• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yapabilirim sanmıştım ama yapamıyorum. Akademi filan umrunda değil artık. Bu ikimizin çocuğu ise tüm yükü tek başıma sırtlayamam artık. Ruhen de bedenen de gücüm kalmadı. Tüm hayatım değişti ben değiştim. Evlendiğimizden beri yüksek lisans doktora akademi derken hiç yanımda olmadın destek olmadın. Kursa giderken döneceğin saatleri saydım sen doktora derslerine gittin. Göçebe gibi yaşamaktan bıktım. Ben uyudutuyorum ben uykusuz kalıyorum hastalanıncs ben zorla ilsçlarını içiriyorum. Yemese bike her öğün yrneğini yediriyorum. Sadece benim çocuğum mu. Bir saatlik oyunla mı babalık yeterli. bunaldım yoruldum. eşime attığım mesaj ama cevap vermedi. Çok kızmıştır. Annem de bunaltıyo hep oraya gideyim istiyor. Herşey onun istediği gibi olsun istiyor. Birşey olunca da hastalanınca biz bakıyoruz diyo. Oğlum desen azıcık uykuyu da kaybetti sürekli mızmız. yaptığım yemekler sürekli çöğe gidiyor. Artık kimseyi memnun edememe durumundan sıkıldım.
Biraz ağır olmuş ama maalesef babalar böyle bir sarsılmadan anlamıyorlar annelerin Nasıl yıprandığını. Umarım mesajın toparlanması yönünde işe yarar ve ters tepmez

Yapabilirim sanmıştım ama yapamıyorum. Akademi filan umrunda değil artık. Bu ikimizin çocuğu ise tüm yükü tek başıma sırtlayamam artık. Ruhen de bedenen de gücüm kalmadı. Tüm hayatım değişti ben değiştim. Evlendiğimizden beri yüksek lisans doktora akademi derken hiç yanımda olmadın destek olmadın. Kursa giderken döneceğin saatleri saydım sen doktora derslerine gittin. Göçebe gibi yaşamaktan bıktım. Ben uyudutuyorum ben uykusuz kalıyorum hastalanıncs ben zorla ilsçlarını içiriyorum. Yemese bike her öğün yrneğini yediriyorum. Sadece benim çocuğum mu. Bir saatlik oyunla mı babalık yeterli. bunaldım yoruldum. eşime attığım mesaj ama cevap vermedi. Çok kızmıştır. Annem de bunaltıyo hep oraya gideyim istiyor. Herşey onun istediği gibi olsun istiyor. Birşey olunca da hastalanınca biz bakıyoruz diyo. Oğlum desen azıcık uykuyu da kaybetti sürekli mızmız. yaptığım yemekler sürekli çöğe gidiyor. Artık kimseyi memnun edememe durumundan sıkıldım.
üzerimize çok yük alıyoruz. Onlarda ya halimizden memnunuz sanıyolar ya da tabi alıcak diyolar:(tatlı söz de her zaman işe yaramıyo.
İnşallah tatlıya bağlanır senin onzunda ki yük de azalır bi şekilde

Bu arada kızlar peditusu Nasıl kullanıyorsunuz ben ilk kez kullandım 8 saat arayla üç kez verdim şimdiye kadar. Prospektüs te öyle yazıyordu. Siz Nasıl veriyorsunuz
Sekiz saatte bir çay kaşığı demişti doktor. Bir de aklında olsun peditus cerirken calpoü 5 ml en fazla üç kere verebilirsin demişti. Fazlası zarar verir demişti çok geçmiş olsun

Aynen canim uçları sizliyor ağzından çekince o kadar emmeye süt oluyormu ne kadar süt emiyor bilmiyorum gece çok yıpratıcı Ece de süt içmiyor icse keşke
Aynı durumdayız canım yara oldu hep. Ağlıyorum emzirirken. beş günde toplasan 15 saat uyumamışımdır. Çok yıprandım. Sabah artık yastığı ağzıma kapatıp bağırdım.

Sekiz saatte bir çay kaşığı demişti doktor. Bir de aklında olsun peditus cerirken calpoü 5 ml en fazla üç kere verebilirsin demişti. Fazlası zarar verir demişti çok geçmiş olsun
Ben de 8 saatte yarım ölçek yani çay kaşığı veriyorum ama calpol yada başka ilaç vermiyorum arada çünkü henüz Ateş falan yok

Aynı durumdayız canım yara oldu hep. Ağlıyorum emzirirken. beş günde toplasan 15 saat uyumamışımdır. Çok yıprandım. Sabah artık yastığı ağzıma kapatıp bağırdım.
Çok zor canim gündüzü boş verdim artık ama gece sürekli emmesi doğru düzgün uyumamasi çok yorucu oluyor o kadar uykum var ki ruh gibiyim:(

Teyzeler panduf aldım kızıma vicco nun soğıdı burası baya çorapla geziyo evde hiç içime sinmiyoduEki Görüntüle 1645401

Çok ciciymiş..güle güle giysin,pofuduk pofuduk..bende bugün bizim burda pazar var,orda gördüm..15 tl dedi,çok tatlıydı ama daha pazardan almaya cesaret edemedim almadım..bende iyi bişey alıcam ev için..

