• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
GÜNAYDIN ARKADASLAR
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun bebeişleri çok öpüyorum
ben bi süredir kızımın hastalığıyla uğraşıyorum idrar yollarında bakteri üremesi varmış
yoğun kusmalar iştahsızlık şikayetiyle gitmiştim sonuç enfeksiyon
şuana kadar iştahsız olması yavaş kilo alması ve kusması bundan ötürüymüş tedavi gördük iğne yaptırdık hergün bakalım sonuç ne olacak bugün öğleden sonra yine hastanede olacaz tahliller yenilenip böbrek ultursonu çekilecek inş geçmiştir çünkü kızım mahf oldu artık bayram boyuncada hastalıkla ugrastık allah yavrularımızı hastalıklardan korusun inş.
Gecmis olsun ALLAH şifa versin

@minnakkartal mira ne olmuş öyle tam bir artis olmuş, oturdum tüm videoları izledim, ayrıca kapak postuna bayıldım, umarım adresine ulaşmıştır kapağın :D

Canım işin ilginci benim kv biz kavga edince kötü oluyo, oğluna kızıyor ve özür diletiyor. Bizimki hayatta özür dilemez ama ennesinden azarı işitip dilemiştir kesin. Ben ona da kızdım annen demese özür bile dilemezsin diye. Kv nin en büyük korkusu bizim kavga etmemiz.

Melek de çok inatçıyız ikimiz de. Biz hiç ses yükseltmedik birbirimize daha çok susup trip atmak biçiminde oluyo bizde. Bilmiyorum ama ben de geri adım atmam o da atmaz

Çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir
Canim sana ne yapti ki ozur dilemesine ragmen affetmedin neden tartistiniz sizi ihmal ettigi icin mi?

Çok geçmiş olsun canım şu ateş nasıl bela başımıza. Biz de 38,5 da pedifen verdiğimizde azad az kalsın hipotermi geçiriyordu buz gibi oldu yavrum. Sonra kullanmadık bi daha ne fitil ne calpol ne pedifen. Doğal yollarla düşürdük hep.
Sağol canım gerçekten de ateş çok tehlikeli bunu bi kez daha anladık.

Mirada hasta ama gülüşünün güzelliğinden hiç bişey kaybetmemiş annesi:)
teşekkür ederiz canım dün ben eve gittiğimde iidi gündüz de fena olmuyo ateş gece basıyo daa çok

38,8 olunca gitmiştik biz
bizim doktorda aynini demişti geçen hafta ateşlendiginde. 4 günde geçti ateşi. Calpol dolven dönüşümlü vermiştim.
bizde 4 ay önce falan 39 la gitmiştik 72 saat beklicez düşmezse bakıcaz demişti şimdi konuştum annemle 37.5 muş ateşi bugünde geçmezse yarın gidicez artik

Kizlar dün yazmıştım kız kardeşimin ogluda hasta diye ya atesliydi havale geçirdi baya uzun sürmüş kendine gelmesi yigitden 3ay büyük oda.çok korktuk hastaneye gittiklerinde kendine gelmişti ama. Kanında cigerinde enfeksiyon çıkmış kuZucum geçirdiği nobetin etkisiyle nasıl halsiz yatiyo abla diyo kardeşim şimdi telde.aslında atesliyken bu üçüncü oldu böyle havale geçirmesi doktoru vücudunun ateşe dayanıksız olduğunu 38i asla geçmemesi gerektiğini söylemiş 3.kez de olunca.
ay canim kiyamam ya çok geçmiş olsun bende bi tek ateşten korkuyorum
@minnakkartal mira ne olmuş öyle tam bir artis olmuş, oturdum tüm videoları izledim, ayrıca kapak postuna bayıldım, umarım adresine ulaşmıştır kapağın :KK70:
teşekkür ederiz canım ama kapaktan bişi anlamamış sanırım tam gaz devam ediyo >.<

Kizlar dün yazmıştım kız kardeşimin ogluda hasta diye ya atesliydi havale geçirdi baya uzun sürmüş kendine gelmesi yigitden 3ay büyük oda.çok korktuk hastaneye gittiklerinde kendine gelmişti ama. Kanında cigerinde enfeksiyon çıkmış kuZucum geçirdiği nobetin etkisiyle nasıl halsiz yatiyo abla diyo kardeşim şimdi telde.aslında atesliyken bu üçüncü oldu böyle havale geçirmesi doktoru vücudunun ateşe dayanıksız olduğunu 38i asla geçmemesi gerektiğini söylemiş 3.kez de olunca.
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl peki ?

