Kızlar gelinliğimin fotoğrafını koydum gelinlik kısmında nasıl link verilir bilmiyorum yorum yapar mısınızEki Görüntüle 1051664
Aaaa niye bulamıyorsunuzkii canım??
ben bi günde buldum internetten araştrdm sahibinden sitesinden beğendik hemen tuttuk =)
siz kapı kapı mı dolaşıyorsunuz yoksa internetten mi araştırıyorsunuz da bulamıyorsunuz =)
cnm valla bizim çevrede hiç yokya anlamıyorum sahibinden e bakıyorum biz dolanıyoz eşe dosta da diyoruz yok ilan var kaldırmıyorlr arıyoruz verildi diyorlr çok pahalı yerler var butcemize uymuyor yani nasıl yapıcz bilmiyorum uygn bir yer bulduk bakalm nolck bugn biriyle görüşck nişanlım inşallah anlaşırızda olur
ayyyyyyyyyyy 2 ay sonra bugün evleniyorum yahuuu çok garipppppppppppp:26::26::26::26::26:
inşaallah bulursunuz canım yaaa hakketen ew bulmak zor aslında biz şanslıymışızki hemen bulduk...
hangi ilçeden bakıyorsunuzki bulamıyorsunuz canım??
ist bayrmpaşa cnm evet sanslıymıssınız ne gzl bizde inş bulurz
hıımmm bayrampaşada bulmak zor olabilir tabi ben ümraniye cewresinden baktığım için hem biraz daha uygun hem de çok seçenek war...
ama bulursunuz merak etme =)
güle güle giy canım çok şıkmış,fiyatı da çok iyiymiş inci de her şey çok pahalı bu iyiymiş :)
ben de inciye ve hotiçe bakmayı düşünüyorum
nasıl rahat mıı
kızlar merhaba, benim düğünüm de 22 haziranda. şimdilik heyecan yok bende daha hiçbir şey hazır olmadığı için olsa gerek. ev tutmadık henüz o yüzden büyük eşyalar da alınmadı gelinlik dikimi için biryerle anlaşılmadı davetiyeler basılmadı vs. sadece benim çeyiz ve düğünün olacağı mekan hazır o kadar. benim sıkıntım bambaşka ama. KİLOLAR67 kiloyum ideal kilom 58. (daha önce diyetisyene gitmiş tüm ölçüm ve testler yapılmıştı ordan öğrenmiştim) yani 9 kilo fazlam var. 38 bedenim. çok kilolu görünmüyorum ama gelinlikte zarif görünmeyi çok istiyorum. ilginç şekilde sanki evlenecek olan ben değilim gibi bir türlü harekete geçip diyete başlayamıyorum iştahım aşırı açıldı son aylarda ne olacak bilmem. sizlerin arasında var mı düğünü için kilo veren vermeye çalışan ? gaza gelmem lazım bir an önce
Canım benım bel ve basen sorunum vardı cıddı ugrastım ama en fazla 3 kılo verebıldım agustosta dugunum gelinliğim 1 ay sonra son halını alıcak arkası capraz ipli oldugundan son 15 kala son prova yapılıcak eğer kılo verır yada alırsam. Insallah verırım tabıAma buzdolabının uzerıne istediğin gelinliğin model uzerındeki fotoğrafını koy motive olursun ben oyle yaptım canım dugunun nerede olucak diğer yerleri bılmem ama istanbulda mayıstan sonra düğünle ilgili her detaya zam gelıyor sezonundan dolayı. Nelerin eksik söyle belkı yardımımız dokunur cnm az kalmış düğüne
canım düğünüm yalova da olacak, düğünün olacağı mekan tutuldu onun dışında hiçbir şey hazır değil. ev bulamadık bir türlü ev olmadığı için eşyaları da alamıyoruz. bilmiyorum ne olacak benim de haftaya ilk gelinlik provam var gelinlikte bel inceliği önemli benim bel 77 santimobez gelin olucam sanırım
SELAM HERKESE
benim de düğünüm 8 haziranda olacak inşallah evimizi nikah tarihi tamam mekan tamam memur tamam
evimizi tuttuk salon ve oturma odamızın eşyalarını yaptırıyoruz bi yatak odası kaldı beyaz eşyaları aldık halı perde henüz beklemede çeyizde ufak tefek eksikler var. balayımızı ayarladık fethiyeden güzel bir taş ev kiraladık
gelinlik baktım kafamdaki şeyi yaptırıcam inşallah güzel olur bu akşam başlıyoruz gelinliğe kalan herşey duruyo panik oldum bee:18:
çookk çalışmamız lazım kızlarr çookk
haydi durmak yokk yola devam
oohh herşey tamam nerdeyse maşallahbızımde bayagı birşey hazır erkenden aslında ama eksikler var tabi ki düğün mekanı balayı fotoğrafçı gelinlik ev beyaz eşyalar davetiyeler okey kalan herşey ellerimizden öper canım mobilyalar ve kuafor konusunda onerılere açığım kararsız ve herşeyi planlı halletmek isteyen detaycı bı kız duruyo karşında
Kızlar merhaba
Sormak istediğim bir şey var
Biz bu aralar nişanlımla çoooook kavga etmeye başladık. Ama bu eşya seçme,aileler yüzünden filan değil. Birbirimize tahammülümüz azaldı sanki
Sizlerde durum nedir? Tek böyle olan ben miyim?:2::2:
tek değilsin gerçekten zor bir süreç ben anlaşamadığım noktalarda susuyorum artık kan beynime sıçrıyor tartşmıyımda ne olursa olsun modundayım.
Kızlar merhaba
Sormak istediğim bir şey var
Biz bu aralar nişanlımla çoooook kavga etmeye başladık. Ama bu eşya seçme,aileler yüzünden filan değil. Birbirimize tahammülümüz azaldı sanki
Sizlerde durum nedir? Tek böyle olan ben miyim?:2::2:
hayırlı olsun canım
hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben mobilyalarımı yaptırıyorum avcılar da özpınar mobilya var çok güzel tavsiye ederim kuaför olarak da fatih te nisanur saç tasarım merkezi var harika
Ben de bıktım çok yalnız kaldım her şeyi tek başıma halletmeye çalışmaktan çok bunaldım yok işiydi yok okuluydu sürekli meşgul hiç bir işimizi yapamıyoruz fotoğrafçılarla konuşmak istiyorum bana tarih ver diyorum yok veremem e ben nasıl ayarlıcam , mobilya seçmeye tek başıma gittim hem de şehir dışına bir kaç eksik kaldı yine gitmemiz lazım yine vakti yok e seçemeyince yapılamıyor da şurda 2 aydan az kaldı ev inşaat halinde stres yapıyorum o çok sakin tartışamıyoruz bile her tarafım sivilce oldu en sonunda tek başıma gitcem yine biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?