hiç denemedim ama tüm olarak haşlayıp porsiyonlayıp buzluğa atıyolarmış igde görmüştüm. Öylesi ne kadar sağlıklıdır hiç bilmiyorum gerçi.Kızlar size iki ayrı dalda alakasız iki soru sorucam:)) Eşim birinden köy tavuğu aldı, normalde pek tavuk yemeyiz, binde bir... Kerem alp e verebileyim diye heves ettim. Neyse.. Arkadaşı esime hemen teslim edemeyince buzluğa atmislar bütün tavuğu. Eşim ertesi gün aldı ama tabi donmuş tavuk. Hepsini pisirsem mümkün değil yiyemeyiz. Çözüp parçalasam sağlıklı olmayacak. Napsam bi akıl verin bana.
2. Olarak da yüzüm çok problemli bir yapıya sahip. Doğumdan sonra duzelmisti ama hava değişiminden mi nedir bölge bölge kuruyor, bazı yerlerde sivilceler çıkmaya başladı. Canım sıkıldı. Nemlendirici kullanayim dedim ama kozmetik üzerine bildiğim pek birşey yok. Yüzünüze uyguladığınız krem varsa bana bi bilgi verseniz çok mutlu olucam:))
Bu ikisini istiyorum:))
Kardeşimin cildide öyle problemli la roche nin effaclar serisi diye bi seriyi kullanıyo hem temizleme hemde nemlendirme ürünü. Biraz pahalı sanırım ama bak istersen