• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bi anne nasil ogluna git evinde kal diyebilirki ya cok tuhaf bi kadin olmali ne yer ne icer cani bisi istese.nasil yapar enteresan
Yemeğini ye git diyo. Orda kıyafet değiltirince ortalığı dağıtıyomuş. Yatak sermek zor oluyomuş. Bahane yapıyo bence. Ben konyadayken iki güne bi oğlum niye gelmiyosun diye arar.Benim burda kalmama pek gönlü yok. Ona sormam gerekiyomuş aslında gidebilir miyim diye:KK53: laf arasında bi söylemişti de biz oralı olmadık abi.
Eşimde çok sık kıyafet değiştirir. Bekarkende elini hiç bişeye sürmezmiş.
Güya böyle yapınca eşim idare edemicek benimde gitmeme izin vermeyecek diye düşünüyo.
Ama bilse eşimin şuan evde çamaşır astığını kahrolur heralde:KK53:

Yemeğini ye git diyo. Orda kıyafet değiltirince ortalığı dağıtıyomuş. Yatak sermek zor oluyomuş. Bahane yapıyo bence. Ben konyadayken iki güne bi oğlum niye gelmiyosun diye arar.Benim burda kalmama pek gönlü yok. Ona sormam gerekiyomuş aslında gidebilir miyim diye:KK53: laf arasında bi söylemişti de biz oralı olmadık abi.
Güya böyle yapınca eşim idare edemicek benimde gitmeme izin vermeyecek diye düşünüyo.
Ahaha sonu güzeldi benimki de süpürge yapıyodu anası kahroluyodu şimdi bi de cam siliyo kadın kalpten gitcek :)

Gündüz iyi Ama geceleri hırıltısı oluyo. Gerçi dün yanımda yattı rahattı. Bakalım bu gece düzelmezse yarın doktora götürcem
Belkide yavas yavas geciyordur canim inşallah bu gecede rahat gecer biter canim
Ne kadar Zaman'da çıktı ya ben nedense azadın durumunu dişe yoruyorum
Tamamen uzamadi canim disler ama 2 hafta sis kaldi sonra beyazlik gorunmeye basladi simdide ust kismi cikti 3unun ama bir tanesi 3 haftadir hala sis

Nasil boyle sacma dusunebiliyorlarki sadece bize gelsin bana sorsun ben ne dersem yapsin sanki.senin annen baban yok ki olmayadabilirdi sanki.senin aklin fikrin yok ayrica esininde is yapmasi super olmuş: ))

Benim kvde ogluna is yaptirmis .esim benden iyi temizlik yapar ama kv evdeyken yapiyosa ahh su baban diye baslar cunku kp hic bisi yapmaz ona sinir.olur yoksa esime bisi demez zaten kendi.ogretmis bide unide ogrenci evi tabi bide titiz.
Ahaha sonu güzeldi benimki de süpürge yapıyodu anası kahroluyodu şimdi bi de cam siliyo kadın kalpten gitcek :)

Aksamlari artik beyzayi yatiramiyorum cok uykusu geliyo hadi kizim nennen yapalim diyorum oturuyo basliyo aglamaya tamam yapmayalim diyorum oynamaya devam ediyo :KK53:
oyuna doymuyor olabilir gün içinde gündüz suyla oynatmayı falan deneyebilirsin

oo maşallah senin eş aşmış olayı:KK53: eşim yapar bişeyler ama bizim camlar çok büyük. Ulaşamadığım köşelerinsil dediğimde boşver kaldın öyle içerisi temiz zaten diyo:)

Nasil boyle sacma dusunebiliyorlarki sadece bize gelsin bana sorsun ben ne dersem yapsin sanki.senin annen baban yok ki olmayadabilirdi sanki.senin aklin fikrin yok ayrica esininde is yapmasi super olmuş: ))
onların zamanında öyleymiş bizdende bekliyolar işte. Ben asla taviz vermem bu konuda. Anamın babamın evine giderken kv deden izin aldığımı düşünemiyorum. Allahtan eşimde öyle bi kafada değil. Öyle oluncada kvnin ne düşündüğü çok önemli değil.
Senin kv yede helal olsun. Yani biraz kendilerine yetrbilmeleri lazım. Bizide anne babamız onlara hizmet edelim diye doğurmadı ki. Eşinin annesi erkek yapaz diye düşünüyo ama eşim yapar çok şükür elinden geldiğince.

