- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 133
- 35
Dünya dertleri bitmez canım, sen uykundan olduğunla kalırsın, boşverrrAmaaannn dünya dertleri bi gülüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünya dertleri bitmez canım, sen uykundan olduğunla kalırsın, boşverrrAmaaannn dünya dertleri bi gülüm![]()
ben de açayım dedim de işyerinde açmadı, kanald sitesinde programın adını yaz, eski bölümler 2.8.2012 tarihlifayika ıhlamur çilek suyu derken doğal şeyler geçirmeye çalışıyorum demek istemiştim. Sizede çok geçmiş olsun ya. Bian önce atlatırsınız inş.
@Apriori123 ya bulamadım ben pufpufu videosunu nasıl girdin ne yazdın ? Bende izlemek istiyorummmm.
Kanal D nin sayfasında programlardan o yarışmayı seç, videolar var sürekli aşağı in daha fazlayı tıklayarak, 2 ağustos 2012 bölümü 9 mu 10 mı ne en eski videolardan. Çok sevimliler ama :)))fayika ıhlamur çilek suyu derken doğal şeyler geçirmeye çalışıyorum demek istemiştim. Sizede çok geçmiş olsun ya. Bian önce atlatırsınız inş.
@Apriori123 ya bulamadım ben pufpufu videosunu nasıl girdin ne yazdın ? Bende izlemek istiyorummmm.
Onuda sen bul canımHangi alan![]()
ben de açayım dedim de işyerinde açmadı, kanald sitesinde programın adını yaz, eski bölümler 2.8.2012 tarihli
Format desteklemiyorKanal D nin sayfasında programlardan o yarışmayı seç, videolar var sürekli aşağı in daha fazlayı tıklayarak, 2 ağustos 2012 bölümü 9 mu 10 mı ne en eski videolardan. Çok sevimliler ama :)))
Yazarım içine de yalnız aç diyeDon al don @oslew
noldu senin psiko işleri gitmiyonmu artıkYok Allah'a şükür benim miniğim iyi de ben pek iyi değilim![]()
Yok ya bıraktım psikoloğu bana durumla barışık yaşamamı öğütlüyordu bu da bana ters, ben kan gövdeyi götürse de çözmeye çalışma taraftarıyımYazarım içine de yalnız aç diye
noldu senin psiko işleri gitmiyonmu artık
Benim gibi yap yemek yapmaAy ben bu kocamı napsam acaaba ıslatıp ıslatıp dövcem :)
Bu saate yemek mi yenirmiş
Hep diyorum ben erken yiyorum yemeğe gel diye yok illa kavga çıkarcak ondan sonra da özür diler neyleyim öyle özrü
Bu arada 5.30 da işten çıkıyo takılıyo arkadaşlarıyla
hepsi ayni model bunlarin aradim bizimkide tavla oynuyor gunduz aradim isten iki cift laf konusamadik aksamlari ariyorum tavla oynuyor ben seni sonra aryayimmi diyor bende arama keyfine bak sen dedim ucak moduna aldim telefonu hergun ayni seyi yapiyor valla patliyorum evde canim sikiliyor iki cift laf edeyim istiyorum hep mesgulAy ben bu kocamı napsam acaaba ıslatıp ıslatıp dövcem :)
Hep diyorum ben erken yiyorum yemeğe gel diye yok illa kavga çıkarcak ondan sonra da özür diler neyleyim öyle özrü
Ben eşim arkadaşlarının yanına gittiğinde yemeğinide ye gel diyorum. Ki o da ayda bir iki anca olur. Senin ki gibi sık sık gitse bi bardak su vermem heralde.Ay ben bu kocamı napsam acaaba ıslatıp ıslatıp dövcem :)
Acelle yaylası cnm:)çok yakın bizim yaylaya oraya da gideriz.bizim ki sultanpınar.eşin hangi yıl mezun oldu ki ben 2003-2004 mezunuyum.