Çok geçmiş olsun canım şu ateş nasıl bela başımıza. Biz de 38,5 da pedifen verdiğimizde azad az kalsın hipotermi geçiriyordu buz gibi oldu yavrum. Sonra kullanmadık bi daha ne fitil ne calpol ne pedifen. Doğal yollarla düşürdük hep.

off çok geçmiş olsun en korktuğum şey:KK43:

Evet canm burda nem yok en azindan:KK43:

Gecen sene ben de cesaret edemiyordum.arkadasim da oyle hep klimayla yatrms bebegi.

Bikkinlik verdi valla eltin ve paylasimlari:KK11::KK70:

Ay benmki olsa ogluna laf edemiyo diye bana nutuk atardi:KK11:

Gecmis olsun canm ben de cok korkarm boyle seylerden ya:KK43:

Canm ailesi fark etmiyor mu bu halini?bisey demiyolar mi?onlar konussa farkina varir belki
Sağolun Kızlar

S Simyada brnim kv de annen gibi. Hadi ben gelibiyim bana yapmaz ama kendi kızınada hiç yardım etmez.
Görümcem aydında oturuyodu. Ailesini özleyip geliyodu evine. O geldiği andan itibaren kv yerinden kıpırdamaz. Suyunu bile kızından ister. Bi haftalığına gelir kız duvar sildirir halı sildirir evin ne temizliği varsa yaptırır. Şok geçirdim ben bunu farkedince. Çünkü küçük kızına (18yaşında) hiç öyle değil ayağına kadar suyunu getirir. Ağzının içine bakar..
Doğurduk büyütük hizmet etsinler diye düşünüyolar sanırıö.
İnşallah bizim yaşlılığımız böyle olmaz..
Yok canim annem onceden oyle degildi ben ogrenciyken hic is yaptigimi bilmem. Evlenince isimi yapabildigimi gorunce elini cekti bana yardim etmez oldu beklenti icine girdi nasil olsa beceriyor diye. Birde annem erkek cocugunu daha cok seviyor ama erkek cocugundan sikinti çekmiştir

teşekkür ederiz canım dün ben eve gittiğimde iidi gündüz de fena olmuyo ateş gece basıyo daa çok

bizde 4 ay önce falan 39 la gitmiştik 72 saat beklicez düşmezse bakıcaz demişti şimdi konuştum annemle 37.5 muş ateşi bugünde geçmezse yarın gidicez artik

ay canim kiyamam ya çok geçmiş olsun bende bi tek ateşten korkuyorum

teşekkür ederiz canım ama kapaktan bişi anlamamış sanırım tam gaz devam ediyo >.<

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl peki ?
şimdi iyi şükür ateş yok ama çok halsiz yatiyo diyo kardeşim.

Canim sana ne yapti ki ozur dilemesine ragmen affetmedin neden tartistiniz sizi ihmal ettigi icin mi?
Evet canım düğün günü tüm salon boşandığında ben ve oğlum kaldık bi tek eşim ortalarda yoktu. Ben de kötü hissettim kendimi. O işim vardı hesapları kapatıyordum falan diye açıklama yaptı ama ben kabul etmedim eşini ve çocuğunu öylece orda bırakmasının açıklaması olmaz benim için

Bence klima açmak için çok küçük. Bebekler için ilk kırk gün anne karnındaki sıcaklığı özler derler. Ben geçen sene inanılmaz sıcaklanmıştm ama yinede bi kere bile açmadım. Gerçi hala açmıyorm ev çok serin.
A apriori11 hoş geldin. Açık hava açıktırır ya azadın da iştahı açılmış maşallah. İnş.hep böyle devam eder. Bende küslügü çok uzatma derim. Bu sefer de yaptığı herşey sana batacaktır. En yakın zamanda barışırsınız umarım.
@minnakkartal ateşi çok da yükselmemiş diş mi acaba.
Ben de gecen sene acmadim birkac kez actim ama Ece baska odadaydi cesaret edemedim yaninda acmaya
Amin canım...
Annen neden öyle davranıyor peki?yani var mı bir sebebi yoksa huyu suyu böyle mi?bazı insanların huyu böyledir ya çünkü..elbette ki üzücü bir durum,daha hamileyken sana "getirme bakmam" demiş..gerçi iyi niyetle de söylemiş olabilir,o an nasıl söylediği önemli..ama bende senin yerinde olsam senin gibi davranırdım,cidden ihtiyacım olsa bile asla arayıp gel bak falan demezdim..