Bence burda yazanlar gibi davranıyorsa eşin,bu mesajı haketmiş..kızarsa kızsın yani,sadece gelip oyun oynamakla mı ilgilenmiş oluyor çocukla? E hadi bakalım tam tersini yapın bikaç gün,dayanabilecek mi..Umarm aranız bozulmadan hallolur bu durum..

Çok ciciymiş..güle güle giysin,pofuduk pofuduk..bende bugün bizim burda pazar var,orda gördüm..15 tl dedi,çok tatlıydı ama daha pazardan almaya cesaret edemedim almadım..bende iyi bişey alıcam ev için..

Bence burda yazanlar gibi davranıyorsa eşin,bu mesajı haketmiş..kızarsa kızsın yani,sadece gelip oyun oynamakla mı ilgilenmiş oluyor çocukla? E hadi bakalım tam tersini yapın bikaç gün,dayanabilecek mi..Umarm aranız bozulmadan hallolur bu durum..
İki saat bile dayanamayıp bağırmaya başlıyor çocuğa. Oturup telefonu eline slır gel oğlum gel der. Çocuk da onunla vakit geçirmek istemiyor haliyle. Sonra seni istiyo der bırakır. Ara sıra altını filan değiştirir söyleyince. Önceden günde bir saat parka götürürdü şimdi o da yok . Sofrayı kurana kadar bile tahammül edemiyor. insan bekliyor bir gece de ben ilgileneyim sen uyu demesini

Emzik alsaydı yada su içseydi çok rahat ederdin. Aren de uyanıyor su veriyorum tekrar yatıyor. Allah yardımcın olsn. Memeyi zor bırakacak gibi duruyor.

Ya sayfaları okurken sürekli reklamlar çıkıyor. Sizde de öyle mi ?
Evt ya reklamlara gickk oluyorum

Anneler yardim lütfen az kaldı çıldırmak üzereyim:KK45: kızım 13 aylık sadece ve sadece emiyor ne yaptiysam ek gıdaya geçemedik birtürlü. 1 yaşına kadar kilo alımı iyiydi ama artık benim sütüm yetmiyor ve kilo vermeye basladık bir ayda 600 gr vermis. Gecen ay acaba gıdalara alerjisi var ondanmı yemiyor diye alerji uzmanına goturdum test yapıldı bisey yok ama yemiyor. Dr bana kızdı bu cocuk neden yemiyor diye ne yapayim agzini bile açmıyor bir kaç kez aç bıraktım ama yine sonuç hüsran:KK43: gece gündüz memede sürekli yakamda bu arada bende beslenemiyorum ve uyuyamıyorum 82 kilo ile doğum yaptım suan 49 kiloyum heryerden kemiklerim çıkıyor:mad: artık sinirlerim de dayanmıyor kendimi çok beceriksiz ve başarısız buluyorum ne kendime ne kızıma bakamıyorum:110:

Cnm doktor bişi önermesimi süt mama vs ver diye . Yada meyve yogurt feln başlamak gibi. Önce senın güçlü ve sağlıklı olman lazım cnm bebişin hereeyden önce sana ihityacı var

Anneler yardim lütfen az kaldı çıldırmak üzereyim:KK45: kızım 13 aylık sadece ve sadece emiyor ne yaptiysam ek gıdaya geçemedik birtürlü. 1 yaşına kadar kilo alımı iyiydi ama artık benim sütüm yetmiyor ve kilo vermeye basladık bir ayda 600 gr vermis. Gecen ay acaba gıdalara alerjisi var ondanmı yemiyor diye alerji uzmanına goturdum test yapıldı bisey yok ama yemiyor. Dr bana kızdı bu cocuk neden yemiyor diye ne yapayim agzini bile açmıyor bir kaç kez aç bıraktım ama yine sonuç hüsran:KK43: gece gündüz memede sürekli yakamda bu arada bende beslenemiyorum ve uyuyamıyorum 82 kilo ile doğum yaptım suan 49 kiloyum heryerden kemiklerim çıkıyor:mad: artık sinirlerim de dayanmıyor kendimi çok beceriksiz ve başarısız buluyorum ne kendime ne kızıma bakamıyorum:110:

Cnm doktor bişi önermesimi süt mama vs ver diye . Yada meyve yogurt feln başlamak gibi. Önce senın güçlü ve sağlıklı olman lazım cnm bebişin hereeyden önce sana ihityacı var

İki saat bile dayanamayıp bağırmaya başlıyor çocuğa. Oturup telefonu eline slır gel oğlum gel der. Çocuk da onunla vakit geçirmek istemiyor haliyle. Sonra seni istiyo der bırakır. Ara sıra altını filan değiştirir söyleyince. Önceden günde bir saat parka götürürdü şimdi o da yok . Sofrayı kurana kadar bile tahammül edemiyor. insan bekliyor bir gece de ben ilgileneyim sen uyu demesini

Çocuk olduğundan beri mi böyle? Sonradan mı oldu? Mesela haftasonu dahi sana kendine zaman ayırma imkanı tanımıyor mu 1-2 saatte olsa?
Mesajına cevap verdi mi bu arada?

