2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
CK haklisin canim 3 cocukla tabiki cok zor bide esin var etti sana 4 cocuk bende kafama eserse yapiyorum daha cok :KK66:
Canim vallahi çok bunalım okul başlasın artık diyorum sürekli birşey yemek istiyorlar mutfaktan çıkamiyorum yemek yerler bir saat sonra aciktik yerler yok dondurma yok meyve hiçbirşey bulamasalar limon kesip yiyiyorlar bugün eşim geldi yemek yedik hep beraber avm gittik orada aciktik diyorlar esimde yemek yedik evde kavun var onu yiyin dedi kavun kestim gelince onu yediler yanı yemek bulaşık bile bitiriyor beni:KK43:

Canim vallahi çok bunalım okul başlasın artık diyorum sürekli birşey yemek istiyorlar mutfaktan çıkamiyorum yemek yerler bir saat sonra aciktik yerler yok dondurma yok meyve hiçbirşey bulamasalar limon kesip yiyiyorlar bugün eşim geldi yemek yedik hep beraber avm gittik orada aciktik diyorlar esimde yemek yedik evde kavun var onu yiyin dedi kavun kestim gelince onu yediler yanı yemek bulaşık bile bitiriyor beni:KK43:
Ahhah limon kesip yemelerine ne guldum benim eski halim bazen nehir dogmadan once bende arada keser yerdim esim sinir olurdu nasi yiyon derdi simdi kendi de arada kesip yiyo :KK45:

Ahhah limon kesip yemelerine ne guldum benim eski halim bazen nehir dogmadan once bende arada keser yerdim esim sinir olurdu nasi yiyon derdi simdi kendi de arada kesip yiyo :KK45:
Bende yiyemem büyük oğlum yiyiyordu şimdi küçükte yiyiyor bazen mutfaktan kovaliyorum yeter ya bulaşık çıkartmayin artık diyorum çok pis bogazlilar yine birşeyler buluyorlar eşim alıyor abur cubur ertesi gün hiçbir şey kalmıyor

Bende yiyemem büyük oğlum yiyiyordu şimdi küçükte yiyiyor bazen mutfaktan kovaliyorum yeter ya bulaşık çıkartmayin artık diyorum çok pis bogazlilar yine birşeyler buluyorlar eşim alıyor abur cubur ertesi gün hiçbir şey kalmıyor
Sizde yne iiyi bizm evde aburcbur hic dayanmaz esinle aldgmz gbi yeriz :KK47:

Ben bittim is bitmedi valla :cry:
Bu arada baklava acan hanimi tebrik ediyorum ellerine saglik @mutube
@Akaibu da görünmüyor kesin o da dokturuyordur, hamarat hatun:KK66:
:KK53:
Baklava açamayı beceremem ben ama şeker pareyle minik yuvarlak içi boş olan poğaçalardan yaptım. Bize gelen olmaz zaten 3. Günü ankaraya gideriz.
Şeker pareyi de canım çekti. Biraz bayram olduğunu anlayayım dedim. Konyada ( en azından eşimin çevresinde) bayramda tatlı falan ikram etmiyolar hiç. Çay kola kahve limonata. Çoğu onuda etmez.
Bende alışmışım kendi ailemden. Biz her gelen misafire mutlaka et ikram ederiz tatlı dolma börek bir sürü şey olur tabakta.
Etlede pek aram yok. Aç kalmayayım diye 3 tepsi yaptım. Yarın hepsi biter kesin görümceyle yeriz hepsini.

Bende kizimi uyutup gece actim kizlar baklavayi biseylerden fedakarlik etmeden olmuyor bende uykumdan fedakarlik ettim actim hepinizi beklerim :KK66:
valla helal olsun eline sağlık. Az buçuk hamur açarım ama baklava kadar ince açmayı denemedim hiç becerebileceğimi sanmıyorum.
Ellerine sağlık

Tavanim buyuklugune gore kadayifin grami degisiyor ama yarim kilo diyeyim ikiye bol tavaya bastirarak ser yarisini araya kasari rendelenmis olarak koy ama bol olsun ustunu yine ayni sejild3 kadayifla ve bastir kenara al tereyag erit once bi tarafini kizart balik tava gibi ters cevirup tereyag erit yine kizart ustunede serbet al sana kunefe :KK66:
Sagol canimmmm ekran fotosu aldim denicem :KK60:
Oyy cok feci :KK45: valla ben tek cocukla fevrim dondu cok hareketli birden fazla cocugu olanlarin onunde hurmetle egiliyorum
Estağfurullah efenim saygilar bizden:KK52:
Ayyy ne guzel masallah, Allahimmm darisi bize olsun. Bende hazirliyorum ama yiyen yok yani bizde dahil bogazli bir aile degiliz malesef hele cocuklar bir lokma birsey yesin diye ömrüm gidiyor:KK43:

