• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
dün gece yine çok sıcaktı miranın üstünü iki kez değiştirdim ama her seferinde çarşaf bile ıslanmıştı bu çocuklar tabi hastalanır şimdi tekrar kış gelse ne ii olcak dicem valla
@Akaibu ne güzel gökçe kızın sevdiği bişi var hem tahin pekmez yarayışlıda bişi maşallah kuzuya
Evet aslında güzel bişey seviyo. Seviniyorumda. Ama anneye yetmez ya işte. İlle bunu da yesin şunuda yesin.
Bi elime tahinli ekmek bi elime yumurtalı aldım. Tahinliyi verir gibi yapıp yumurtayı verdim ağzına. :KK53:Ağlıyo şimdi. Tahinli vereyim sussun dedim bu sefer onuda almadı. Ben kaşındım ama bu sefer

Evet aslında güzel bişey seviyo. Seviniyorumda. Ama anneye yetmez ya işte. İlle bunu da yesin şunuda yesin.
Bi elime tahinli ekmek bi elime yumurtalı aldım. Tahinliyi verir gibi yapıp yumurtayı verdim ağzına. :KK53:Ağlıyo şimdi. Tahinli vereyim sussun dedim bu sefer onuda almadı. Ben kaşındım ama bu sefer

Ahahahah bende yaptım onu bazen..Sonra yine kandırcak diye düşünüp ya da inat yapıp yemedi hiçbirini..Ama yapmamak gerek galiba yaa,kandırmamak öyle alışmaması için..Artık yapmıyorum

Ay kızlar inşallah bizimkindede işe yarar artık yürüsün istiyorum

Ben ne yürüteç kullandım (zaten yürütece karşıyım) nede yürüme arkadaşı..
Efe kendi kendine yürüdü :KK200: yaaa aslında çocuğu hiç zorlamamak gerektiğini biliyorum ben..hani anne hevesleniyor istiyor ve çocuğa pratik yaptırıyor ya,bazı çocukta ters tepermiş..yapamadıkça cesareti kırılırmış..bana mantıklı geldi..

Her çocuğa Allah'ın bahşettiği bi zaman var ve o zaman gelince yürüyor hepsi..zaten yürüyünce görcen ne zor günler geliyor :KK45:

Bir ay icinde 2. Kez regl oldum hem de cok fena kansiz kalacam yoksa

Bende burda 2-3 ay olamayıp söktürücüyle olmaya çalışayım :KK12:

image.webp
KızlaR günaydın.. Herkesler iyidir inş. buralara sıcak resmen bi anda bastırdı. Bende arene balkonda havuz yaptm günde 2 kere giriyor. 1 saat falan oynuyoruz. Buda resmimiz :)

Ahahahah bende yaptım onu bazen..Sonra yine kandırcak diye düşünüp ya da inat yapıp yemedi hiçbirini..Ama yapmamak gerek galiba yaa,kandırmamak öyle alışmaması için..Artık yapmıyorum
aynen onuda yemedi şimdi:(
Anneye karşı güvensizlik yaratıyomuş çocukta. Hiç yapmamak gerekiyomuş ama dayanamıyoruz işte

Günaydın kızlar, kuzuların tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz? Ben eskiden gece kesiyordum uyuyunca, şimdi hemen uyanıyor diye kesemiyorum, gündüzde vermiyor parmaklarını:D kaçırıyor, bugün emzirirken denedim bir elininkileri kestim, diğerini 15 dakikada ancak kesebildim karşısında türlü türlü sesler, hareketler çıkararak...

Bu arada alıntı yapamadım @Akaibu arenin gündüz uykusunu sormuştun. Evt uyuyor bazen 2 bazen 3 saat.
A apriori11 biz 5 aylıkken yaptırdık. Sedasyon yöntemi ile. Benim yeğenim 7 yaşında oldu onda da sedasyon yöntemi uyguladılar. Derin uyku hali yani. Yalnız öncesinde testler yapılıyor istersen yaptırabilirsin sende. Bizde çok şükür hiç sorun yaşamadık. Darısı başınıza inş.