Bizler anneyiz ama nihayetinde insanız.bazen sabrımız tükenebiliyor kendini üzme aile içinde çocuklarla bi çok şey yaşanabilir
Uykusuz bir geceden sonra işyerindeyim, hastalık akşam saatlerinde enerjisini tüketiyor ve gece yine ateşlendi, sürekli dönüşümlü ateş düşürücü verdim, elleri ise daha soğuktu
Gece kucağımda sallarken yatağına götürüyüm seni dedim 'korkuyo' dedi, çocuk öksürükten doğru düzgün uyuyamıyor ki zaten, yatağına yatırcam ben de başucunda olcam dedim, öyle ikna oldu, bir süre odasında uyutup sonra çıktım odadan
ilaç içirmek hele ki gece tam bir kabus, antibiyotiği zor içirdik,
Göz damlasını ve burun spreyini sabah sıkarken sanırlar çocuğu dövüyorum, nasıl ağlıyor, anlatıyorum senin iyileşmen için bunlar, sen iyi ol diye, en son sıkıştırıp verdim o kadar üzüldüm ki, 'bitti' diyor sonunda, evet bitti bu kadar kendini boşa yıpratıyorsun yavrum dedim.
Küçücük çocuğa bir şeyler anlatmak, ikna etmeye çalışmak ne zormuş
Ateş sanırım bir kaç gün sürecek, antibiyotik cumartesiye ancak etkisini gösterir demişti, o zamana kadar devam edecek sanırım ateş![]()
canım çok geçmiş olsun bizde ki durum da benzer sadece ateş yok günlerdir hasta hırıltı hiç geçmedi burnunu temizlemeye çalıştığımda işkence ediyorum gibi davranıyo o kadar üzülüyorum ki o zman sadece bir kaç saniyelik işlem uzuyoda uzuyo bu kez daha büyük bişiymiş gibi oluyo ilacı da leylim ley içiyo bi içiyosa bi içemiyo ya da kusuyo bu şekilde geçmeyeceğini ve daha uzun süre ilaç içeceğini anlamıyo
Kız için mutlaka bir kaç parça toka iliştir kutuya, anne için almak almamak sana kalmış
Malum yaz geliyor kız erkek farketmez şöyle canlı renklerde t-shirt- şort kombinle, duruma gör bir de şapka ohhh
yaz için mayo gibi bir şey de bakabilirsin
seçenek çok yani
anne için senin içinden ne geçiyorsa bu bir kıyafet, bir gömlek, bir t-shirt, bir şal, ne bileyim bir eşarp olabilir
Kemer toka, çanta bile olurgünlük kullanım için ne olcak
taktıkça seni hatırlar
ha daha kalıcı olsun diyorsan al igden çok sevdiğin bir resmini bir takvim yaptır ne bileyim bir çerçeve olabilir :) yanına da koy öykücüğün resmini
ay ne bileyim yap bişiler
dip not: @oslew sana söylüyorum kurbim sen anla![]()
Bende öğle uykusuna yatarken emzirdim ayni Gökçe gibi arada istiyor dikkatini dagitiyorum unutuyor bir süre ama birazdan yine ister emziririm bir daha gece yatarken emzirirm iyi tarafı hemen dikkatlerini başka yere vermeleri oyalaniyorlar iyi oluyorBu gün de bitti. 2:30 da ve biraz önce emzirdim sadece. Aralarda pek istemedi. Söyledi anlattım olmaz diye. Hemen oyun falan kurdum. İstelemedi.
Bi iki gün bu düzende devam edeyim. Pazar günü eşim evde zaten bana köstek olur kesin geriye gitmem inşallah
Dün yaptım onu kuru fasulye vardı kaldırdım hepsini buzluğa pilav vardı dolapta onu yemiş bana diyo fasulyede güzel olmuş eline sağlık afiyet olsun dedim buzlukta kendisi :)Benim gibi yap yemek yapma![]()
aynen bi de bütün gün öyküyle insan gördüğüm yokhepsi ayni model bunlarin aradim bizimkide tavla oynuyor gunduz aradim isten iki cift laf konusamadik aksamlari ariyorum tavla oynuyor ben seni sonra aryayimmi diyor bende arama keyfine bak sen dedim ucak moduna aldim telefonu hergun ayni seyi yapiyor valla patliyorum evde canim sikiliyor iki cift laf edeyim istiyorum hep mesgul
İyi bari mesaideymis canım işte haber verse sende ona gore beklersin ben bu haber verme işini seneler sonra öğrettim eşime çok kavga etmiştik o yüzdenDün yaptım onu kuru fasulye vardı kaldırdım hepsini buzluğa pilav vardı dolapta onu yemiş bana diyo fasulyede güzel olmuş eline sağlık afiyet olsun dedim buzlukta kendisi :)
aynen bi de bütün gün öyküyle insan gördüğüm yok
Bu seferlik günahını almışım ama işteymiş ama mesai var diye haberde vermedi
Aradım işteyim dedi iyi çemkircektim yırttın dedim :)