2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bi işi yok canım hiç. sadece gidip bi kağıda imza attık hattı verdiler. internet hediyesi olmasa bende uğraşmazdım muhtelemen :KK70:
Ücretsiz dedikleri zamanlarda alayım dedim hep yok dediler bayii ye göre fiyat değiştiyolar kimi 10 alıyo kimi 15

Evet yaa en zoru mutfak hele dolapların içini döktünmü tam savaş alanı oluyor. Ben genelde çocuklar uyuyorken bölüm bölüm indirip makinaya kısa programa atıyorum sonra hemen yerleştiriyorum böylece çok karışmamış oluyor
Beni bulaşıklardan çok bakliyat şudur budur rezil ediyo :(Gökçe de uyumuyo zaten dğru dürüst. rezil oluyorum her seferinde :işsiz:
Buzdolabını temizledim bi tek geçen gün. dolapları da önce üst kısmı sonra alt halletcem artık bi şekilde

Bende tek dolabı boşaltır siler yerleştiririm o zaman çok dağılmıyo bi çekmeceler çok karışıyo benim allahtan sadece 3 çekmecem var:oha:
Benim dolapları bi görseniz hangi kafayla yapmışlar bunu dersiniz. bi tane dolap var tam köşede kafamın gireceği genişlikte. ama içerisi 3 dolaba bedel. öyle saçma ki.
Kiracı olmasam kesin deiştirtmiştim

canım benim hala geliyor sıkınca. Hiç birşey de yapmadım. Ben on gün çektim çok süt dolmuştu sonradan @hiraysen in dediği gibi porsudu :olamaz:
hep boylemi kalcak :bicak:

biz uçakla gidiyorduk hep miradan öncede ama bu yıl uçak fiyatı 1200 tl olunca araba deniyelim dedik inşallah mira çok sıkılmaz da rahat olur yolculuk

o yeni sezonda kısmetse emzirmenin bitmiş olması şart orada tutturur fln eylül ekim gibi diyoruz tanışsın çok istiyoruz çünkü en kötü gelecek sene nisan maçlarına bakalım
gecen sene bodrumda 1200 tlydi. 12 saat hersene gdiyoruz kendi arabamzla esim uzn yol cok seviyo. Giderken gece ckiyoruz oglen orda oluyoruz. Donustede oglen ckiyoruz hotelden geze geze geliyoruz. Eglenceli oluyo

Eşime söyledim tamam dedi hatta @minnakkartal ın eşi artvinli ya onu da söylerm oo tamam o zamam diyo kendi de artvinli de

Canım kurşun döktürmüşsün gerçi ama kurşun döktürme diye bişey yok da okuduğu dualar iyi gelmiştir her kurşun döktürene çok nazar var sende derler zaten sen bol bol oku hira yı korktuğu için de okunan dualar var rahmetli ananem okurdu bize eskiden uyuturken nas- felak duaları varya onları da oku tabi uzman yardımı da al bence

Eşim anneler gününde yaptırmıştı bana

Tembeller sizi:KK11: ben kendi evimi hergün bi oda şeklinde temizledim hemde betülle
kv de de birini bulalım temizliğe demişti kendi evi için aradıl bulamadık hepten yabancı insanda ne o ne ben istemedim bi gün o mutfak dolaplarını sildi başka bi günde kp betülü gezdirdi oynattı filan ben camlarını kapılarını filan sildim bitirdik:halay: bi hafta kendime gelemedim tabi :işsiz:
bu kadin banada cok dua okuyodu kucukken. Bana cok nazar degermis. Ablamda nazardan olmus benim.
Bi tanidigmz bulmus doktr randevu alcaz bakalim. İnsallah gecici biseydir. Ama rahatladi okununca.

gecen sene bodrumda 1200 tlydi. 12 saat hersene gdiyoruz kendi arabamzla esim uzn yol cok seviyo. Giderken gece ckiyoruz oglen orda oluyoruz. Donustede oglen ckiyoruz hotelden geze geze geliyoruz. Eglenceli oluyo

bu kadin banada cok dua okuyodu kucukken. Bana cok nazar degermis. Ablamda nazardan olmus benim.
Bi tanidigmz bulmus doktr randevu alcaz bakalim. İnsallah gecici biseydir. Ama rahatladi okununca.
biz antalyadan aldık geçen sene yine uçakla gitmiştik üstelik son anda almamıza rağmen fiyat fena değildi bu yıl ki fiyatı duyunca şok oldum bildiğin o yüzden araba dedik arabaylada en uzun yolculuğumuz olacak bakalım kazasız belasız gider geliriz inşallah tarih yaklaşınca bi tekrar bakarız son duruma tabi