Bizim buralarda Kipa yok hiç görmedim de İstanbul'da ama Konya'da eve yakın vardı ben de bakmıştım ama markette satıldığı için pek tercih etmemiştim ve markete göre de pahalı bulmuştum. Madem memnunsunuz bi dahaki Konya seferinde bi ziyaret ederim Kipa'yı :KK66:
Bu arada bizim ev cami gibi her taraf halı dolu, azad yakın zamana kadar emeklediği için hiç boş yer bırakmamıştım evde üşütmesin diye, ama yine de panduf alayım eksik kalmayayım :KK66:

Ben de bakym bari:KK70:

Hepimiz ayni donemlerden geciyoruz canim.esin anlayis gosterir umarim.topikte bu sekilde sikayette bulunmayan yok sanirim.cocuk buyutmek zor gercekten ve eslerimiz fedakarliklarimizin farkinda degil:KK11:

@kmltm tasıncakmısınız hemen okul nerde çıktı kardeşinde bakıcı bulana kadar idare etseydi bari kreşe almazlar daha

Sifir yastan itibaren aliyolarms hatta konust kreste 7 bebek varms su an.eve de yakin.okul belli degl ama merkezde olck canim uzaga gondermyceklr durumu anlattm anlayis gosterecekler.

Çok sevindim barışmanıza :) inşallah bi daha o noktaya gelinmez.

Insallah canim:)

Azad hasta :KK43: dün burnu akıyordu hapşırıyordu, ama iyiydi. Bişeyler içirdim ıhlamur falan olmadı gece hıruldadı sürekli ben de peditus verdim uyudu ama gece sürekli inledi :KK43: bugün biraz daha bakayım duruma zaten eve geçicez olmadı dr a götürcem

Gecms olsun canm.emre de oyle bayramdan beri.ates yok sadece burnu akiyo ve tikaniyo.cold mix cok isimize yaradi gece uyurken.tavsiye ederim.

ya nasıl yapacaksın en azından bakıcı bulana kadar idare etse kardeşin

geçmiş olsun canım inşallah peditus hemen etki eder

kızlar bizde de durum tam olarak bu üzerini örter örtmez nasıl anlıyor hemen bi kıpraşma üzerinden atıyo atamazsa ağlıyo bizde haftasonu uyku tulumu alıcaz geceleri baya serin olmaya başladı

@delimavi 35 ben aslında burlardayım ama genelde gündüz girebiliyorum akşam mira uzun süre telefon tutturmuyo bir de asıl sen burlardasın sanırım :)))

Bi bakiciyla daha goruscez insallah canm o zamana kadar annem falan idare edecek ya da bir iki ay ucretsiz izne ayrilip emrenin bakiciya alismasini beklycem:(

Kizlar okuyamadim ama ayakkabi almaya viccoya gittik ortopedik aldik panduflarin ve ev patiklerinin ortopedigi olmuyormus
Asil meseleye geleyim avm de taslik bi yer yapmislar orda kosacam diye yerin sivri kosesine gozunun altini carpti kasina kadar sisti okadar cok agladiki guclu durayim dedim sıktım kendimi eve geldik simdi uyuyo bu seferde ben agliyorum küt diye ses cikti resmen ve ben oturuyodum babasina gidecem diye dustu ayakta olsam olmayackti cok üzgünüm. :KK43:

Kizlar okuyamadim ama ayakkabi almaya viccoya gittik ortopedik aldik panduflarin ve ev patiklerinin ortopedigi olmuyormus
Asil meseleye geleyim avm de taslik bi yer yapmislar orda kosacam diye yerin sivri kosesine gozunun altini carpti kasina kadar sisti okadar cok agladiki guclu durayim dedim sıktım kendimi eve geldik simdi uyuyo bu seferde ben agliyorum küt diye ses cikti resmen ve ben oturuyodum babasina gidecem diye dustu ayakta olsam olmayackti cok üzgünüm. :KK43:

Aaay almadıysan,o morluk ve şişmeye karşı olan kremleri al hep yanında taşı..ben öyle yapıyorum,nerde düşeceği belli olmuyor artık..geçmiş olsun canım,iyi ki gözüne gelmemiş..

Back
X