Konyada adet bu heralde diyecektim de sildim bende sonradan. Bizde de bh kadar olmasada durum aynen böyle. Ya göeümcem 1 senedir tlfn istiyo 1500 liralık. Tlfnunda sorun var ama almıyo kp. Geçen hafta da eşime sana 50 bin vereyimde arabanı sat sıfır güzel bi tane alalım dedi.Benim foto evlilikten fe önce. Ben sevgili Zaman'larını özledim galiba
Ya benim aklım da @Akaibu yu da okuyunca memleketle, örf alışkanlıklarla ilgili gibi geldi. Kasten değil de. Eşimin ailesi de senin annen gibidir. Geçen yaz benden 6 ay önce doğurmuş kızlarına ve çocuklarına hiçbişey yapmazken, ilk oğulları olan eşimin oğluna bi valiz kıyafet, altın kolye, harçlık, bana takı falan, kızlarının bebeğine bi atlet almadılar. Sürekli benim oğlumla oyunlar oynafılar, onun oğluyla oynamadılar. Ben rahatsız oldum eşime söyledim yapmasınlar öyle diye.Yani diyeceğim şu ki, kızlarını artık başka aileye gitti onlardan gibi görüyorlar bence. Oğullarının eşini ve çocuğunu da aile bireyi sayoyorlar. Yani kasten değildir sadece anlayış bu bence. Ama sen yine de annenle konuş içinde kalmasın.
Bi de Bu adamın aylık kazancı 10 binin altına düşmez 20 bin kazandığı bile olur..
İlerde bize oğlan bakacak nasılsa diye bi düşünce varya malum. Ona yoruyorum bende..