2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
beni vurdukları yeri söylüyim hemen miranın kuzeniyle benzetilmesi amca kızları benziyorsa demekki kızlar babalarına benzemiş diyorlar :mad: ama bence mira kuzenine de benzemiyo benim abimin çocuklarına daha çok benziyo :21:

beni vurdukları yeri söylüyim hemen miranın kuzeniyle benzetilmesi amca kızları benziyorsa demekki kızlar babalarına benzemiş diyorlar :mad: ama bence mira kuzenine de benzemiyo benim abimin çocuklarına daha çok benziyo :21:
Arada amca kızının anasını da harcamışlar yalnız, o da anneye benzemiyor demeye getirmişler :D

Benim buyuk oglum dogdugunda gorumcemin cocuklarina benzetenler oldu hayir yani gorumcemin cocuklarida babasinin kopyasi ne alaka benim cocugum enisteye benzeyecek demi ama cok kiziyordum ve bunu soyleyenlerde her defasinda yine soyluyorlardi

Siz bari yapmayın kızlar, genel hatlar baba olabilir ama detaylar ben yahuu
Detay derken göz mü g.t mü canım pek vakıf değiliz senin tospiğin yüz hatlarına :KK70: genelde gözü ve g.t ü ile gündeme geliyor kendileri :KK70:
Koyduk ya o kadar foto hala ne diyo :lülülü:

Ben de bazı huyları benzetiyorum diyorum mesela geç yürümesi geç konuşması size çekmiş dedim :KK70: hakkaten de öyle ama ben çok erken yürümüş ve konuşmuşum eşim de tam tersi :KK70: gerçi ne işe yaradıysa adam benden daha başarılı bi eğitim hayatı geçirdi :KK70: geç konuşmuş, köyde yaşadığı için Türkçeyi ilkokulda öğrenmiş ama Ünv Sınavı'nda derece yapmış herif, ben erken konuştum da be oldu okulu 7 yılda bitirdim uzata uzata :KK70: tabi bunlar aramızda yüzlerine söylemem :KK70:
oo masallah enisteye. Aman bilmeselerde olr. Bildikleri kadariyla yeterince konusuyolarmis zaten :D
:oha: Bu ifade yine kaldiya
Detay derken göz mü g.t mü canım pek vakıf değiliz senin tospiğin yüz hatlarına :KK70: genelde gözü ve g.t ü ile gündeme geliyor kendileri :KK70:
:D :D
Cenem agridi gulmekten :D

Benim buyuk oglum dogdugunda gorumcemin cocuklarina benzetenler oldu hayir yani gorumcemin cocuklarida babasinin kopyasi ne alaka benim cocugum enisteye benzeyecek demi ama cok kiziyordum ve bunu soyleyenlerde her defasinda yine soyluyorlardi
:oha: Bunu nerede kullanırım diyordum , benden eşinin ailesine gelsin :KK14:

Ben de bi maşallahını alayım şekerim az değil 7 yıl Ünv okudum kızım, kanının son damlasına kadar :KK70:
Sana da masallah :D 7 yil ama boru degil hukuk okuyup avukat cikmis hatunsun olsun o kadar:halay:
Artık son resimlerden sonrada bana benzemiyor diyen olursa bundan sonra alıntılamıcam hiç bir mesajını hıh işte o kadar:kızgın:
yetişen görür
baba yaninizda olmayinca kurtariyosun biraz sanki :D:halay:

:KK70: benim kv de ikide bir kafasinin arkasi halasina benziyo der :KK70: sende benzetecek yer bulamayinca iyice sasirdin dedim :KK70: simdide huyu bana benziyolar basladi tipten umut kesildi :KK70:
Gökceyide nasil dogurduysam artik ben bile sasiyorum. Eltirnaklarim cok bicimsizdir benim. Onlar bile ayni. Ayak parmaklarimiz ayaklar. Hersey ayni. Bölunerek cogaldim sanki
Sohbeti keyifle okudum ama buna bayıldım :KK70: aklıma sanki ben sürünerek geziyorum evin içinde demiştin ya o geldi :KK70: başını hatırlamıyorum ama bu kısım kalmış aklımda :skandal:

Sohbeti keyifle okudum ama buna bayıldım :KK70: aklıma sanki ben sürünerek geziyorum evin içinde demiştin ya o geldi :KK70: başını hatırlamıyorum ama bu kısım kalmış aklımda :skandal:
Ay evet neler cekmisim bende :D 15 aylik falanke yurumustu ya gokce. Oraya daha sik gitseymisiz onlardan gorur yururmus :D ona istinaden demistim:KK53:
Ne sacma sapan seylerle ugrasmisim ya

Back
X