Hepimizde benzer sıkıntılar var heralde..Ben de bıktım çok yalnız kaldım her şeyi tek başıma halletmeye çalışmaktan çok bunaldım yok işiydi yok okuluydu sürekli meşgul hiç bir işimizi yapamıyoruz fotoğrafçılarla konuşmak istiyorum bana tarih ver diyorum yok veremem e ben nasıl ayarlıcam , mobilya seçmeye tek başıma gittim hem de şehir dışına bir kaç eksik kaldı yine gitmemiz lazım yine vakti yok e seçemeyince yapılamıyor da şurda 2 aydan az kaldı ev inşaat halinde stres yapıyorum o çok sakin tartışamıyoruz bile her tarafım sivilce oldu en sonunda tek başıma gitcem yine biliyorum
Hepimizde benzer sıkıntılar var heralde..
Bizim de öyle 2 ay kalmış davetiye yok damatlık yok orkestra yok. (Damatlığı yarına kadar almamız gerekiyor çünkü benimki başka bir şehre gidecek yarın ve düğünden önceki gün geri dönecek.)
Ben de topu ona atmıştım sen beğen almaya gideriz diye. Son saatlere bıraktı bu işi sağolsun. Her şeyle ben ilgileniyorum evet ama damatlığı ben deneyecek değilim bi zahmet sen bak falan diye atar yaptım yapılmayacak gibi değil ama. Bu sefer de ofluyo pufluyo bütün vaktimi buna mı ayırıcam falan diyo kendi bilir :/
bazı erkekler gerçekten böyle çok duydum senin durumunda olan insanları. kötü niyetlerinden değil ama önemsemiyorlar işte nedense. biliyorum pek iyi bir yanı yok ama şöyle düşün herşey senin istediğin gibi olucakbenim nişanlımda ayrı şehirde bazen bi foto atıp fikrini almak istiyorum begenmedim diyince sinir oluyorum :) ama mobilyayı tek başına seçmekte olmaz yani abartmış :26:
Bazen beğenmedim demek sen bilirsin demekten daha değerli :) kafasını yormuş düşünmüş beğenmemiş canım ilgi belirtisi bence gerçekten bak :)
evet en azından olaylara bir tepkisi var :)
yaa benimki pek ilgisiz değil çok şükür sadece kadınsal olayları (gelinlik mutfak esyası vs.) gibi şeylere ben anlamam anneme sor diyor :)
nikah şekerimizle hiç ilgilenmedi mesela ona baya sinir olmuştum
Yine de dediğin gibi istediklerim oluyor buna da şükür napalım bakalım perdeyle halı seçiminde yine tek mi olucam tek başıma halletmeyince de işler yarım kalıyor onun boş vaktini beklerken artık bir an önce bitsin işler diye isteyerek tek başıma yapmak istiyorm sizlerle konuşunca yalnızlık hissim gidiyor rahatladım :)
Ayy bosver sen onu yaahu zevkine göre al gitsin :) zaten hep bi yoğunlarrr hiiiç vakitleri yok bizde boş gezenin boş kalfasıyız sanki
Çok hoşsunuz ya biz boş gezenin boş kalfasıyız sanki kesinlkle aynı fikirdeyim country
Fotoğrafa photoshopla eklemek de süper fikir
Ya ben mesela işten 6da çıkıyorum hadi onu yapalım hadi bunu yapalım diyip duruyorum ki iş yerinde nerdeyse hep ayaktayım. Cumartesi dahil çalışıyorum. Beyfendi bu hafta full izinliydi bi sorun hangi işini halletti? -.-
Çok kızıyorum bazen ama erkekler hep böyle napıcaz :/
Bizim ev izmirden tutulacak biz istanbuldayız düğüne 1 ay kala tutucaz o zamanlar neler yaşıycağımı düşünmek bile istemiyorum. Zaten çok stresliyim
bende istanbuldayım izmire gelin gidicem sen nerede tutacaksın evi? biz evi aldık da rahatladık ama kiracı var içi tadilat olucak 1 ayiçinde nasıl halledicez bilmiyorum.
photshopa cok güldüm yalnız
hazıran gelinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii davetiye seçmeme yardımcı olun nolurrr resmi yükleyemedim bu linkte var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=660542&page=49&p=34845049&posted=1#post34845049
Aa gerçekten mi :O
Biz çiğlide tutmayı düşünüyoruz ama ben hiç gitmedim izmire hiç görmedim mahalle olarak falan neresi daha iyidir bilmiyorum :/ siz nerden aldınız?
Bız bornovada aldık cıglıyı bende pek bılmıyorum acıkcası her semtın ıyı mahallesıde var kotusude var. Hazıran gelınlerı baslıgındaymısım ama ben agustos gelınıyım :
Haziran gelinleri doğum kontrol yöntemini düşündünüz mü yardıma ihtiyacım var
Canim benim regl düzensizliğim var doktor bana yazz 7/24 diye bir dogum kontrol hapi verdi ve icerigi en zararsiz olan buymus yan etki yasamadim ben uc aydir kullaniyorum sanirim buna devam edicem bir arastir istersen
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?