- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
İnşallah ilerlemez canım ıhlamur falan ise yararda.
yigitde yikanirken agliyo son iki seferdir. Yıkamak zor oluyo oylede.
Çok güzel bi sofra eline sağlık.
emre havalı havalı yapmayı seviyo bence![]()
Sanirm azck hava alinca saliyo hemen:))
Benim kv de de ille tutturur böyle. Onu dinlemeyiz bildiğimizi yaparız. Sonra sanki öncekileri kendi dememiş gibi böylle daha iyi oldu böyle yapın tabi.
Her konuda onun dediği olmuş gibi davranır. Güç sabaşları devam ediyo![]()
Aynen benmki:)
Canim beyzada alerjik bir bebek kizimda cok dönüyor ama bunun alerjik olmadiyla ilgisi ne onu anlayamadim hatta beyza düz degilde yan yatip bacaklarini havaya dikiyor popoyu havaya dikiyor bi tarafta yatarkrn kafasi diger tarafta oluyor besigin dibine kadar kendini itiyor daha itip gidemeyince uyanip agliyor ama butun bebekler yapmiyormuki bunu![]()
Emre de ayni canim fildir fildir donuyo

Bak bu olay bana bunu hatirlatti beyzaya ceviz veriyodum ben hic boyle vermedim dedi kv bisi demedim sonra biz yemek yerken toktu oyanlansin diye eline ekmek verdim ben hic cocuklarimin eline ekmek vermedim dedi neden vermedin dedim sustu durdu bilmemki ded![]()
Illa muhalefet olcklar ya

esimde ole dedide ben yinede taktim gece uyumaynca neye bagliycagimi sasiriyrm
Yok canim isilik olabilir.bizm burda havalar cok isindi emreyi sadece citcitliyla yatirdm dun klima falan acmyoruz cok sicak oluyo ondan mi uyaniyo acaba

Siz adet olunca sütüm azalıyo diye yazmıştınız sanırım. Dikkat ettim bende 2 seferdir acaba öyle mi diye. İki sefetdir adet olduğum gün sütüm çok oluyo dolu dolu olduğunu hissediyorum. Ne ters insanım
Benm de ilk bikac gun azalirdi canim
kızlar ben ve yine eltimmesaj attı bana şimdi kızına saç bandı yaptırıyomuş mirayada yaptırcakmış fotosunu gönderdi bide doğum gününde miraya salopet almıştı ondan alcakmış kızına bir örnek olsunlar ne güzel dimi dedi
bende acaba doğum günü kıyafetinden mi alsam miraya ya da konsept mini Mouse ya gidip ona uygun bişi mi giydirsem
![]()
Aynen oyle yap bir ornek olsunlar:)
Sen kaşınmışın ama![]()
Poposu pismesin diye actm dayanamadim yine

@kmltm senin dediginin farklisinida ben yasadim kizimin poposu az hava alsin.diye birakmistim elindede dondurma kulahi vardi atti kulahi yere gitti bezsiz poposuyla udtune oturuverdi benim kiz cadi mi ne![]()
Hepsi cins bunlarin

ne guzel ya bizi kmse aramadiKizlar dogum yaptiran doktorum aradi kizimin dogum gununu kutladi dogdugundada hediye almisti simdide mektup gondermisler beyzanin yasini kutlayan ne kadar ince bi dusunce cok mutlu oldum
A apriori11 ben de hali almayi dusunuyodm vazgectim iyice etsin icine sipa sonra degistireym bari:)