Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin@Akaibu saolun kızlar.iyi ama huysuz anlamadım bişe.ağzına baktırmıyo diş galiba.
Cenazemiz var bide.babamın manevi annesi.babaannem annemi istemediği için istemeye falan gitmemiş düğüne bile zorla gelmiş üstelik bişe bile takıp almamış anneme.babama da bugün aramızdan ayrılan manevi babaannem yardımcı olmuş.anne gibi babamı bağrına basmış.ist yaşıyodu.babam ve oğulları cenazeyi buraya getircekler.bwnde giderim artık bu huysuz akifle napcam
Geçmiş olsun da belki anlık bi kusmadır. Yani aren herşeye çok sık kusuyor. Sonra rutin devam ediyor. Sonrasında kusma olmamış ya belki on an bişey midesini bulandırmıştır.Sabah kalkti emzirdim. Yanimiza aldim. Babasiyla oynar genelde ben az daha kestiririm. Birden bi kustu. Yatak basligina kustu allahtan. Yastiga yataga gelmedi hic.
Niye kustu boyle anlamadim. Hasta olmasa bari
Sizede çok geçmiş olsun. Bu arada başınız da sağolsun.Akifte sabha kadar uyumadı.tam dalıyo konuşarak ıyanıyo.huzursuz sürekli dönüyodu ve sayıklıyodu.üstelik gece 12de yattı.şimdi ayağıma aldım anne diyip duruyo ama gözü kapalı.ateş yok 36.7
Hasta mı olcak kiçok uykusuzum birazdan ayşeyi okula götürcem
Geçende ben koltuk da uzanıyordum aren oyuncak çekiciyle kafama bi vurdu. Allahım nasıl acıdı ama. Küçükler falan ama elleri çok ağır :)Bugun ben uyuyordum ece uyanmis duymadim telefonumu almis uyurken burnuma bir atti telefonu o kadar canim acidi ki o an ki refleksle ne yapiyorsun ece diye bagirdim gozlerimden yas akti ondan sonra o da korktu agladi sonra cok uzuldum sarildim optum falan ama uykulu olunca tuhaf oldum![]()
Şimdiye kadar unutması lazımdı. Bence de uzman bi görüşden bilgi almak en mantıklısı.Dun butun gun yapmadi aklina gelmedi hic. Busabah ellerini yumruk yapmis uyandi yne yanaklarna koyuyo bide gormemezlikten geldim bir saat oldu kalkali hala ayni
başınız sağ olsun canım inşallah akifcik çok huysuzlanmaz
Blackkcat başınız sağ olsun canım
Blackkcat başınız sağolsun canım.. Allah rahmet eylesin..
Allah razı olsun.saolun kızlar.ikindide kalkıcakmış cenaze.annem aradı çok kalabalık gelme şimdi dedi.bende akifi zorla uyutuyorum şuan.uyanınca giderim.Canim basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin
Basin sagolsun canmAllah razı olsun.saolun kızlar.ikindide kalkıcakmış cenaze.annem aradı çok kalabalık gelme şimdi dedi.bende akifi zorla uyutuyorum şuan.uyanınca giderim.
O değilde İstanbulda bi kapımız kapandı artık.albümde resimleri vardı bakıyorum inanmak çok zor.Akif doğduğunda gelemedi bir koli hediye yolladı.çok ince bi kadındı.tek işi insanlara iyilik yapardı.annemle babamı o tanıştırıp evliliklerine vesile oldu.hep bi sağ kolumuz,saygı duyduğumuz tonton babaannemizdi.rahim kanserine yenik düştü e zaten yaşlıydı
Evet canim gecen gunde koltukta oturuyordum kucagima geldi ben konusurken kucagimda hizla hareket etti ceneme vurdu dilimi iki yerden isirdim ertesi gun bogazima agri yapti sisti dilimGeçmiş olsun da belki anlık bi kusmadır. Yani aren herşeye çok sık kusuyor. Sonra rutin devam ediyor. Sonrasında kusma olmamış ya belki on an bişey midesini bulandırmıştır.
Sizede çok geçmiş olsun. Bu arada başınız da sağolsun.
Geçende ben koltuk da uzanıyordum aren oyuncak çekiciyle kafama bi vurdu. Allahım nasıl acıdı ama. Küçükler falan ama elleri çok ağır :)
Başınız sağolsun canım. hayatı güzel yaşamış. nur içinde yatsın@Akaibu saolun kızlar.iyi ama huysuz anlamadım bişe.ağzına baktırmıyo diş galiba.
Cenazemiz var bide.babamın manevi annesi.babaannem annemi istemediği için istemeye falan gitmemiş düğüne bile zorla gelmiş üstelik bişe bile takıp almamış anneme.babama da bugün aramızdan ayrılan manevi babaannem yardımcı olmuş.anne gibi babamı bağrına basmış.ist yaşıyodu.babam ve oğulları cenazeyi buraya getircekler.bwnde giderim artık bu huysuz akifle napcam
çok sevindim canım ellerini açmasına. nazara inanırım bende. şu çocuklara bakarken maşallahı eksik etmemek lazımKizlar kursun doktrmeye gttik. Kadin okudukca hira esnedi. Ve birden ellerni acti. Bidhada skmadi.
Kadn cok nazar var dedi. Hira okdr esnediki agzi yirtilckti cocgun. Pskolog arastriyorm smdi nette
bende bi gökçezedeyim. burnuma cam biberonla vurmuştu kırıldı sandım o kadar ağrımıştı ki. kafama flüt vurdu. ayağımda sallama denemelerimden birinde çeneme tekme attı. ayağıyla itekleyince arkaya dğru yataktan yere düştüm. başıma gelmeyen kalmamışEvet canim gecen gunde koltukta oturuyordum kucagima geldi ben konusurken kucagimda hizla hareket etti ceneme vurdu dilimi iki yerden isirdim ertesi gun bogazima agri yapti sisti dilimece benden hic ayrilmadigi icin kazazede hep ben oluyorum:)
bi de selfie yapcaz diye tlfnu suratıma düşürmüştüm o da çok kötüydü![]()
bi günde tüm camları silenlere hayret ediyorum bende. senin gibi her gün bi cam siliyorum. zaten 2.ye geçecek hal kalmıyo kollarımda. çelimsizim zaten kollarda ne et var ne kas ondan heraldedün küçük bi odam var onun camını sildim bugün kollarımın ağrısından ölüyorum. Yapanlar nasıl yapıyo ya, benim komşum geliyor bi günde bütün işimi bitirip ertesi günlerde de başka evlere gidiyor.
Benim eşim de diyor silme camları ne gerek var diyeBenim bitti çok şükür temizligim. Dolap içleri halılar perdeler yıkanmadık bişey bırakmadım. İlk evlendigimizde eşim bana eğer camları silersen sana hakkımı helal etmem demişti. 6 yıldır bi kere bile silmedim bende.