2014 Haziran Gelinleri

canım bizdede durum aynı valla bende abiye değilde en azından kısa şöyle şık bi elbise giyeyim dedim tamam dediler allahtan bence sende öyle bişey yapabilirsin

canım bizdede durum aynı valla bende abiye değilde en azından kısa şöyle şık bi elbise giyeyim dedim tamam dediler allahtan bence sende öyle bişey yapabilirsin

Benim kına gecem olursa eğer hiç çıkarmak istemiyorum bindallıyı annemde masraf çıkmasın die kabul etti

Kına gecesi abiyesi için gelinlikten daha çok gezdim ama yok bulamıyorum

Ne kınaymış ya satıcılar da çok zeki "sen gelinsin gösterişli olacaksın ki seni gölgede bırakmasınlar" tarzı konuşmalar yapıyorlar

Ben kınayı evde üç beş arkadaş çağırıp yaparız derken bizimkiler salon tuttu ordan şaşkınım zaten O.O

Bende de benzer bir sıkıntı var. Bizim davetliler abartacaklari için benim daha gösterişli gitmem gerekiyor(muş) ama var olan ürünler benim karakterimin çok dışında. Ben ise sadelik çok hoşlanıyorum. Işte orta yolu bulalım bari derken çok yoruldum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

benim durumumda ayni. Biri bitiyo digeri basliyo. Gelin sacindan tut kina kiyafetime kadar herseyde alli pulluya beni cevirme derdinde cevrem. Of ki ne of...

Uygun gelinlik düşünürsen içerinköyde yeter hanım var. İçerenköy dudullu bostancı minibüsleri tam önünden geçiyor firmasının adını unutttum işççiliği iyidir bir bak derim.

Benim kına gecem olursa eğer hiç çıkarmak istemiyorum bindallıyı annemde masraf çıkmasın die kabul etti

e iyi o zaman bende elbise alıcam sürekli giyinebileceğim cinsten öyle abiye falan değil

merhaba kızlar, yatak işini ne yaptınız ben yatak odası takımını aldım şimdi yatak bakıyorum ama 1.500 civarı hep beğendiklerim daha doğrusu bana rahat gelenler. 1000 tl civarı ortopedik bir yatak almış olan var mı aranızda ????

canımm ben yatağımı bellonadan aldım...

ortoprdik ama çok yüksek olmayan...

üstünde koruması da war..

750 tl ye aldım.... snde düşünebilirsin...

benim yarın mobilyalarım ve beyaz eşyalarım gelecek çoooook heyecanlıyımmmmm

az zaman kaldı haziran gelinleri neler yapıyorsunuz?

konu 2.sayfaya düşmüş güncelleyelim durumlarımızı

az zaman kaldı haziran gelinleri neler yapıyorsunuz?

konu 2.sayfaya düşmüş güncelleyelim durumlarımızı

evet ya halbuki bizim baya gündemde olmamız lazım ne kaldı şurda düğünlere bu c.tesi günü beyaz eşyalarım gelcek cuma günü ev temizliği var tabiki gene c.tesi perdeler takılcak haftaya perşembede mobilyalar geliyo iyice hızlandık yani kızlar heyecan yavaştan başladı ama stres tavan yapmış durumda:18:

Mobilyalarım geldi haftasonu beyaz eşya alışverişi yapıcaz inş.
Haziran gelinleri işlerle boğuşuyor heralde

2 haziranda Ankarada 6 haziranda samsunda dugunum var. Vee perde ve halı dışında her şeyi tamamladık. Ha bi de daha damatliga karar veremedik :) carsamba 2.gelinlik provam var... bu arada mobilyalarim da ayin 15inde gelcek... beyaz esyalarim gelmisti... hotpoint hepsi...tasarımları cok güzel, inşallah islewleri de iyi çıkar.. persembe De takı secmek icin samsuna gitcem... su düğün ve balayı tatili gelsin artikkkkkk

Ne güzel baya kolaylamışsınız işlerinizi :)

Biz de 29unda izmire ev bakmaya gidicez 1 hafta kalıcaz. Evi tutup yatak odası ve beyaz eşyaları alıcaz umarım vaktimiz yeter :)

Evin geri kalanı için ramazanda bol bol vaktim olacak yavaş yavaş doldururum diyorum.

Gelinlik için 2. Provaya çağırmadılar hala. Zaten birinci provadaki tavırları bana hiç güven vermedi o endişelendiriyor :/

Takı seti bakıyorum bakıyorum ama hiiiçç beğenemiyorum malesef :)

Kızlar ben yatğımı yatş mjesty aldım inanılmaz rahat nişanlım dün ilk defa uyudu çok beğendi

Tv Ünitesi'ni Yatak odamı evgör mobilyadan aldık pembe renk:)

Koltukları ı gebze saranevden aldık 3bin tuttu

Orta sehpa istikbalden 430tl

Gelinliğe limit koymamıştık, içime sinsin yeterki dediğimiz halde Pendik'te 1250 tl ye satın aldık, çiçeği duvarı tacı içinde harika bi prenses model bayılıyorum gelinliğime:)

Beyaz eşyaları tek bi yerden almak hep indirimleri kovaladık

Tv ve buzdolabı ve çmşır mak samsung
Bulaşık makinesi gurundig (bimeks)
Ankastre set ıcf (Hepsiburada.com)

Gelin başım için pemdoryadaki Bayram bal ile konuştuk

Benim dış çekim nikahtan önce olacağı için provayı dış çekime denk getirdik ve
Provadaki başım makyajım nikahdaki gelin başım ve makyajım (kryolan veya mac) 400 tl ye anlaştık 2kez saçım makyajım yapılacak

Dışçekimler içinde 1300tl pendik zümrütle anlaştık, 500 poz çekilcek istanbulun 4yerinde 50 pozluk 5boy albüm hazırlicaklr

Birdeeeeeee bu hazırlıklar içinde epilasyondan başladım geçen ay
Tüm vücut 1000 tl, pendik estetikmedde, alexandır mak, çok memnunum keşke daha önce başlasaydım diyorum

Son olarak 450 kişilik nikah salonunda belediyede nikah yapıp sonrasında 60-70 kişi Beyoğlu'na eğlenmeye gideceğiz sabaha kadar Ortaköy Kuruçeşme bebek... Düğün salonunda düğün yapmak istemedik, 4binden başlıyor düğünler, havuz başı yada kır düğünleri kokteyl 15binden yemekli 20binden başlıyor... Oyüzden nikah sonrası eğlence daha uygun ve eğlenceli geldi bize

Kızlar aklıma şimdi geldi;( ben kına gecesi yapmak istemiyorum, hiç sevmiyorum
Oldum olası haz etmedim kına gecelerinden
Türküler mumlar bindallılar ağlamalar başının etrafında dönerler... yazarken bile bunaldım
Kına gecesi yapımcım diyorum herkese, tepki alıyorum, yapmasam olmazmı? Kına gecesi olmak zorunda ı? Sevmiyorum

Ben de zor begenirim...trabzon hasır setlere baktim ankamallde(ank) 17000 civarı.... 22 ayar bi set begendim 10000 , ama tam tarzim olabilcek bi set vardi 6000 dedi :))) 14 ayarmis trabzon bozdurulurken %25 zarara ugratyrmus... tabi uzun vadede yatirimda altn artarsa o da artar :).... persmbe gitcem de bakalim onlar takilar icin ne kdr butce ayirdi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…