Kına gecesinde abiye giymek zorunda mıyız kızlar ya ?
Kaç gündür savaşıyorum elbise gibi bindallı giyerim kaftan işlemeli olur kına yakılırken üstüne giyerim diye. Olmazmış önce abiye giyilecekmiş
Boğazım kurudu ikna etmeye çalışmaktansessiz kalsam neler neler çıkacak daha, karşı çıkınca da ergen gibi görünüyorum
canım bizdede durum aynı valla bende abiye değilde en azından kısa şöyle şık bi elbise giyeyim dedim tamam dediler allahtan bence sende öyle bişey yapabilirsin
hazıran gelinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii davetiye seçmeme yardımcı olun nolurrr resmi yükleyemedim bu linkte var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=660542&page=49&p=34845049&posted=1#post34845049
Kına gecesi abiyesi için gelinlikten daha çok gezdim ama yok bulamıyorum
Ne kınaymış ya satıcılar da çok zeki "sen gelinsin gösterişli olacaksın ki seni gölgede bırakmasınlar" tarzı konuşmalar yapıyorlar
Ben kınayı evde üç beş arkadaş çağırıp yaparız derken bizimkiler salon tuttu ordan şaşkınım zaten O.O
beyaz eşyayı aldık şimdilk sadece =) düğün salonum tutuldu nikah işlemleri tamam memur tamam =)
zaten nikahımızda salonda kıyılacak çok heycanlıyımmm =))
daha çooookkk eksik war ve çalışıorzdaa hftasonları nasıl yapcz bakalım subat gbi bşlarz artıkk gelnlk, ev, eşya faln =))
hayrlısı bakalım...
Benim kına gecem olursa eğer hiç çıkarmak istemiyorum bindallıyı annemde masraf çıkmasın die kabul etti
merhaba kızlar, yatak işini ne yaptınız ben yatak odası takımını aldım şimdi yatak bakıyorum ama 1.500 civarı hep beğendiklerim daha doğrusu bana rahat gelenler. 1000 tl civarı ortopedik bir yatak almış olan var mı aranızda ????
benim yarın mobilyalarım ve beyaz eşyalarım gelecek çoooook heyecanlıyımmmmm
az zaman kaldı haziran gelinleri neler yapıyorsunuz?
konu 2.sayfaya düşmüş güncelleyelim durumlarımızı
Ne güzel baya kolaylamışsınız işlerinizi :)
Biz de 29unda izmire ev bakmaya gidicez 1 hafta kalıcaz. Evi tutup yatak odası ve beyaz eşyaları alıcaz umarım vaktimiz yeter :)
Evin geri kalanı için ramazanda bol bol vaktim olacak yavaş yavaş doldururum diyorum.
Gelinlik için 2. Provaya çağırmadılar hala. Zaten birinci provadaki tavırları bana hiç güven vermedi o endişelendiriyor :/
Takı seti bakıyorum bakıyorum ama hiiiçç beğenemiyorum malesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?