oldu canım ahahahah acemiyiz diye söyleyeceğimi mi sandınEvt cnm bn sna yardmci oluyim ozman. Smdide pufpuffun gonderdgi msji bana gonderiyosun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oldu canım ahahahah acemiyiz diye söyleyeceğimi mi sandınEvt cnm bn sna yardmci oluyim ozman. Smdide pufpuffun gonderdgi msji bana gonderiyosun![]()
Canım o öpücüklere kanmam artık geçen çekilişten unutmadım
PikiCanım o öpücüklere kanmam artık geçen çekilişten unutmadım![]()
Ne olmuştu ki geçen çekilişCanım o öpücüklere kanmam artık geçen çekilişten unutmadım![]()
Ayyyy bilemiyorum ki şu çekiliş çakallıklarını![]()
@minnakkartal duygularımla oynamıştı, ona çıktım sanmıştım beni yanıltmıştıNe olmuştu ki geçen çekilişKızmayın bana
![]()
ayyy ne guzel benim adimi söylüyor diyecektim sonra sevmem dedigini gordum ama mira sevmismira tuğba ismini o kadar güzel söylüyor ki kübra da zorlanıp miraya mimi derken tuğbayı uzata uzata rahat rahat söylüyor üstelik sadece survivor izlerkenden kaptı bir de ben o ismi pek sevmem direktörümün eski asistanının ismi eşiminde eski sevgilisinin yani kızımın bu ismi seçmesi![]()
kimmiski o![]()
işte bu tam olarak merak![]()
Can'ım
Ayy sen ayrısın hem kuzum teyzesini çağırıyormuş deseneayyy ne guzel benim adimi söylüyor diyecektim sonra sevmem dedigini gordum ama mira sevmis![]()
Bu zevki yaşamak sana düştüğü için söyle yoksa meraktan deilSöyliyim mi heee söyliyim mi?
Çok eğleniyorum![]()
Bu zevki yaşamak sana düştüğü için söyle yoksa meraktan deil![]()
Kesin benSöyliyim mi heee söyliyim mi?
Çok eğleniyorum![]()
Hemen tavuk at fırına ya da yanına pilavBeklemedeyimevde yemek yok birazdan eş gelir ne yapsam.heyecandan teli bırakamıyom elimden
![]()