• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim aram eşimle aram bir haftadır limoniydi. Anneme gittim. İnat ettik aramadık birbirimizi. Buraya yazmışımdır diye oturmuş tüm mesajlarımı okumuş. Hatta bir ara ona ithafen eğer okuyorsan bana kitaplık al gibi bir mesaj yazmıştım barıştık almıycam dedi :) Sonra ben de okudum pot kırmış mıyım diye. Yok kötü birşey yazmamışım
Ahahah çok iimiş:D

@Apriori123 nerdesin canım? iyileştin mi?
Ben hasta değilim henüz hastabakıcıyım evde :(

Buradayım ama kaçıyorum. Bebem beni bekler.
Herkeslere geçmiş olsun ben kaçar

kafanizda ne gibi seyler var simdi gittim avm ye bakmaya bisiler cok erken gibi geldi alinacak seyler degistirilmesi icin erken mi?

kafanizda ne gibi seyler var simdi gittim avm ye bakmaya bisiler cok erken gibi geldi alinacak seyler degistirilmesi icin erken mi?
genelde değiştirme süresi bir ay diye biliyorum bir de henüz çok yazlık şeyler yok ortada tabi ben avmye gitmeyeli bir ay oldu nerdeyse belki çıkmıştır yazlıklar ben alışverişi mayıs başı ortası gibi yapmayı düşünüyorum şimdilik ne yapabilirm nası bi paket hazırlıyım onları tasarlıyorum

her zaman beklerim kurbim olmasanda..
canım inşallah bi güzel havada en istediğim şeylerden biri yalnız bi vesileyle kurbanın olmadığımı da söyledin :KK28:

genelde değiştirme süresi bir ay diye biliyorum bir de henüz çok yazlık şeyler yok ortada tabi ben avmye gitmeyeli bir ay oldu nerdeyse belki çıkmıştır yazlıklar ben alışverişi mayıs başı ortası gibi yapmayı düşünüyorum şimdilik ne yapabilirm nası bi paket hazırlıyım onları tasarlıyorum

canım inşallah bi güzel havada en istediğim şeylerden biri yalnız bi vesileyle kurbanın olmadığımı da söyledin :KK28:
hayır aslında oyle demek istemedim kızlar kafamı karıstırdı senın kurbin değilim yani... m ile n yi karıştırmışım..

beni mi yiyeceksin öğlen tatilindeyiz kızların yanına gittim onlarla hediye meselesini konuşurken kendimi burda buldum.. minnaka yanlış harfler koymuşum kurbim sensin seni tek geçerim alemde...
:KK12::63:
Kıyafet benim en son tercihim, çok sıkışırsam ona başvurabilirim :KK70:
onun dışında toka falan :KK70: garanti :KK70:
bir yeşil ışık gördüm sanki :KK49:

sagol cnm bak hasta hasta cekilis derdindeym hadi soylede rahat edeyim sanami cktm
İçine mi doğdu:KK59:
Ne olsun canim bildigin gibi kosturup duruyorum. Recep cok huysuzlasti son gunlerde hem hasta hem kalan son 4 disten birini daha cikariyor hem de 2 yas sendromu. Ha birde sabah hirayi okula gonderirken ustunu islatmisti bende aceleyle elime geceni giydirdim (hiranin tayti). Dedesi markete giderken arkasindan aglayinca da tayti onemsemedim. Dedesi sen tut cocugu direkt fotocuya sok ve kelebekli taytiyla fotografini cektir :KK70:
güzel bir anı kalır bence.iyi yapmış:KK70:ablaları olan çocukların başına gelebiliyo.diş bizde zor çıkarıyoz.recep bi ara sık hasta oluyodu.şimdi nasıl:nazar::nazar::nazar:soğuk buharla tedavi görmüştü dimi.bizde 11. Dişi çıkartıyoz köpek dişi amma zorladı ateş yok ama.uykusuz her gece yorgun ölesiye:KK45::KK45::KK45:

Back
X