hastaneden önce belediyeyemi gitmek gerek canım ya biraz açsana konuyu benim nişanlım sakaryada ben burda tek halletcem hastane işlerimi falan önce nereye basvurmak gerek
yapmışsın ya canım çıkıo avatarın
önce hastahane işlerini hallet belediye en son iş ztn su sağlık raporunu al eline gerisi kolay önemli olan sağlık raporu cnm
tamam canım sağol
Merhaba kızlar 15 haziranda da benim düğünüm olacak Çeyiz hazırlıkları hizla devam ediyor ama perde konusunda kararsiz kaldım dün perdeciye gittim stor perde de israr etti fakat ben abimin evinde kiraci olacağım ev yarı bodrum yani çok tozlanıyor bir de daha önce hiç stor perdee kullanmadim o yüzden cesaret edemiyorum ama perdeci de çok rahat bundan al diyip durdu. Sizin tercihiniz nasil ne tavsiye edersiniz yardim lütfen
bizde kullanıoduk ama hiç kullanışlı değil canım tabi herkesin düşüncesi farklıdır ama ewlenince ben düşünmüyorum stor perde ne varsa eskilerde var boşwer ben tül perde yanlarda fon perde yaptırcam en rahatı bence at makinaya yıkansın
Merhaba kızlar 15 haziranda da benim düğünüm olacak Çeyiz hazırlıkları hizla devam ediyor ama perde konusunda kararsiz kaldım dün perdeciye gittim stor perde de israr etti fakat ben abimin evinde kiraci olacağım ev yarı bodrum yani çok tozlanıyor bir de daha önce hiç stor perdee kullanmadim o yüzden cesaret edemiyorum ama perdeci de çok rahat bundan al diyip durdu. Sizin tercihiniz nasil ne tavsiye edersiniz yardim lütfen
canım benim düğünümde 19 haziranda bende senin aksine stor perdeyi özellikle istiyorum hem daha modern olduğu için hemde bence daha kullanışlı olduğu için çok yakın bi arkadaşım kullanıyodu evinde ve çok rahattı temizliğinide çok kolay yapıyodu defalarcada beraber yaptık temizlik işini hiç sıkıntı yaşamadık tüllerin aksine bence daha az toz tutuyo belli bir süre sonra tüller ne kadar temizlersen temizle sararıyo ama storda öyle bi problem yok tabi genede tercih senin
Canım hayırlı olsun :) Aynı gün evleniyoruz
Stor perdeyi mutfak haricinde diğer odalarda beğenmiyorum kendi tercihim ve zevkim tabiki. Yere kadar tül+perde-fon daha hoş ve kullanışlı olur diye düşünüyorum kendi adıma.
bende aranıza katıldım 13 haziran kına 14 haziranda benimde düğünüm ben hep heyecanlıyım :) mutfak tamam sayılır yatak odası oda tamam sayılır camasır makinesi tv de aldık simdi daha cok vakit harcıcagımız mobilya kısmına geldik bakalım hayırlısıyla
hoşgeldin canım zaten bi başladınmı gerisi geliyo çokta bişey kalmamış mobilyayıda halledersin tamam işte biz mobilyalarımızı 8 ay önceden aldık benim düğünümde haziranın 19unda hazirana bütün taksitler borçlar bitiyo hepsini ona göre ayarladık düğünden sonra bide borçlarla taksitlerle uğraşmak istemedik o yüzden benden tavsiye biran önce al mobilyalarınıda en azından bi kısmını düğüne kadar bitirmiş olursunuz
hoşbulduk canım cok iyi söylüyosun bizde gelinliği falanda hallettik bu hafta mobilyalara bakmaya baslayalım dedik :) tesekkür ederim tavsiyen içi
Ayyy ne güzelll canım benim sana da hayırlı olsun inşallah Allahim utandirmasin hiç birimizi :)
bende aranıza katıldım 13 haziran kına 14 haziranda benimde düğünüm ben hep heyecanlıyım :) mutfak tamam sayılır yatak odası oda tamam sayılır camasır makinesi tv de aldık simdi daha cok vakit harcıcagımız mobilya kısmına geldik bakalım hayırlısıyla
Canım seninle de kına tarihimiz aynı :) Ne güzel burada aynı duyguları paylaştığın dostlarla bir arada olmak ve paylaşmak.
Amin canım cümlemizi inşallah :) Düğünün nerede olacak? İstanbulda mı?
Evet canım Bayrampaşa da olacak kına gecesi Samsunda olacak senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?