• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yarenhelin Yarenhelin kesinlikle yaptr göz muayenesi ogluna . ben bir yasinda yaptrdm yani 12 ayda. Bi gözünde astigmat mi neydi ismi ondan ckti 6ay snra bidha goturcm erken tedavi uygulanicak uç yasina Kdr farkedilmeyen göz hasarlari kalici oluyomus. Sekil a ben . ayni sorun bndede var bni ilk 6 yasimda götürmüşler doktr a geç olduğu icn bisey yapilamadi gözlük kullanmak gerekiyo ama kullanamiyorm bugün gözlük verdi doktor bi gözümde miyop varmis. Oyzden gotrmekte fayda var. Muayenede çok basit büyüteç gbi şeyle bakiyolar

Benımde eşiminde gözleri bozuk zaten :))) kesin ruzgardada cıkacak :((

@kmltm barışmanıza çok sevindim Canım inşallah tekrarı olmasın gelememene bende üzüldüm ama çalışmanın iyi geleceğini düşünüyorum

Kizlar bugün göz doktoruna gittm gözüme muayenede bi damla damlatti önümü goremiyodum şimdi hala bulanik goruyorm kav saatte geçer bu acaba basina gelen varmi acaba. 4 5 saat oldu geçmedi

Hâlâ aynı mı?arayıp sorsaydın keşke..normal mi diye..

benimde sinirim bozuluyo artık. Kv hele deli ediyo çocuk yermiş ben vermiyomuşum. Salağım ya ben. Her gün kaç saatim gökçeye yemek hazırlayıp yedirmekle geçiyo.
Hele aaa çorbada ki pirincide mi yutamıyo lafından gına geldi.
Bi yerde bişey yedireceğimde peçete mi ıslak mendilimi hazırda bekletiyorum. Yanımda sofra bezi taşıyorum. Kusacak insanların evini batırmıyım diye.
Bulantı ilacı işe yarar mı ki. Kusma pütür pütür gelirse çünkü. Etki eder mi bilemedim

doktor artık kesinlikle normal yemek yemesi gerektiğini blendırı azaltmamı ezmemi fln söylüyor ama bunlar benim için imkansız zaten mira çok az yemek yiyor onu da kusarsa saatlerce ağzını açmıyor ki zaten kustuğu an yaşadığım psikolojiyi anlatmam üstene onun o hali baygın gibi oluyo o yüzden ben devam blendıra öye alışacak olcak şeklinde doktor söylemiyle olmuyo ki bulantıya veya kusmalara karşı kullandığım ilaçlar da kar etmedi boşuna vermiyorum artık bundan sonrası sadece zaman

bulantı için de kusma içinde ilaç kullandım ben kesinlikle fayda etmedi üstelik sadece benim değil miranında psikolojisi bozuldu kaşık görüp öğürmesinin başka bi anlamı olamaz o yüzden şimdi mümkün olduğunca zorlamıyorum kendime engel olamadığım günler de sonuç hüsran :KK43: bazen sırf bu yüzden çalıştığım için memnunum yemek öğünlerinden biraz uzak kalmak ona da banada ii geliyor
bence hepimiz pütürlü yedikleri zaman kadar dış seslere karşı duymamazlıktan gelelim..
Kizlar ben geldim:KK54:esim pazar gunu geldi.tahmin edeceginiz gbi tartistik kavga ettik.bosanalim dedim kabul etmedi.isin ciddiyetini farkedince akli basina geldi sanirim.her seyi inadindan yapmis.hemen donmek istedim cok skldm ama donmedm dedi.bayagi uzulmustu yipranmisti belli.ben de madem anlasamiyoruz ayrilalm bitsin gitsin yeter dedm.hic olumlu dusunmuyosun hep olumsuz taraftan bakiyosun dedi sanki birakp giden bendim:KK53:rapor alamadim ptesi ise baslycam bi yere de gidemedim haliyle:KK43:bayagi adam oldu kocam yahu:KK53:iyi bir ders oldu sanirim ikimize de.valla cok yiprandim ben de:KK43:bi sans daha verdik bakalim hayirlisi hakkimizda.bundan sonra bi yere gitmem siz olmadan diyo cok sklms.herkes bebegiyle gelmsti cok ozendim falan diyo:KK53:
Cnm çok sevindim barışmanıza. Kaybetme korkusunu yaşayınca daha farklı olur herşey.
Arkadaşlar 1 yaş göz muayenesine götürdünüz ü cocukları gitmemiz gerekir mi acaba
Bende daha götürmedim. Arenin dr hiç söylemedi bizede.

Eceyi iki gundur yikamamistim bugün yikadim vücudu kurumuş nemlendirici de surmemistim pütür pütür olmuş göğüs ve sırtı sanırım ihmal etmemem gerekiyor nemlendirmeyi
Bende bu ara baya ihmal ettim aslinda nemlendiriciyi hemen gitdireyim derken aslinda bende geri baslayayim surmeye Canim bide yazdiysan kacirmisim ecenin parmagi nasil oldu

A apriori11 bugün yemek yaparken aklıma geldide azadı ne zaman sünnet ettireceksin?
Büyüyünce yaptırmaya karat verdik arada bi sıkıntıdan dolayı mecbur kalmaSak inşallah. Çünkü genel anestezi oluyor onu da istemiyoruz . Zorunlu değil keyfi bi operasyon olduğu için anestezi yaptırmamak için erteledik. İlerde aklı başındayken lokal anestezi ile yaptıracağız

Bende bu ara baya ihmal ettim aslinda nemlendiriciyi hemen gitdireyim derken aslinda bende geri baslayayim surmeye Canim bide yazdiysan kacirmisim ecenin parmagi nasil oldu
Tirnaginda belirgin birşey yok canim ama tirnaginin hemen yanında eti biraz darbe almış Allahtan yavaş çekti kapıyı hızlı cekseydi düşünemiyorum kapı alüminyum ağır bayağı Allah korudu

A apriori11 bugün yemek yaparken aklıma geldide azadı ne zaman sünnet ettireceksin?

yemek yaparken aklına gelmesine ne demeli? :KK45:
Sen yaptırdın mı canım? Biz Efe'ye 5.aya girerken yaptırdık ve inanılmaz rahat oldu,hatta keşke daha erken yaptırsaymışım..

Çok manidar olmuş bi de pilav yapıyodum de tam olsun :)
Eceyi iki gundur yikamamistim bugün yikadim vücudu kurumuş nemlendirici de surmemistim pütür pütür olmuş göğüs ve sırtı sanırım ihmal etmemem gerekiyor nemlendirmeyi
evet artık hergün yıjanmıyolar bi de serinledi havada bende sürmeye başladım bi de öğrendi hanın krem süreyimmi dedin mi sür çür arası bişey söylüyo :)

Tekrar cok gecmis.olsun canim cok.sukur.ucuz atlatmis
Sağol canim
Çok manidar olmuş bi de pilav yapıyodum de tam olsun :)
evet artık hergün yıjanmıyolar bi de serinledi havada bende sürmeye başladım bi de öğrendi hanın krem süreyimmi dedin mi sür çür arası bişey söylüyo :)
evet canim serinledi hava biraz daha aralıklı yikariz artık ayy yerim çür diyen ağzı bizimki de yüzüstü yattı tıpkı masaj salonundaymis gibi bende masaj yaparak yavaş yavaş surdum mest oldu:))

Back
X