Eki Görüntüle 1592345 KızlaR günaydın.. Herkesler iyidir inş. buralara sıcak resmen bi anda bastırdı. Bende arene balkonda havuz yaptm günde 2 kere giriyor. 1 saat falan oynuyoruz. Buda resmimiz :)
tipe bak ya nasıl da mutlu:))
En rahatı onlar zaten. Yanına oturasım geldi benimde. :)

Günaydın kızlar, kuzuların tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz? Ben eskiden gece kesiyordum uyuyunca, şimdi hemen uyanıyor diye kesemiyorum, gündüzde vermiyor parmaklarını:KK70: kaçırıyor, bugün emzirirken denedim bir elininkileri kestim, diğerini 15 dakikada ancak kesebildim karşısında türlü türlü sesler, hareketler çıkararak...
Ben uykuda kesiyorum. Chicconun makas şeklinde tırnak makaslarından kullanıp arkasından torpi yapıyorum.

Günaydın kızlar, kuzuların tırnaklarını nasıl kesiyorsunuz? Ben eskiden gece kesiyordum uyuyunca, şimdi hemen uyanıyor diye kesemiyorum, gündüzde vermiyor parmaklarını:KK70: kaçırıyor, bugün emzirirken denedim bir elininkileri kestim, diğerini 15 dakikada ancak kesebildim karşısında türlü türlü sesler, hareketler çıkararak...
kesemiyoruz ki.
2 sn yerinde durmuyo sıpa. Ayaklarını yine rahat kesiyorum oturtup eline bişey verince. Ama elleri kesmek işkence gibi.
Birde yaz olunca her gün suya giriyo ellerini sık sık yıkıyorum daha çabuk uzuyo.
Bu gün yine kesilmelik olmuş. Bin bir şaklabanlıkla kescem mecbur

tipe bak ya nasıl da mutlu:))
En rahatı onlar zaten. Yanına oturasım geldi benimde. :)
Gökçeyi al gel bekleriz :) Gerçegide bahçede var ama Aren çok küçük diye vede havuzu sevmiyorum diye bununla idare edicez bu sene. Seneye nasıl kandırırım bilemiyorum tabi.

Gökçeyi al gel bekleriz :) Gerçegide bahçede var ama çok küçük diye vede havuzu sevmiyorum diye bununla idare edicez bu sene. Seneye nasıl kandırırım bilemiyorum tabi.
Bizdede havuzdan da hortum balkona yetişmiyo. Kısa almışım. Bende kova kova taşımaya üşeniyorum. Küvetle idare ediyodum.
Ama çok mutlu görünüyo cidden ya. Bu manzaradan sonra dayanamaz doldururum ben. Sıpamda böyle gülsün :)

bende daha küçükken bi kaşık yemek bi kaşık su yapıyodum ama şimdi kanmıyor bu veletler >.<

Ben ne yürüteç kullandım (zaten yürütece karşıyım) nede yürüme arkadaşı..
Efe kendi kendine yürüdü :KK200: yaaa aslında çocuğu hiç zorlamamak gerektiğini biliyorum ben..hani anne hevesleniyor istiyor ve çocuğa pratik yaptırıyor ya,bazı çocukta ters tepermiş..yapamadıkça cesareti kırılırmış..bana mantıklı geldi..

Her çocuğa Allah'ın bahşettiği bi zaman var ve o zaman gelince yürüyor hepsi..zaten yürüyünce görcen ne zor günler geliyor :KK45:

Bende burda 2-3 ay olamayıp söktürücüyle olmaya çalışayım :KK12:
kaşındığım farkındayım ama işte bi tarafımda yürüsün artık diyo ki ben çok düştüm üstüne sanırım üstüne oda şimdi diretiyor hele de taytay lafını yasakladık evde hemen ağlıyo duyunca

