2014 Haziran Gelinleri

Hepimizde benzer sıkıntılar var heralde..

Bizim de öyle 2 ay kalmış davetiye yok damatlık yok orkestra yok. (Damatlığı yarına kadar almamız gerekiyor çünkü benimki başka bir şehre gidecek yarın ve düğünden önceki gün geri dönecek.)

Ben de topu ona atmıştım sen beğen almaya gideriz diye. Son saatlere bıraktı bu işi sağolsun. Her şeyle ben ilgileniyorum evet ama damatlığı ben deneyecek değilim bi zahmet sen bak falan diye atar yaptım yapılmayacak gibi değil ama. Bu sefer de ofluyo pufluyo bütün vaktimi buna mı ayırıcam falan diyo kendi bilir :/

Biz de alamadık damatlığı ona da vakti yok her zamanki gibi ama onu çok sorun etmiyorum bir gün de halledilir seninki sıkıştırmış çok sanki sen giyceksin oflayıp poflamak kötü olmuş garipler gerçekten görenler de neden heycanlı değilsin diyorlar kendimle evlencem bu gidişle diye söylenmeye başladım

Bazen beğenmedim demek sen bilirsin demekten daha değerli :) kafasını yormuş düşünmüş beğenmemiş canım ilgi belirtisi bence gerçekten bak :)

Bazen beğenmedim demek sen bilirsin demekten daha değerli :) kafasını yormuş düşünmüş beğenmemiş canım ilgi belirtisi bence gerçekten bak :)

evet en azından olaylara bir tepkisi var :)
yaa benimki pek ilgisiz değil çok şükür sadece kadınsal olayları (gelinlik mutfak esyası vs.) gibi şeylere ben anlamam anneme sor diyor :)
nikah şekerimizle hiç ilgilenmedi mesela ona baya sinir olmuştum

Yine de dediğin gibi istediklerim oluyor buna da şükür napalım bakalım perdeyle halı seçiminde yine tek mi olucam tek başıma halletmeyince de işler yarım kalıyor onun boş vaktini beklerken artık bir an önce bitsin işler diye isteyerek tek başıma yapmak istiyorm sizlerle konuşunca yalnızlık hissim gidiyor rahatladım :)

Ayy bosver sen onu yaahu zevkine göre al gitsin :) zaten hep bi yoğunlarrr hiiiç vakitleri yok bizde boş gezenin boş kalfasıyız sanki

Çok hoşsunuz ya biz boş gezenin boş kalfasıyız sanki kesinlkle aynı fikirdeyim country

Fotoğrafa photoshopla eklemek de süper fikir

Ya ben mesela işten 6da çıkıyorum hadi onu yapalım hadi bunu yapalım diyip duruyorum ki iş yerinde nerdeyse hep ayaktayım. Cumartesi dahil çalışıyorum. Beyfendi bu hafta full izinliydi bi sorun hangi işini halletti? -.-
Çok kızıyorum bazen ama erkekler hep böyle napıcaz :/
Bizim ev izmirden tutulacak biz istanbuldayız düğüne 1 ay kala tutucaz o zamanlar neler yaşıycağımı düşünmek bile istemiyorum. Zaten çok stresliyim

bende istanbuldayım izmire gelin gidicem sen nerede tutacaksın evi? biz evi aldık da rahatladık ama kiracı var içi tadilat olucak 1 ayiçinde nasıl halledicez bilmiyorum.
photshopa cok güldüm yalnız

bende istanbuldayım izmire gelin gidicem sen nerede tutacaksın evi? biz evi aldık da rahatladık ama kiracı var içi tadilat olucak 1 ayiçinde nasıl halledicez bilmiyorum.
photshopa cok güldüm yalnız

Aa gerçekten mi :O
Biz çiğlide tutmayı düşünüyoruz ama ben hiç gitmedim izmire hiç görmedim mahalle olarak falan neresi daha iyidir bilmiyorum :/ siz nerden aldınız?

Aa gerçekten mi :O
Biz çiğlide tutmayı düşünüyoruz ama ben hiç gitmedim izmire hiç görmedim mahalle olarak falan neresi daha iyidir bilmiyorum :/ siz nerden aldınız?

Bız bornovada aldık cıglıyı bende pek bılmıyorum acıkcası her semtın ıyı mahallesıde var kotusude var. Hazıran gelınlerı baslıgındaymısım ama ben agustos gelınıyım :

Haziran gelinleri doğum kontrol yöntemini düşündünüz mü yardıma ihtiyacım var

Haziran gelinleri doğum kontrol yöntemini düşündünüz mü yardıma ihtiyacım var

Canım ben doğum kontrol hapını tercih ediyorum korunma için bana 2 ay önce başlamamı önerdiler çevremde kullanan arkadaşlarım doktora da gitmiştim o da 2 ay öncesinde başla dedi bu ay başladım bende

Canim benim regl düzensizliğim var doktor bana yazz 7/24 diye bir dogum kontrol hapi verdi ve icerigi en zararsiz olan buymus yan etki yasamadim ben uc aydir kullaniyorum sanirim buna devam edicem bir arastir istersen

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birde instagram kullanan varmi haziran gelincikleri ordanda takiplesiriz benim kullanici adim duygununcicileri

Her konuda çok yardımcı oluyosun çok teşekkür ederim öyle bunaldım ki dert oldu bana annem diyoki ben evlendiğim gün hapa başladım delimisin 1 ay önceden dedi ben de her yerde öyle yazıyor dedim anlaşamadık

Hap topiklerini gezdim bir sürü yorum okudum kilo almaktan korkuyorum çok bir de 8 ay adet görmedim stresten ostrojenim sıfırlanmıştı ilaçla toparladım doğum kontrol hapları ostrojenimi etkiler mi yine korkuyorum doktora gitmem lazım sanırım

Rica ederim canim hepimiz benzer durumdayiz ben cok arastiririm doktorun basinin etini yedim doktora sordum Tüylenme yaparmi ileride kisirlik yapar mi kilo aldirimi dengemi bozarmi hepsine hayir dedi adet duzensizligi icin degilde normal koruma yontemi olarak evlenmedn ne kadar once baslasm iyi olurdu dedim 1.5 ay once baslasan ideal dedi bu hap vucutta su tutulmasi odeme iyi geldi bide sivilcem azaldi adı yanlis yazmsim demin yazz 24+4 yanliz fiyati digerlerinden pahali umarim yardimci olmusumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…