- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
öylesini şikayet edeceksin aslında. Ama ben kime şikayet edeyim bilemedim.
balkona çıkıp bakayım dedim bi diğer daireler ne durumda diye. Üst katım benden beter. Camlar leş gibi. Kadın bi de yeni doğum yaptı. Güvercin sanmıştım güvercinde değilmiş. Serçeler binanın çatı çıkıntısına yuva yapmışlarEki Görüntüle 1591387 Çamurdan yapılmış gibi sanki nasıl yaptılarsa oraya. Benim çephemden 2 tane gördüm. Yan binadada var. Girip girip çıkıyolar küçücük yere. 1 ay öncesine kadar hiç bişey yoktu. Yumurtlama mevsimi midir nedir bilemedim. Bozulmazda onlar günah. Binanın dış cephesi kuş pisliği dolmuş resmen
Benm de balkonda klimanin motoruna yuva yapmislar.bozamiyorum da gunah diye temzlyorm pisliklerni napym:)yatak odasinin caminda da pislikler dolu.ust katin klimasina yuva yapmslar pislikler oldgu gbi camn onunde.apartman boslugu oldgu icin acmyorum pek.tasinacagim icin de temizlemeye niyetm yok ugrasamam kus b.klariyla:))
Kızlar ben de normal doğurdum. Dıktorum kararı bana bıraktı. benim azıcık elim kesilse günlerce iyileşmez. sezeyan dikişlerim iyileşmez diye korktum. Annem de dört taneyi normal doğurunca yaparım bu işi dedim. hergün düzenli yürüyüş yaptım. pozitif normal doğum hikayeleri okudum. egzersiz yaptım. ama oğlumun doğmaya niyeti yoktu. sıfır açıklık. göbeğin aşağı inmesi olayı yoktu bende. millet dalga geçmeye başladı kaç yıl sonra doğurcan diye. doktor sunni sancı deneyelim 4 saat sonra sezeryan dedi. ebe çatı muayenesi yaptı çatın dar ama deneyelim dedi. suni sancıyı verdiler. nst de koca koca sancılar çıkıyor ama ben hiç sancı hissetmiyorum. eşimle selfie çekiyoruz. 3 saatin sonunda 3 cm de takılı kaldı. ebe su kesesini patlattı hadi şimdi de ağrım yok de bakalım dedi. azıcık acıdı dedim. ebe şimdi burayı inletmen lazımdı dedi. ikinci suni sancı takıldı. ağrılar başladı. bebeğin kafası da pelvise denk gelmiş. bi de eliyle onu düzeltti. sonra ben de film koptu zaten. annem eşim yalvarıyo sezeryan diye ebe sürekli soruyo. yok normal doğurcam diyorum. herkesi çıkardım odadan. kızkardeşim hemşire o kaldı.doğuran benim bi de sizi teselli ediyorum dedim. ağrılar artınca epidural istedim. kızkardeşim yok ıkanamazsın diyo. ya bana epidural yaptır yada kalkıp döverim seni demişim. epiduralden sonra be ağrı ne bişey . doktor sadece son ıkınmaya geldi. sadece bir saat çok ağrım oldu o kadar. ertesi gün hiç doğum yapmamış gibiydim.ama doğumdan sonra başımı kontrol edemedim uyutmuşlar beni dinlendim mis . arada mama vermeyin emzircem diye kaljıyomuşum ama harırlamıyorum. bir hafta sütüm hiç gelmedi. o daha sancılı bir süreçti benim için.
Aynen ben de 17 saat sanci cekip son yarm saat epidural istedm.hic aklima gelmedi keske en basindan isteseymisim.ebe cok israr etti doguracaksn iste yapmayalm diye ama kabul etmedim cok yorulmstm ikinacak halim yoktu.sonrasi rahatti zaten.ben sancilari hissettim ama .ebe ben sana soylycem ikinacagn zamanindemsti de hic oyle olmadi.ignenin de belli dozlari mi var acaba bilemedim