Eki Görüntüle 1592345 KızlaR günaydın.. Herkesler iyidir inş. buralara sıcak resmen bi anda bastırdı. Bende arene balkonda havuz yaptm günde 2 kere giriyor. 1 saat falan oynuyoruz. Buda resmimiz :)
oh keyfin bol olsun kuzucuğun

bende uyurken kesiyorum hala iice dalmasını bekliyorum yada sallarken uyuduğunda kesiyorum uyanıcak gibi olursa sallıyorum

Gökçeyi doktora götürdüm kan idrar ve kaka tahlili istedi doktor. Kakasini yeni yapmıştı ne zaman yapar kim bilir artık :KK43: idrar zaten allahlik ;( kan verdik. Çok ağladı. Ağzındaki yaraları söyledim. Ellerindede çıktı aynı yara. Mikrop kapmış diş falan değilmiş. Gökçe biran önce Kakasini ve idrarini yapsa bari.
Esimlede konuşmuyoruz. Dün telde konuşurken, Acıbademde bo doktordan randevu aldığımı ama aynı doktorun başka bi özel çocuk hastanesindede çalıştığını öğrendiğimi dedim ve o hastanenin telini netten bakıp söylemesini istedim. Acıbademin ücreti daha fazla diye. Demez olaydım. Bi ton laf duydum. O hastaymis ama ben ondan neler istiyormuşum, telefonu kapatacakmisim. Bende kapattım suratına ve bi dahada aramadim . Sabah iki kez aradı ama acmadim. Üçüncü aramasında açtım. Gökçeyi sordu sonrada suratıma kapattı resmen :/ hem suçlu hem güçlü :KK53:
Canım inşallah sonuçlar çok iyi çıkar. Bebeklerle tahlil işi zor bazen aynı gün alınamıyor bile.
Bazen eslerimiz gerçekten çocuktan farksız oluyorlar. O kadar kosturuyoruz herseye yetmeye çalışıyoruz onların bizi idare etmeleri gerekiyor aslında ama bir de üstüne alinganlik yapıyorlar. Biz kadinlar çok güçlüyüz gerçekten, erkekler kendilerini kandırsın. Mutlu olmak için herkesi olduğu gibi kabul ediyoruz napalım. Gerginlik uzamadan düzelirsiniz inşallah canim.

Bende ilacsiz atlatmayi cok istiyorum ama cesarette edemiyorum esime randevu al dedim inş ilaca gerek olmaz
Geçmiş olsun canım, inşallah dediğin gibi ilaçsız atlatirsiniz.

Kizlar Ece bayramdan onceki hafta 6. Disini cikardi ondan kisa sure once de 5. Yi cikarmisti aksam baktim altta kabariklik var her an cikacak gibi 7. disi ilk dislerini uzun araliklarla cikardi simdikiler pes pese geliyor sanirim bu istahsizlik meme duskunlugu de bu yuzden birde dun gece 1 de uyandi bir basladi aglamaya ama sanki cani yanmis gibi ne yaparsam yapayim susmuyor meme dahil olmak uzere sakinlesmedi bir 15 dakika kadar bu sekilde agladi sonra meme verince emdi ve sustu sanirim agrisi falan oldu
Canım bizim dişler de sık sık çıkıyorlar. Geç çıkardık ya biz bir de. Dediğin belirtiler diş belirtisi, azilar bizleri zorlayacak gibi ama hadi hayırlısı.

İnan artık kendime hakim olamıyorum benim de psikolojim bozuldu tam 9 aydır bu kusmaları çekiyorum önceleri bu kadar fazla değildi son aylarda iyice arttı, işin kötüsü yarın marmarise tatile gidiyoruz ben mutlu oacağıma oralarda kusunca nasıl temizlerim insanların içinde naparım diye düşünmekten kendimi yiyorum. Tatilden dönünce iyi bi doktor bulup götürmeyi düşünüyorum ya da bi pedagoga gösteririm bilemiyorum
Canım çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Ikiniz adına da üzüldüm. Umarım çözüm bulunur da gecer gider. Ama kusmak çok kötü bir duygu, kötü bir olay. kim bilir yavrun ne kadar bikmistir :( Allah beterinden korusun inşallah

