2014 Haziran Gelinleri

Canim ne istedigini bilirsen alışveriş cok kolay oluyor... yatak odasinda ben surgulu istedim mesela, ayna cok sewerim aynali istedim, dolabin içinde led olcak, bölmeler, raflar cok olcak :)) yatakta oturup kitap okumayi, nete girmeyi sewerim o yuzden sirtimi yaslayacgm yer dolgulu yumusak olmali dedim .... yani ne istedigini bilerek gidersen cok kolay....:)) bi de camasir mak. 10 kgluk aldim yikama ve kurutmali... bulasik makinemde de dolmaz ise alt veya üst rafi ayrı calistirablyrm.... bizim ewde smdi nisanlim kalio o yuzden smdiden calismaya basladi inox beyaz eşyalarım :)

benim işlerde iyice hızlandı kızlar c.tesi perde ve beyaz eşya gelcek beyaz eşyalarımın hepsini bekodan aldım çok içime sinerek mobilyalarım rapsodiden onlarda ayın 15 inde gelcek gelinliğim hazır sayılır son provaya gidip haftaya teslim alıcam damatlığımızıda aldık uzun uğraşlar sonunda kuaförümle 350 tl ya anlaştım kına saç makyaj düğün saç makyaj manikür pedikür prova dahil foto çekimi düğünden önce olcak aynı güne sıkıştırıp yorulmayalım dedik bende provada yaptırıcam saçı makyajı aynı zamanda fotoğrafta kullanıcam ayın 20 sindede çeyiz çıkcak evden allahın izniyle hazirana hiç bişey kalmıcak sadece düğün tarihini beklicez

kızlar günaydınnnnnnn

ya çook az kaldıııı

bizim de çoğu bitti azı kaldı

davetiyeleri seçtik
nikah şekeri var seçilecek
damatlık bakmadık daha
bi e kuaförr

anadolu yakasında kuaför önerilerine açığımmmmm

Nisanlimin kizkardesi evleniyor onumuzdeki ay bizim hazirliklar durmus onlara odaklandik. Damatlik fotografci kuafor nikahsekeri ve mutfak masasi eksik digerlerini hallettiler. Gozum korktu benimde cok yogun isler :/

eğer pendik yakınsa sana tek bir kuaför önerim var aydın taner istersen netten bir araştır derim

dua ile olucaksa 9999 dağitip okutayım . accuweather den baktım %25 ihtimal yağışlı ve 14-20 derece arası diyor napcaz yaa :2:

Valla aileler o kadar bunalttı ki havaya kafayı takcak hal kalmadı

yağarsa düğün iptal olur direk balayı modu
neden bunalttılar senı o kadar ?

ben çalıştığım iin işleri annem ve kv arasında bölüştürdüm . gezin dolaşın beğendiklerinizin resmini yollayın ben seçeyim deidm . herşey kolaylaştı onlarda zevkle geziyor bende rahatça hem çalışıp hem de evimi düzüyorum.

Oh süpermiş bende tek başıma gittim nişanlım bile yoktu beğendim aldı sonra buda benim taktik ha sonra sen alışverişe onu bunu götürmedin diye laf olmadı da değil

Millet ağzına geleni konuşuyor ne yapsan susmazlar zaten . bendebu hafta davetiyeleri dağıtıyorum . ELine alan herkes : ayy canım açık havadamı , yazıkkk inş yağmaz yağarsa gelmeyiz valla kıh kıh şeklinde beni katil olmaya teşvik ediyor ...

Uzaktakilere postaladım davetiyeleri de yakındakilere vermedim ağızlarını hayra açsınlar bir ben de ne zaman düğünüm var desem birine hayırlı olsun demeden önce ayyy evde kaldım ben de evlenmek istiyoduk diyorlar hem de kızları geçtim erkek arkadaşlarım bile aynı ki erkeklerin en büyüğü 24 yaşında kızların daha okulu bile bitmeyeni var
Mutluluklar hayırlı olsun falan de önce bendemi gariplik

1 ay kaldı hala bende heyecan falan yok. Ailem sürekli şu iş ne oldu bu iş ne oldu deyip duruyor ben de sakin kalmaya çalışarak şöyle olucak böyle olucak diyorum.

Dün babam hoca ayarlamışlar mı imam nikahı olacağından haberleri var değil mi dedi. Çok sinirlendim ama sakin kaldım yine kırmak istemiyorum giderayak :/

Canım sıkkın baya ya :/ gelin stresi gelin tribi :/

kızlar bende haziran geliniyim aranıza yeni katılıyorum hazırlıklar tam gaz devam:))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…