Ay valla tatlı poğaça buzluğu temizle derken canım çıktı resmen. Gökçe de pek huysuzdu. Yarın o kadar etle boğuşurken daha da yorulcaz

:KK53:
Baklava açamayı beceremem ben ama şeker pareyle minik yuvarlak içi boş olan poğaçalardan yaptım. Bize gelen olmaz zaten 3. Günü ankaraya gideriz.
Şeker pareyi de canım çekti. Biraz bayram olduğunu anlayayım dedim. Konyada ( en azından eşimin çevresinde) bayramda tatlı falan ikram etmiyolar hiç. Çay kola kahve limonata. Çoğu onuda etmez.
Bende alışmışım kendi ailemden. Biz her gelen misafire mutlaka et ikram ederiz tatlı dolma börek bir sürü şey olur tabakta.
Etlede pek aram yok. Aç kalmayayım diye 3 tepsi yaptım. Yarın hepsi biter kesin görümceyle yeriz hepsini.

valla helal olsun eline sağlık. Az buçuk hamur açarım ama baklava kadar ince açmayı denemedim hiç becerebileceğimi sanmıyorum.
Ellerine sağlık
Afiyet olsun :))

Sagol canimmmm ekran fotosu aldim denicem :KK60:

Estağfurullah efenim saygilar bizden:KK52:

Ayyy ne guzel masallah, Allahimmm darisi bize olsun. Bende hazirliyorum ama yiyen yok yani bizde dahil bogazli bir aile degiliz malesef hele cocuklar bir lokma birsey yesin diye ömrüm gidiyor:KK43:
İnşallah yerler canim o daha da zor ama küçükken benimkiler de iştahlı değillerdi biraz büyüyünce yemenin tadına vardılar küçük oğlum gerçi çok seçici balık yemez yumurta sadece sarisini yer dolmanın biberini ayıklar böyle tuhaf bir çocuk ama bunlar dışında yiyiyor

yahuu ne zaman bulusma oldu nerde olduu :(:(

A apriori11 bı yazmıstı ben o sırada ıst kım var dıye yoklama yapılıyor sandım:( alalhalhalahl bu ne hız kızlarr ???:KK57:
:KK12::63:

hee daha bulusma olmamıs galıba, sayfa sayfa okıycam işallshhh:KK43:
su 2 ay artık cok daha az bakabılcem buarayaa, ısle ılgılı bır takım degsııklıkler olucak işallahh aralık basında ona hazırlanıyorum :KK43:
ama resımler varr , nasıl oluyor buuu anlamadım ???
hem marmaraa park neresı yaaaa ???

Ya sorma canim etle uğraşmak yoruyor beni de uzun sure bıçak tutunca bileğim agriyor hep bir şekilde halletcez artik
aynen öyle ya bel ağrısını söylemiyorum bile. Birde kvler ev biz birlikte kescez. Onlar eti çok yerler ineğin 4de 3 ü onların 1 hissesi bizim olcak. Ben kendi payımı alıp çekileyimde yapamıyacağımız için koca ineği halledene kadar uğraşcaz mecbur.
Allahtan gmkçe erken uyuyo erken kaçarım yine eve. Geçen sene büyük görümcemde vardı bu sene o da yok. Yandım valla yarım nolcak çok merak ediyorum.

su 2 ay arrık cok daha az bakabılcem buarayaa, ısle ılgılı bır takım degsııklıkler olucak işallahh aralık basında ona hazırlanıyorum :KK43:
@minnakkartal la A apriori11 buluştular canım pazartesi günü.
Ama tekrar düşünüyolar sanırım yine

su 2 ay arrık cok daha az bakabılcem buarayaa, ısle ılgılı bır takım degsııklıkler olucak işallahh aralık basında ona hazırlanıyorum :KK43:
Kendi aralarında küçük bi buluşma yaptılar bümbüsbüyük bi buluşma düşünülüyo ama yeri ve tarihi belli değil fikirler alınıyor :)

Kendi aralarında küçük bi buluşma yaptılar bümbüsbüyük bi buluşma düşünülüyo ama yeri ve tarihi belli değil fikirler alınıyor :)
evet ole yapmıslar anlasılan, buyuk bulusmada olsun elbettee marmara park vs neresı kı ??
yoksa onlar mı marmara parkta bulustuda onu yazdılar, çözecem işallahh :) :KK64::KK64:

Back
X