Canım ben hep uyanikken kestim tırnaklarını. Bir ömür devam edilecek bir olay olduğu için görsün ve alışsın istedim. Pek sıkıntı yasamiyorum. Sıkıca tutmak arti şarkı türkü masal hallediyorum bitiyor; )

Emzirirken mi :KK57: nasıl yaptın onu çok merak ettim..
Ben uyanıkken kesiyorum çoook uzun bi süredir..Ama 2-3 aydır işkence gibi..Dediğin gibi elini çekiyor istemiyor ama sıkı sıkı tutarak kabga kıyamet yapıyoruz bi şekilde..Oyalanmıyor da hiçbişeyle o an..Kandıramıyorsun Efe'yi,çok çakaaaaaaaal çocuğum var :KK53:

kaşındığım farkındayım ama işte bi tarafımda yürüsün artık diyo ki ben çok düştüm üstüne sanırım üstüne oda şimdi diretiyor hele de taytay lafını yasakladık evde hemen ağlıyo duyunca

Biz hiç baskı kurmadık üstüne düşmedik..Efe yaşını karşıladı,2 ay olcak yürüyor..
Tek yaptığımız babasıyla karşılıklı kısa bi mesafede oturup Efe'nin bi bana bi babasına gitmesini sağlamaktı.Ondan da öyle zevk alıyordu ki kendi istediği için yapıyordu..Sonra bir anda iki çekyat arası gidip gelmeye başladı ardından mesafeyi uzattı en son tek elini tutturup yürüdü ve sonra aldı başını gitti :KK15:

Ama çok güzel tabi..herşeye değer..peşinden gitmeye,yorgunluğa bile..

Mira'yı kendi hâline bırak bence.Belki çocuk çoktan yürüyecekti de geri çekti kendini..

Biz hiç baskı kurmadık üstüne düşmedik..Efe yaşını karşıladı,2 ay olcak yürüyor..
Tek yaptığımız babasıyla karşılıklı kısa bi mesafede oturup Efe'nin bi bana bi babasına gitmesini sağlamaktı.Ondan da öyle zevk alıyordu ki kendi istediği için yapıyordu..Sonra bir anda iki çekyat arası gidip gelmeye başladı ardından mesafeyi uzattı en son tek elini tutturup yürüdü ve sonra aldı başını gitti :KK15:

Ama çok güzel tabi..herşeye değer..peşinden gitmeye,yorgunluğa bile..

Mira'yı kendi hâline bırak bence.Belki çocuk çoktan yürüyecekti de geri çekti kendini..
belki de zaten artık bişi yapmıyoruz sadece teyzesi adım oyuncağını almış onda da kendisi oynamak isterse gidiyo oynuyo artık beklemedeyiz bakalım ne zamn olursa

Emzirirken mi :KK57: nasıl yaptın onu çok merak ettim..
Ben uyanıkken kesiyorum çoook uzun bi süredir..Ama 2-3 aydır işkence gibi..Dediğin gibi elini çekiyor istemiyor ama sıkı sıkı tutarak kabga kıyamet yapıyoruz bi şekilde..Oyalanmıyor da hiçbişeyle o an..Kandıramıyorsun Efe'yi,çok çakaaaaaaaal çocuğum var :KK53:
Evet emzirirken elleriyle falan oynuyorum, hoşuna gidiyor, o arada kestim bir elinin parmaklarını, tabi diğer memeye geçtiğimizde farkına vardı devam ettirmedi, bebekken de kesiyordum kucağımda iyice kavrayıp ...

Benim oğlumda 11 aylık oldu, şu an kendi yatağında sıralıyor ama koltukta aynısını yapmıyor, elimizden sıkıca tutup beni yürütün diyor, o oda bu oda geziyoruz, zaten o istediği yere çekiştiriyor bizi, yürümeye istekli ama kendi başına hareket etme konusunda sanırım biraz tedirgin, zamanla onu da aşarsa yürür diye ümit ediyorum.

Back
X