Aaay cümlenin içinden cımbızla çekmiş gibi olcak ama yastık kullanıyor musun?ben hâlâ kullanmıyorum + kullansamda max 1 saat yatar yastıkta..yatağı dolanıyor Efe uyurken..deli yatıyor..yüzüstü,yan,yarı yan,sırtüstü her pozisyonda..yastık kaybolur gider..

Sakınan göze çöp batar misali onlar sakınmıyor ya hiçbişeycik olmaz..ama bebeğide nasıl alıştırırsan öyle gider diye düşünüyorum..yani şimdi klima açılmasın o bebek rahat etmez hatta hasta bile olabilir..
Canim ince bir yastigi var kullaniyorum her zaman degil ama bazen yastikta olmuyor kafasi uyurken cok hareketli degil Ece
GÜNAYDIN ARKADASLAR
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun bebeişleri çok öpüyorum
ben bi süredir kızımın hastalığıyla uğraşıyorum idrar yollarında bakteri üremesi varmış
yoğun kusmalar iştahsızlık şikayetiyle gitmiştim sonuç enfeksiyon
şuana kadar iştahsız olması yavaş kilo alması ve kusması bundan ötürüymüş tedavi gördük iğne yaptırdık hergün bakalım sonuç ne olacak bugün öğleden sonra yine hastanede olacaz tahliller yenilenip böbrek ultursonu çekilecek inş geçmiştir çünkü kızım mahf oldu artık bayram boyuncada hastalıkla ugrastık allah yavrularımızı hastalıklardan korusun inş.
Gecmis olsun canim
gecmis olsun canim bazi bunyeler daha hassas olabiliyor yuksek ates olmadan vucut tepki veriyor

Yok canım ama bu seferki uzun sürdü şükür bişey olmadı
canim bu hassas anne var ya onin bi kizi da havale geciriyodu yazilarini takip ediyorum 6 yasinda risk bitiyomus eger oyle biseyse onlar her seferinde eeg falan cektiriyolardi sanirim hasar varmi diye bi arastirin bakalim hassasanneninde yazilari var bu konuda

Evet canm burda nem yok en azindan:KK43:

Gecen sene ben de cesaret edemiyordum.arkadasim da oyle hep klimayla yatrms bebegi.

Bikkinlik verdi valla eltin ve paylasimlari:KK11::KK70:

Ay benmki olsa ogluna laf edemiyo diye bana nutuk atardi:KK11:

Gecmis olsun canm ben de cok korkarm boyle seylerden ya:KK43:

Canm ailesi fark etmiyor mu bu halini?bisey demiyolar mi?onlar konussa farkina varir belki
Onlar arada ben is yaparken.oyalamaya calisiyorlar ama onlardada durmuyor babasi cani.isterse 10 dk oynar bulasik yikiyorum alda az oynat diyorum kalkmiyo bile yerinden gel kizim diye bagiriyo surekli telde oyun oynuyo dün denize gitmeye basladik en azindan arada degisiklik olur bana esime karsida iyice soğudum yuzunu gormeye tahammulum kalmadi ona sorsan o hic bisi yapmamis olur tamamen bencil sadece yatayim istedigim saatte kalkayim yemegim onume gelsin telde surekli oyun oynayim kimse bana sunu yap demesin istersem gezeyim falan inan disari cikalim bile demiyorum kendileri aralarinda ne derlerse cikalim derlerse cikiyorum yoksa oturuyorum onu bile soylemek gelmiyo icimden ama hepsi buraya geldik diyemi tabiki hayir evde valiz hazirlancak tek basima yapamiyorum adam ben bi sunu yapayim disarda sen valiz yap kacma derdinde bende hazirlamadim hazirlayamazdimda zaten sonrada ee ben nasil banyo yapcam falan bencil gercekten cok bencil hele ben isi biraktiktan sonra iyice tum yuku ustume atti cok.kizginim

Evet canım düğün günü tüm salon boşandığında ben ve oğlum kaldık bi tek eşim ortalarda yoktu. Ben de kötü hissettim kendimi. O işim vardı hesapları kapatıyordum falan diye açıklama yaptı ama ben kabul etmedim eşini ve çocuğunu öylece orda bırakmasının açıklaması olmaz benim için
Canim seninle birbirimize benziyoruz ben de disarida dugunde ya da baska yerde yalniz birakilmayi sevmem biz de bu yuzden kavga etmistik

Back
X