Benim de İstanbul Gaziosmanpaşa'da olacak düğünüm, kınam da İstanbul Bahçelievler'de olacak canım :)
Ayyy Gaziosmanpaşayi çok iyi biliyorum hangi düğün salonuuuu :)) çok yakıniz aslında :)
rica ederim canım bende biraz heyecanlı ve canı tez bir yapıya sahip olduğum için herşeyi o kadar çabuk hallettimki şuan nerdeyse hiç bişey kalmadı darısı senin başına :)
Canım seninle de kına tarihimiz aynı :) Ne güzel burada aynı duyguları paylaştığın dostlarla bir arada olmak ve paylaşmak.
oo cok iyi inşaallah bizde bir an önce senin gibi bitiririz sonradan aceleye gelmesini hiç istemem çünkü :)
Lale Düğün salonu canım :):):) Biliyor musun?
Selaam Kizlaar
Benimde dügünüm Allahin izniyle 14.06. Tarihinde olcak, simdiye kadar neler yaptik;
Dügün salonunu ayarladik, nikah bir hafta önce olacagi icin onuda ayarladik, Nikah sekerleri Gelinlik vs.. daha Nisan ayinda bakilcak erken oldugunu düsünüyorum yaz sezonu gelsin ondan sonra bakarim. Kina yeri ayarlandi. Baya eksiklerim var Beyaz esya vs.. ama hersey yetisir daha sonucta koskoca 4 ayimiz vaar :)))
Umariim hersey gönlünüzce oluur, cok heyecanliyim bi o kadarda stresliyim (oda herhalde evlilik psikolojisinden olsa gerek)
Simdiden Kolay Gelsin Bizeee
Kolay Gelsin diShyy. Aynı gün evleniyoruz insallahHemen hemen aynı durumdayız. ben azcık azcık gelinlik bakmaya başladım Ve bazı çeyiz ürünlerini aldım. tost mak., ütü vs. Ama elimizi çabuk tutmamız lazım. O koskoca 4 ay hoooop diye geçiverir mazallah. Allah yardımcımız olsun
Sagol canim sanada kolay gelsiin. Bende ceyiz konusunu söylemeyi unuttum:) Yani hemen hemen herseyi tamam beyaz esyayida tamamladimmi sorun yok:) Aynen cok haklisin sayili gun cabuk geciyor. Ne güzel ayni gunde ayni heyecani tadicagiz desene
ALLAH yardimcimiz olsuun, insAllah hersey istedigimiz gibi olur
kızlarr merhabaa =)
dün ilk defa gelinlik bakmaya çıktım sadece bakıp gezcektim baya bi düşünüp öyle almayı planlıodumkiii girdiğim 4. gelinlikçide gydiğim gelinlik bi harikaydı nişanlım da çok beeğendi ve hatta satın aldık ilk prowam da mayısta
inş aceleci davranmamışımdır benim kadar canı tez ni gelin war mıdır bilemiyorum
Ay ne güzel işte. Halletmişsin. Ohhhh kafan rahatladı. Ben de çok sakinim ya millet uyuz oluyor bana
bence sen de gelinlik bakmaya çıksan iyi edersin canım fazla zamanın kalmamış millet ağustostaki düğününe şimdiden karar veriyor dün gelinlikçiler baya yoğundu.. ayrıca şuan indirim de war mart nisan gibi ücretler artarmış haberin olsun =))
benim şuan kafam inanılmaz rahat kına için tuvalet aldım pudra pembesi ve tac dantelli güpürlü faln çok tatlı, gelinliğimde drapeli inci beyaz ve türkan soray duvağı + bindallı da hediye, çiçek taç herşeye dün bi anda karar verdim güzel de olduAllah herkese kolaylık versin benim gibi inşş
Çooooooook haklısın. Ah ah işler güçler sağlık sorunları havalar falan filan derken günler geçiveriyor. Ama bak sen ne güzel hallettin. darısı başımıza
bende varım kızlar. 7 haziranda düğünümz war ama bizimde sadece beyaz esyalar alındı
Heeeey!!benimde 7 Haziran
heeeeyyy hoşgeldinnnnasıl durumlarr hazırlıklar ne alemde :)
Kizlar Gelinlik Secmeye Nisanlinizla mi gidiyorsunuzzz? Damat gelinligi görmemeli diye biliyorum ben ama emin degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?