- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ah yapabilceğime bi emin olsam gerçekten güzel olurYapabilirsen başla canım ne güzel
yok yahu tabiki çılgınlık değil sadece uykusuzluk yorgunluk zaten az gördğüm bir bebem kocam evim ne bilim yük mü alırım acaba diyorum (online olsada ev ödevleri projeler ve ders saati mutlaka izleme durumu var) yani kendimle ilgili kaygılarım tabi bide eşimin fikri var ona da bi danışayım yaparım diye gaza gelip yarıda kesmem inşallah@minnakkartal neden çılgınlık olsun yüksek lisans yapmak, imkanın varsa yap tabi, güzel olur
bu hastalıkda moral ve iyi doktorlar çok mühim bahsetmiştim burda benim abimde bununla ilgili ciddi bir operasyon geçirdi kemoterapi gördü o zaman 29 yaşındaydı oğluysa yeni girmişti yaşına şimdi üzerinden 5 yıl geçti çok şükür abim gayet iyi geride kaldı o günler sadece senelik kontrollerini yaptırıyor inşallah arkadaşında atlatır acil şifalar olsunKızlar slm.. Öncelikle hasta bebeklere çook geçmiş olsun.. Çok yakın ark. eşi (eşide çok yakın ark. hatta ikisini ben tanıştırmıştım) kansere yakalandı.. Her saniye aklımdalar sürekli dua ediyorum.. Daha 32 yaşında.. 2.5 yaşında kızları var.. İnş. bi an önce eski sağlıgına kavuşur..
Bu arada @Akaibu biz concord almıştık oto koltuğunu. Çok memnunum. Ve evt bence yatış pozisyonu kesinlikle olmalı.. Bide aren 2.5 yaşındaki yeğenimden abla demeyi öğrenmiş. Bana hep anne derdi şimdi sürekli abba diyor.. Unutur inş.![]()