- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
sağol canım çok şükürçok geçmiş olsun.. şükür hafif atlatmış..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım çok şükürçok geçmiş olsun.. şükür hafif atlatmış..
çok geçmiş olsungünaydın kızlar zor bir geceydi abim trafik kazası geçirdi 4 e kadar eşimle annem hastaneydi çok şükür hafif bi kaç yarayla taburcu oldu ama ilk önce omurilik de hasar var fln demişler beyin cerrahını beklemişler telefon başında beklediğim o saatler geçmedi şuan başım çatlıyo bildiğiniz
sağol canımçok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun neyseki önemli bi durum yokmuşgünaydın kızlar zor bir geceydi abim trafik kazası geçirdi 4 e kadar eşimle annem hastaneydi çok şükür hafif bi kaç yarayla taburcu oldu ama ilk önce omurilik de hasar var fln demişler beyin cerrahını beklemişler telefon başında beklediğim o saatler geçmedi şuan başım çatlıyo bildiğiniz
Çok geçmiş olsun neyseki önemli bi durum yokmuş
teşekkür ederim kızlar@minnakkartal çok geçmiş olsun canım
cok geçmiş olsun canim neyseki hafif atlatmis cok sukurgünaydın kızlar zor bir geceydi abim trafik kazası geçirdi 4 e kadar eşimle annem hastaneydi çok şükür hafif bi kaç yarayla taburcu oldu ama ilk önce omurilik de hasar var fln demişler beyin cerrahını beklemişler telefon başında beklediğim o saatler geçmedi şuan başım çatlıyo bildiğiniz
sağol canım çok şükürcok geçmiş olsun canim neyseki hafif atlatmis cok sukur
sağol canım amin@minnakkartal cnm çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun(amin).
Bence sen kazanacaksınPapatya çayını içirdim. Odaya geçip en az yarım saat masaj yapıp sırtını kaşıyıp ninni söylemeyi düşünüyorum. Bakalım gökçe mi kazancak ben mi
inşallah sen kazanırsın çünkü ben seni tutuyorumPapatya çayını içirdim. Odaya geçip en az yarım saat masaj yapıp sırtını kaşıyıp ninni söylemeyi düşünüyorum. Bakalım gökçe mi kazancak ben mi
Günde 2 kere mi uyuyordu?Benimki heralde öğle uykusunu bırakacak . Yarım saat bile uyusa nefes alıyodum resmen. Ondanda olduk
inşallah :)Bence sen kazanacaksın![]()
inşallah sen kazanırsın çünkü ben seni tutuyorum
gündüz uykusu bi kereGünde 2 kere mi uyuyordu?
O zaman bence de gunduz uykusunu birakmaz. Çok erken kalkıyorinşallah :)
gündüz uykusu bi kere
teşekkürler canım@minnakkartal geçmiş olsun ucuz atlatmis
benim temennimde o. Yarım saat uyusa yeter bana. Azıcık kafa dinlerim.O zaman bence de gunduz uykusunu birakmaz. Çok erken kalkıyor