2014 Haziran Gelinleri

cnm valla bizim çevrede hiç yokya anlamıyorum sahibinden e bakıyorum biz dolanıyoz eşe dosta da diyoruz yok ilan var kaldırmıyorlr arıyoruz verildi diyorlr çok pahalı yerler var butcemize uymuyor yani nasıl yapıcz bilmiyorum uygn bir yer bulduk bakalm nolck bugn biriyle görüşck nişanlım inşallah anlaşırızda olur

inşaallah bulursunuz canım yaaa hakketen ew bulmak zor aslında biz şanslıymışızki hemen bulduk...

hangi ilçeden bakıyorsunuzki bulamıyorsunuz canım??

inşaallah bulursunuz canım yaaa hakketen ew bulmak zor aslında biz şanslıymışızki hemen bulduk...

hangi ilçeden bakıyorsunuzki bulamıyorsunuz canım??

ist bayrmpaşa cnm evet sanslıymıssınız ne gzl bizde inş bulurz

ist bayrmpaşa cnm evet sanslıymıssınız ne gzl bizde inş bulurz

hıımmm bayrampaşada bulmak zor olabilir tabi ben ümraniye cewresinden baktığım için hem biraz daha uygun hem de çok seçenek war...

ama bulursunuz merak etme =)

hıımmm bayrampaşada bulmak zor olabilir tabi ben ümraniye cewresinden baktığım için hem biraz daha uygun hem de çok seçenek war...

ama bulursunuz merak etme =)

inş bakalım cnm 4de belli oluck bakalım nişanlım görüşücek ev sahibiyle

güle güle giy canım çok şıkmış,fiyatı da çok iyiymiş inci de her şey çok pahalı bu iyiymiş :)

ben de inciye ve hotiçe bakmayı düşünüyorum

nasıl rahat mıı

canım sağol ayakkabı çok rahat gerçekten fakat şöyle bir sorun var. ben bu ayakkabı da karar kılmış fakat almamıştım. bugün dolanırken kemal tanca da bir ayakkabı gördüm ve aşık oldum fakat numarası yoktu. sordurdum sadece kayseri ve kütahya da varmış şok oldum aklım onda kaldı getirtmeyi düşünüyorum. bu da harika bir ayakkabı ama ben bu anlattığıma aşık oldum

Canım benım bel ve basen sorunum vardı cıddı ugrastım ama en fazla 3 kılo verebıldım agustosta dugunum gelinliğim 1 ay sonra son halını alıcak arkası capraz ipli oldugundan son 15 kala son prova yapılıcak eğer kılo verır yada alırsam. Insallah verırım tabı Ama buzdolabının uzerıne istediğin gelinliğin model uzerındeki fotoğrafını koy motive olursun ben oyle yaptım canım dugunun nerede olucak diğer yerleri bılmem ama istanbulda mayıstan sonra düğünle ilgili her detaya zam gelıyor sezonundan dolayı. Nelerin eksik söyle belkı yardımımız dokunur cnm az kalmış düğüne

Bugün itibariyle tam 2 ay kaldı düğünümüze

canım düğünüm yalova da olacak, düğünün olacağı mekan tutuldu onun dışında hiçbir şey hazır değil. ev bulamadık bir türlü ev olmadığı için eşyaları da alamıyoruz. bilmiyorum ne olacak benim de haftaya ilk gelinlik provam var gelinlikte bel inceliği önemli benim bel 77 santim obez gelin olucam sanırım

canım kosturmaca artınca verıcen o kıloları meraklanma sen

oohh herşey tamam nerdeyse maşallah bızımde bayagı birşey hazır erkenden aslında ama eksikler var tabi ki düğün mekanı balayı fotoğrafçı gelinlik ev beyaz eşyalar davetiyeler okey kalan herşey ellerimizden öper canım mobilyalar ve kuafor konusunda onerılere açığım kararsız ve herşeyi planlı halletmek isteyen detaycı bı kız duruyo karşında

hayırlı olsun canım
hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben mobilyalarımı yaptırıyorum avcılar da özpınar mobilya var çok güzel tavsiye ederim kuaför olarak da fatih te nisanur saç tasarım merkezi var harika

Kızlar merhaba

Sormak istediğim bir şey var

Biz bu aralar nişanlımla çoooook kavga etmeye başladık. Ama bu eşya seçme,aileler yüzünden filan değil. Birbirimize tahammülümüz azaldı sanki

Sizlerde durum nedir? Tek böyle olan ben miyim?:2::2:

tek değilsin gerçekten zor bir süreç ben anlaşamadığım noktalarda susuyorum artık kan beynime sıçrıyor tartşmıyımda ne olursa olsun modundayım.

tek değilsin gerçekten zor bir süreç ben anlaşamadığım noktalarda susuyorum artık kan beynime sıçrıyor tartşmıyımda ne olursa olsun modundayım.

Ben de bıktım çok yalnız kaldım her şeyi tek başıma halletmeye çalışmaktan çok bunaldım yok işiydi yok okuluydu sürekli meşgul hiç bir işimizi yapamıyoruz fotoğrafçılarla konuşmak istiyorum bana tarih ver diyorum yok veremem e ben nasıl ayarlıcam , mobilya seçmeye tek başıma gittim hem de şehir dışına bir kaç eksik kaldı yine gitmemiz lazım yine vakti yok e seçemeyince yapılamıyor da şurda 2 aydan az kaldı ev inşaat halinde stres yapıyorum o çok sakin tartışamıyoruz bile her tarafım sivilce oldu en sonunda tek başıma gitcem yine biliyorum

bizde sık tartışıyoruz canım bu aralar saolsun benim nişanlımın hiç bir şeye vakti yok herşeyi tek başıma halletmeye çalışıyorum bu ay sonuna ev tutmamız lazım buluyorum gidip bakalım diyorum sen git beğen benim için sorun değil diyo sanki ben tek başıma oturucam o evde dahada kötüsü ailesi herşeye çok müdahale etmeye başladı kv oturduğu sitede oturduğu katın bir üstü boşmuş bizde oturalım diyo ama ben hiç istemiyorum ev eski o kadar hayal ettim çabaladım gidipte eski bi eve oturmak istemiyorum ayrıca ailesine o kadar yakın olmakta istemiyorum çok göz önünde olucaz ama aklını nasıl çeldilerse önce bana hak veren istemeyen adam şimdi orası olsun demeye başladı aramız limoni yani bu ara gene daha neler anlatırımda işte bu kadarı bile durumumu açıklıyodur heralde

hadı ya prova yapıyolar mı canım orda? Benım bi suru ısım eksıldı de yine var detay işler inşallah hallederım istanbuldayım canım bende avrupa yakasında dugun mekanı da dış çekim de, kuaforu de orda ayarlıycam bu yuzden senın hazırlıklar da kolaylamış galıba maşallah

bazı erkekler gerçekten böyle çok duydum senin durumunda olan insanları. kötü niyetlerinden değil ama önemsemiyorlar işte nedense. biliyorum pek iyi bir yanı yok ama şöyle düşün herşey senin istediğin gibi olucak benim nişanlımda ayrı şehirde bazen bi foto atıp fikrini almak istiyorum begenmedim diyince sinir oluyorum :) ama mobilyayı tek başına seçmekte olmaz yani abartmış :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…