2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay inanmıyorum bende varım hatta kocam bile var :KK43: silemiyormuyuz acaba ?
Burdan silinirse silinir ancak sanırım :(
Çok canım sıkıldı bu duruma. gökçe en başta çıkıyo bide ya :(
Mune den rica etsek s,ler mi ki uğraşır mı acaba hiç bilemedim.

Burdan silinirse silinir ancak sanırım :KK43:
Çok canım sıkıldı bu duruma. gökçe en başta çıkıyo bide ya :KK43:
Mune den rica etsek s,ler mi ki uğraşır mı acaba hiç bilemedim.
Ya bizde başlarda çıkıyoruz. Acaba yükledigim resimleri kendi özel mesajımından arayıp bulsam silinir mi ki? Biraz zaman alır ama denicem.

K Keskek benim eşimde itiraz etmez :)
@Akaibu ay evt ya silinmiyormuş. Altta kib diye bişey vardı neyse artık o oraya dedim resimlerimi kaldırırmısın diye. Rapor ettim yani. Ama kime ettim bilmiyorum. Gerçi o ne onuda bilmiyorum.

@Akaibu ay evt ya silinmiyormuş. Altta kib diye bişey vardı neyse artık o oraya dedim resimlerimi kaldırırmısın diye. Rapor ettim yani. Ama kime ettim bilmiyorum. Gerçi o ne onuda bilmiyorum.
Benimde canim sıkıldi buradaki ismini yazip kadinlar kulubu yazdiginda da cikiyor fotograflar kiblemek o mesaji sikayet etmek sanirim bdv de kibliyorlar daha cok

kullanici ihbar butonu sanirim acilimi.
Mune ye ya da kazene gider sikayet. Artik onlarin insiyatifine kalmis. Kontrol eder misin canim sonra silinmis mi resim. Eger silindiyse bizde yapalim

Benimde canim sıkıldi buradaki ismini yazip kadinlar kulubu yazdiginda da cikiyor fotograflar kiblemek o mesaji sikayet etmek sanirim bdv de kibliyorlar daha cok
Ya çok saçma ama en çokda benimkiler var. Pastama kadar çıkmış.
kullanici ihbar butonu sanirim acilimi.
Mune ye ya da kazene gider sikayet. Artik onlarin insiyatifine kalmis. Kontrol eder misin canim sonra silinmis mi resim. Eger silindiyse bizde yapalim
O zaman direk onlara atim msj. Rica ederim silerler inş.

Ya çok saçma ama en çokda benimkiler var. Pastama kadar çıkmış.

O zaman direk onlara atim msj. Rica ederim silerler inş.
Evet bencede sacma niye gorsellerde cikiyorki giysi ayakkabi falan aliyoruz paylasiyoruz onlarin fotosu ciksa sadece cocuklarin ve bizim fotolarimizin cikmasi bencede sacma demekki burada paylasinca otomatik olarak gorsellerde cikiyor:KK43:

@Akaibu msj geldi şimdi. Üzgünüz içerik silinmemiştir diye. Linkten yöneticilerle irtibata geçin diyor. Kazeni bulayımda derdimi anlatayım :)

Muneyi buraya etiketleyip derdimizi topluca anlatsak dahami etkili olur ki?
Edebiyati guclu arkadaslardan etkileyici bir yaziyla birlikte ?
Herkes silinmesini istedigi resmin linkini atar islerinide kolaylastiririz

Back
X