Ben de samsundayim okulum canikte evim atakumda .Ben de nirm fazlasi olmusum okulda samsun meb resen atamakara baslamis sonumuzu hayir olur insallah[/QUOTE] inşallah canim. Resen atama değil ama istemesem de görevlendirme vericektiler dönem başında. Allahtan puanım isteyenlerin arasında en yüksekti de merkezde normal bir sınıf olmuştu. Gerçi yine boştayım.bizde evlendkten snra araba aldk esim arabasni satti ustunu ben tamamladm onun uzerinde smdi araba. Benm evmde oturuyoryz esimin evi yok ama arsalari var mutahite veremediler imar kapali diye. Evlendgmzde kiradaydik snra mecbur tasindik benm ev yapilinca. Senin paran benm param olmaz bzde maasi evi gecindiriyo faturalar alisveris falan. Benm aldgm kiralarin bir kismi kredi cekmistm ona gdiyo bir kismida bana kaliyo. Kredi kartlarimzda herkesinki kendi cuzdaninda ama beraber kulllaniriz hep. Ben Calisrkende hic para muhabbeti yapmazdiik hicte sevmem senin benim yapanlari[/ QUOTE
Canım doğru düşünüyorsun bence de ortak olmalı ama evlendikten sonra alınan mallar kimin üzerine olursa olsun Allah korusun aksi bir durumda ortak paylaşılıyor diye biliyorum. Çok da önemli değil yani kimin üzerine olduğu.
Olsun canım ya dediğin gibi iş için katlanmaniz lazım. Bol kazanç versin Allah.
Canım bu sene yeni geldik samsun termeye. Bu sene norm fazlası oldum. Ama buranın milli eğitimi pek boşta tutma taraftarı değil. Bi okulda gorevlendirme çalışıyordum bu hafta boşa çıktım yine. Destek sınıfına filan vericektiler rapor alcam iki hafta. Zaten yarı yıl tatili olacak. İkinci dönem okul ayarlayacaklarmis.