tatilimizi ayarladık nasipse 6 ağustos yola çıkıcaz yalnız bu kez arabayla gidicez hadi gidiş gece ama dönüşümüz nasıl olacak şimdiden stres bastı oteller bu yıl daha uygun ama uçak fiyatları uçmuş resmen
Ya biz iptal ettik, arabayla gezerek tatil yaparız diyor eşim, gerçi ben çalışmaya başlarsam o da hayal olur :/ eşim çalışsan bile hafta sonları eski günlerdeki gibi kamp yapalım diyor çocuklu arkadaşlarla , kafam karıştı Azadla çadır kampı nasıl olur? Eskiden hep çadır kampı yapardık, ben doğa sporları yapardım dalış, yamaç paraşütü vs. Şimdi nasıl olur hem merak ediyorum hem tursıyorum :/

tatilimizi ayarladık nasipse 6 ağustos yola çıkıcaz yalnız bu kez arabayla gidicez hadi gidiş gece ama dönüşümüz nasıl olacak şimdiden stres bastı oteller bu yıl daha uygun ama uçak fiyatları uçmuş resmen
Bizde yaptırdık. Nasipse kurban bayramının ikinci günü gidecegiz. Biz her sene arabayla gidiyoruz ama inan geçen sene arenle öyle zorlandım ki bu sene nasıl gidicem bilmiyorum. 8 saat bide yol. Bu arada hiç otel fiyatları düşmedi ya. Biz 1 haftalık için 5.500 ödedik. Sizin ne kadar tuttu ? Ve hangi otel?

Eşime söyledim tamam dedi hatta @minnakkartal ın eşi artvinli ya onu da söylerm oo tamam o zamam diyo kendi de artvinli de

Canım kurşun döktürmüşsün gerçi ama kurşun döktürme diye bişey yok da okuduğu dualar iyi gelmiştir her kurşun döktürene çok nazar var sende derler zaten sen bol bol oku hira yı korktuğu için de okunan dualar var rahmetli ananem okurdu bize eskiden uyuturken nas- felak duaları varya onları da oku tabi uzman yardımı da al bence

Eşim anneler gününde yaptırmıştı bana

Tembeller sizi:KK11: ben kendi evimi hergün bi oda şeklinde temizledim hemde betülle
kv de de birini bulalım temizliğe demişti kendi evi için aradıl bulamadık hepten yabancı insanda ne o ne ben istemedim bi gün o mutfak dolaplarını sildi başka bi günde kp betülü gezdirdi oynattı filan ben camlarını kapılarını filan sildim bitirdik:halay: bi hafta kendime gelemedim tabi :işsiz:
hani sen kendi pisliğinde mutlu mesut yaşayacaktın meğer bizden temizmişsin:temizlik:
Benim camlarda eşimde :)
Kv ilk zaman yadırgamıştı ama alıştı artık
Ayy ne güzel benim kocama silah zoruyla yaptıramazsın :KK11:

Ya biz iptal ettik, arabayla gezerek tatil yaparız diyor eşim, gerçi ben çalışmaya başlarsam o da hayal olur :/ eşim çalışsan bile hafta sonları eski günlerdeki gibi kamp yapalım diyor çocuklu arkadaşlarla , kafam karıştı Azadla çadır kampı nasıl olur? Eskiden hep çadır kampı yapardık, ben doğa sporları yapardım dalış, yamaç paraşütü vs. Şimdi nasıl olur hem merak ediyorum hem tursıyorum :/
biz eskiden ber bi otele kendini atıp oradan çıkamayn bi çiftiz bize uymaz öyle ki zaten miranın yeme sorunu beni ikinci gün çadırı toplamaya iter ama siz seviyorsanız ki öyleymiş azadında maşallah yeme sorunu yok hem açık hava enerji atar ii geçebilir gibi geldi bana
Bizde yaptırdık. Nasipse kurban bayramının ikinci günü gidecegiz. Biz her sene arabayla gidiyoruz ama inan geçen sene arenle öyle zorlandım ki bu sene nasıl gidicem bilmiyorum. 8 saat bide yol. Bu arada hiç otel fiyatları düşmedi ya. Biz 1 haftalık için 5.500 ödedik. Sizin ne kadar tuttu ? Ve hangi otel?
biz 5 gece için 3600 ödedik canım geçen sene aynı otel benzer tarihlerde 5000 civarıydı
beni de araba kısmı endişelendiriyor şuan için en uzun izmite gidip geliyoruz onda da uyku saatini seçiyoruz gidiş yine gece ama bakalım dönüş dur kalk geçecek gibi düşünüyorum

