2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
aynen kizlar ya bende cok kotu oluyorum acken tansiyonum dusuyor gozlerim karariyor halsizlesiyorum Ramazan da iftardan sonra bas agrisi oluyor:KK43:
Valla ben oruç tutmuyorum çünkü gerçekten çok kötü oluyorum. Sabah kahvaltı yapmaz Sam acayip midem bulanır. Bugün öğlen yemekte doymadim. Yemekhaneden çıkarken aşçıya takıldım doymadim die hemen ekmegimin arasına köfte verdi :KK66: dalga gectiler benimle :lülülü:

Valla ben oruç tutmuyorum çünkü gerçekten çok kötü oluyorum. Sabah kahvaltı yapmaz Sam acayip midem bulanır. Bugün öğlen yemekte doymadim. Yemekhaneden çıkarken aşçıya takıldım doymadim die hemen ekmegimin arasına köfte verdi :KK66: dalga gectiler benimle :lülülü:
Zor tabi canim hele calisinca bende iki senedir tutmuyorum dogum yaptigim sene ve gecen sene ece kucuktu emiyordu bende zorlandigim icin tutmadim

İste yine yapti canim valla bende sevmem cunku sevilmedigimi hissederim bize gelecekmis bende hic birsey demedim esime benim cocuguma kendini kotu hissederek insan evime de gelmesin yani gelirse de en ufak birsey hissedersem cok fena bozcam bu sefer :KK12:
Haklısın canım. Verirsin cevabını. Kimsenin oğlunu uzmeye hakkı yok.

Evet bencede sacma niye gorsellerde cikiyorki giysi ayakkabi falan aliyoruz paylasiyoruz onlarin fotosu ciksa sadece cocuklarin ve bizim fotolarimizin cikmasi bencede sacma demekki burada paylasinca otomatik olarak gorsellerde cikiyor:KK43:
Bencede saçma ötesi. Resimleri koyarken aklıma bile gelmesi görsellerde çıkacağı.
Mune daha iyi olur sanki canim. Kazen erkek belki hassasiyetimizi anlamaz :)
aaa gerçekten erkek mi. Ay attım bile msj. Kadınlar kulubünde yöneticinin bi erkek olabilecegini hiiiç bilmiyordum. Çok şaşırdım.[/QUOTE]

Bencede saçma ötesi. Resimleri koyarken aklıma bile gelmesi görsellerde çıkacağı.

aaa gerçekten erkek mi. Ay attım bile msj. Kadınlar kulubünde yöneticinin bi erkek olabilecegini hiiiç bilmiyordum. Çok şaşırdım.
Bende çok şaşırmıştım öğrenince :)
Sanırım Mune ve kazen evliler. ay inşallah olumlu yanıt verir

7 temmuzda esimin dogum gunu napsam hicbilmiyorum. Bi de bayram tam da. Ankaraya gitmeden hediyesini vermem lazim.
Ne yapicam hic bilmiyorum.
Bi de yalniz disaricikamiyorum. Internetten alirsamda kapida odemeli almam lazim. Kartonun adina oldugu icin direk adama mail gidiyo. Suprizi kalmaz.
:işsiz:
Can'ım belki fikir olur. Geçen hafta eşimin doğum günüydü. Eşimin arkadaşlarını kuzenlerini kardeşlerini aradım. Eşimin kişiye özel kullandığı cümleler vardır. Mesela araziye operasyona gidince pilot olan arkadaşlarından geçerken çikolata atmalarını ister. Suyu olmayan yerde şampuan atmalarını ister. oğluma sürekli heykelimi dikseniz Hakkı'mı ödeyemezsiniz der. Bunu gibi şeyleri kağıda yazıp foto attılar bana. Ben de video yaptım. Arka fona en sevdiği müziği koydum. çok mutlu oldu. Ayrıca tüm erkekler gibi uzaktan kumandalı oyuncak delisi. Dron ve arabasına bisiklet aparatı aldım. Eve gelince küçük düğmenin üstüne mum yakıp oğluma verdim. mutlu oldu bayağı