Aksamlari artik beyzayi yatiramiyorum cok uykusu geliyo hadi kizim nennen yapalim diyorum oturuyo basliyo aglamaya tamam yapmayalim diyorum oynamaya devam ediyo :KK53:
Canım gökçede öyleydi. Şimdi musti si var uyurken yanına verdiğim ayı. Ay mustiyi uyutmam lazım diyorum. Yastığa mustiyi koyup sırtını pış pışlıyorum. O da gelip yatıyo yanımıza pışpış yapıyo.:) mayışıyo zaten ona yaparken

Valla güzelin,olaylar anlattığın gibiyse kocan baya baya haksız..ama bilerek mi yapıyor da umursamıyor yoksa bilmeden mi yapıyor o önemli..bunuda en iyi analiz edecek olan sensin tabiki..

Aaay keşke hazırda olsaydı ya da bugün alsaydın..

Ümraniye canpark avm'de var canım..hatta oraya gelicek olursan haber ver bana çok yakın :KK39:

aaa öyle mi. Ben canparka hiç gitmedim. Bu yakaya giderim sık sık. Orasıda yakın mı sana. Ay valla ayarlayalım bigün.
Gökçenin eline flüt verdim çalmayı öğretmeye çalışıyorum. Çalıp göateriyodum yapsın diye. Deneyip yapamadı bi kaç sefer. Sonra ben yine gösterdim eline verdim geri. Sinirlenip kafama indirdi flütü:KK67: gülüyo bi de
Ay sinire bak :) bende arene verdim aldığı gibi çalmaya başladı. Ama bi kaçgündür azimle ters tutarak arkadan çalmaya çalışıyor.

Bacilarim nasilsiniz ?
Cinsiyetimiz degisti 2. pasami bekliyorum ...
12-15. haftalarda kiz denildi 18+5 deyiz bugun erkek denildi :KK57:
Ben hep ikinci olursa aren için erkek kendim için kız istiyorum diyorum. Sizde de ali yasine oyun arkadaşı geliyor. Ne güzel. Hayırlısıyla kucağına alırsın inş.

Bu arada ablam da hamile:)iki dusuk yapti demstm hatirlyosunuzdur belki. 6 haftalikmis kan pihtilasmasi oldgu icin her ay karindan igne yapcklar ve aspirin kullanck.Allah kucagina almayi nasip eder insallah saglikla:)

Ay çok sevindim. Sağlıkla dünyaya getirir inş.
Valla çocuktan sonra öyle çöktüm ki samimi olmaktan çok havalı ve çekici olmaya ihtiyacım var :)))) ama orda 10 kg daha zayıfım, önce kg larım gitsin, sonra saçımı kızıl yapıcam yine ve o Zaman'lar piercingim vardı yine deldşrşcem burnumu :))
Bende burnuma piercin yaptırmıştım ama burnum bi türlü kabul etmedi. Her gece onu atmaya çalışıyordu. Bende azimle burnuma bant yapıştırıyordum tutsun diye. Ama içten öyle şiştiki dayanamayıp çıkardım. Sende böyle şeyler olmuşmuydu. Bide ben şimdi göbegime çok istiyorum ama eşim delen kişi bayan olmadan asla yaptıramazsın diyor.

Kızlar gökçe acayip bi şekilde kustu. Oynuyordu birden aglaya ağlaya kucağıma geldi. Ne oldu kızım derken sabahtan beri ne yediyse cikardi. Zaten bugün çok bi iştahı yoktu. İkimizin üstü başı halı battı. Tam temizlendik bu seferde heryerimiz kaka. Banyoya sokup belden aşağısını bi güzel yıkadım. Mama icirmeye tırsıyorum.
Çok geçmiş olsn. Şimdi nasıl ? Sanırım üşütmüş gibi duruyor.

DSC_0087.webp bizde palmiyelendik :)

Canım gökçede öyleydi. Şimdi musti si var uyurken yanına verdiğim ayı. Ay mustiyi uyutmam lazım diyorum. Yastığa mustiyi koyup sırtını pış pışlıyorum. O da gelip yatıyo yanımıza pışpış yapıyo.:) mayışıyo zaten ona yaparken
Yattigi yerde bana bile tahammulu yok cok rahatina duskun ama deneyeyim beyzada ayicigini cok sever

Beyzami yatirdim kizima corba yattim camasir astim uyandi emcek geri uykuya devam sizin bebislerde ogle uykusunda kwlkip emiyor mu

Yattigi yerde bana bile tahammulu yok cok rahatina duskun ama deneyeyim beyzada ayicigini cok sever
Nehiri anlatmisin onu da artik aksamlari uyutmak iskenceye dondu biraksan sabaha kadar oturacak birz da buyuduler ona yordum oncekiler gibi 8 de falan uyumazlar artik tabi butun gun pesinde kostugumuzdan onlardan cok bizim uykuya ihtiyacimiz var uyusun dedikce daha bi direniyolar "diren uyku" topigun baslica slogani ya :p :KK57:

Back
X