Başıma düğün çıktı bi de ya:işsiz:
Bi otelde olcak. Muhtemelen yemekli sonrası eğlence. kalem etek üzerine ipek gibi omuzları fransız güpürü bi gömlek giysem çok mu basit kaçar. elbise mi giymeliyim ille de:işsiz:
düğünlere gitmeye gitmeye ne giyileceğini bilemez hale geldim

Bi otelde olcak. Muhtemelen yemekli sonrası eğlence. kalem etek üzerine ipek gibi omuzları fransız güpürü bi gömlek giysem çok mu basit kaçar. elbise mi giymeliyim ille de:işsiz:
Ay google da sen bi elbise denemiştin ya hani yine bi düğüne gidecektin. O bile çıkıyor :) bu arada fizigin kalem etege gayet uygun. Çokda şık olursun.

Ay googlede sen bi elbise denemiştin ya hani yine bi düğüne gidecektin. O bile çıkıyor :) bu arada fizigin kalem etege gayet uygun. Çokda şık olursun.
basit olmaz di mi kalem etek. o zaman onu giyeyim daha rahat ederim. gökçe elbiselerin orasını burasını çekiştiriyo frikik verip eşimle papaz olmaya hiç gerek yok durduk yere:halay:
Evet ya niye ben çıkıyorum zırt pırt anlamadım:işsiz: Bu arada kazenden cevap geldi mi?
pufpuff pufpuff un arası iyi mi acep yönetimle aktif birii. onuda araya sokabilir miyiz ki neder acaba kendileri

bence çok şık olursun bende cumartesi ofisden arkadaşımın nikahına oradan da eğlencesine gidicem ama düz mi elbise giyeyim diyorum rahat etmek istiyorum mirasız kırk yılda bir bi yere gitcem onda da şakır şukur rahat edemem

Noldu canım sorun ne?ben anlayamadım o_O
canım ya biz cahillik edip buraya bebişlerimizin bir sürü fotosunu attık. şimdi google a 2014 haziran anneleri yazdığımızda hep bizim bebelerin ftoğrafları çıkıyo. orda görüneceğini hiç düşünmemiştik. hemen hemen hepimizde rahatsızız bu durumdan.
Kazen ve muneye desek tek tek resimlerin linklerini de bulup versek acaba silerlermi konudan diye düşünüyruz :(

bence çok şık olursun bende cumartesi ofisden arkadaşımın nikahına oradan da eğlencesine gidicem ama düz mi elbise giyeyim diyorum rahat etmek istiyorum mirasız kırk yılda bir bi yere gitcem onda da şakır şukur rahat edemem
Ben mecbur gökçeyle gitcem duracak mı o da belli değil.
KVlerdeyken 10 dk markete inelim diyoruz onda bile anne çabuk gelcek diyip diyip duruyomuş. bi de akşam vakti uykulu olur hiç durduramazlar.
Sağol canım. bende rahat edebileceğim şeyi giymekten yanayım. çok absürt karşılanmayacağını bilsem kot gömlek spoar ayakkabı bile giyebilirim :)))

İyi olmuş canım sevindim en kısa zamanda atlatırsınız inşallah tamamen

hani sen kendi pisliğinde mutlu mesut yaşayacaktın meğer bizden temizmişsin:temizlik:

Ayy ne güzel benim kocama silah zoruyla yaptıramazsın :KK11:

Mesuttum aslında da eşşeklik edip annemlerle sülale gününe girmiştim bu evime de daha kimse gelmemişti hepsi üstüste gelince mecburen erken temizlik yaptım

canım ya biz cahillik edip buraya bebişlerimizin bir sürü fotosunu attık. şimdi google a 2014 haziran anneleri yazdığımızda hep bizim bebelerin ftoğrafları çıkıyo. orda görüneceğini hiç düşünmemiştik. hemen hemen hepimizde rahatsızız bu durumdan.
Kazen ve muneye desek tek tek resimlerin linklerini de bulup versek acaba silerlermi konudan diye düşünüyruz :KK43:

Hamilelik,gebelik vs gibi topikler google'dan arama yapanlar bilgilere kolay ulaşsın diye dışarıya açık..o yüzden buradaki herhangibi yazışma bi kelimeyi yazınca da google'da çıkar..mesela kk'da +18 bölümü dışarıya kapalı sadece üyrler görüyor..onun gibi..hani bunu mantıken baştan düşünemedik tabi ama google'da çıkmasının sebebi o..zaten dışarıya açık olduğu için ben hiç eklemedim resim falan..Ama tabiki yöneticilere belirtin hatta 1 kişi yazsın genel anlamda rahatsız olunduğunu dile getirsin,vardır heralde bir çözümü..

Back
X