Can'ım belki fikir olur. Geçen hafta eşimin doğum günüydü. Eşimin arkadaşlarını kuzenlerini kardeşlerini aradım. Eşimin kişiye özel kullandığı cümleler vardır. Mesela araziye operasyona gidince pilot olan arkadaşlarından geçerken çikolata atmalarını ister. Suyu olmayan yerde şampuan atmalarını ister. oğluma sürekli heykelimi dikseniz Hakkı'mı ödeyemezsiniz der. Bunu gibi şeyleri kağıda yazıp foto attılar bana. Ben de video yaptım. Arka fona en sevdiği müziği koydum. çok mutlu oldu. Ayrıca tüm erkekler gibi uzaktan kumandalı oyuncak delisi. Dron ve arabasına bisiklet aparatı aldım. Eve gelince küçük düğmenin üstüne mum yakıp oğluma verdim. mutlu oldu bayağı
Bu çok güzelmiş ya. eşimde esprili biridir vardır böyle absürt şeyleri çok güzel olabilir aslında. bakayım kuzenleriyle yapamam ama iş arkadaşlarını çocukluk arkadaşlarını ayarlayabilirsem yapayım. teşekkür ederim fikir için.
bi de bi yerde okumuştum. kadın kocasına hediye alırken o güne kadar hediye almadığı her yaşı için bi hediye almış. doğum hediyesi emzik. 1 yaş için zıbın falan derken 20 küsür yıl için hediye. kocaman bi koli yapmış. eşi çocuk gibi oturup tek tek açmış onları. çok mutlu olmuş. çoğu kullanılmayacak olsada çok güzel bi anı olur. maddi olarak uygun olduğum bi zaman onu yapmayı düşünüyorum.

Sende var ya hafiye diye boşuna demiyoruz onu nerden öğrendin :)
ben baya eski üyeyim aslında. tee üniversite dönemlerinde girerdim. gerçi böyle yazmıyodum hiç. saçlarımla ilgili bişeyi ararken bulmuştum. Mailin ve buranın şifresini unutunca yeni nick aldım mecburen. Azıcık bdv de takılınca da zaten öğrenmemen mümkün değil :)

@yaz yagmuru sana da Eceye de Kocaman maşallah. Biz de tuvalet eğitimine başlamıştık. Ankara'nın havasına yenik düştük. Yıkadığım çamaşırlar kurumayınca ve sürekli tuvalette kalıp el yıkarken çok üşüyünce biraz erteleme kararı aldım ama çok sevdi tuvalet aparatıyla başladık ve ilk demede hem kakasını hem çişini yaptı.

Gökçe anneannesini ayda yılda bir görür. Aramızda 8 saat var ama oda buaralar anneanneye taktı kafayı. Anneanne aşağı anneanne yukarı :KK66: telefonu elimde görünce hadi anne anneanneyi arayalım dio. Arayinca bazen utanıp kaçıyor bazen bişiler anlatıyor oyuncaklarını gösteriyor. Bende anlamadım nerden geliyor bu anneanne aşkı:KK66:
Sizinki yine iyi benim oğlum bana anneanne demeye başladı. Oğlum anneanne değil anne diyeceksin dedikçe anneanne diyo. Teyzesine de kızdırmak için abla diyor

Sabah kalkti emzirdim. Yanimiza aldim. Babasiyla oynar genelde ben az daha kestiririm. Birden bi kustu. Yatak basligina kustu allahtan. Yastiga yataga gelmedi hic.
Niye kustu boyle anlamadim. Hasta olmasa bari

Akifte sabha kadar uyumadı.tam dalıyo konuşarak ıyanıyo.huzursuz sürekli dönüyodu ve sayıklıyodu.üstelik gece 12de yattı.şimdi ayağıma aldım anne diyip duruyo ama gözü kapalı.ateş yok 36.7
Hasta mı olcak ki:KK17::mad::KK61:çok uykusuzum birazdan ayşeyi okula götürcem

Sabah kalkti emzirdim. Yanimiza aldim. Babasiyla oynar genelde ben az daha kestiririm. Birden bi kustu. Yatak basligina kustu allahtan. Yastiga yataga gelmedi hic.
Niye kustu boyle anlamadim. Hasta olmasa bari
Geçmiş olsun canım inşallah hasta olmaz ama gene herkes hasta :(
Blackkcat Blackkcat diş çıkarıyor olmasın gökçe hep diş çıkarırken huzursuz olur yada hastayken. Mesela şu günlerde çok huysuz ;) hen hasta hem diş

Back
X