Girerim tabi inş güzel anılarımızı paylaşırız düğünün ertesi günü kahvaltıya geliriz diye takılıyorum annemlere zaten doğalgazım yetişmedi nasıl kahvaltı hazırlıyım diyeböyle planlarla rahatlıyor insan sonra odamı kıyafet odasına dönüştürme planları, ayakkabılarımda gidince yer açılcakmış iyice hüzüne yer bırakmıyoruz
Havalar güzel gitmiyor dış çekimi çarşamba yapıcaktık üf hava durumu da pek içaçıcı şeyler söylemiyor
Kocaelideyim canım
Eşim haftasonları çalışırken annemlerle gezerim diyorum şimdiden
Zaman geçsin hazırlıklar bitince zamanda geçmiyor düşüncelerle kalıyorsun başbaşa
Çok severim hayvanları ama o kadar çok öldürdüm ki:S artık almak istemiyorum bak şimdi hikayelere resmen katilim
Hamsterlarım vardı doğum yaptırdım sonra annesiyle yavrusu çiftleşti bebişler kolsuz , ayaksız doğdu yarısını annesi yedi son doğumda kendi öldü
Kaplumbağam kış uykusundan uyansın diye azıcık ısıtıyım diye lambaya koymuştum ders çalışırken unutmuşum pişirmişim hayvanı
Köpek almıştık ertesi gün hastalandı veteriner bir daha geri veremedi aldığımızda mikrop kapmış
Hint bülbülerim balkonda sıcaktan öldü doğumgünümdr arkadaşlarım mıncıklamıştı onlardan kaçırcam diye balkona koymuştum
Muhabbet kuşum ayağını kırdı iyileşemedi veteriner soğuk kompleks yapın demişti ishal oldu bu sefer
İkinci kaplumbağamın gözü mikrop kaptı yaşamadı
Tavşanımı yazlıkta tilki kaptı en üzüldüğüm buydu
Balıklarımızı yazlığa giderken bırakmak zorunda kaldık filtre tıkandığı için havasız kalmışlar uzunda kalmamıştık
Kılıç balıklarım vardı akvaryumdan atlayıp durdular hepsine yetişemedim
Çoğunda çok küçüktüm en son hemişlerim vardı geçen sene onlardada akraba evliliği varmış demekki ilk bebişler çok sağlıklıydı 9 tane büyütüp sattım bile ilk paramı kazanmıştım
Allah seninkine uzun ömürler versin :)
Konvoy havluları da alındıı
Kızlar yağmur duasına başlayalım
YAĞMAAAA
günaydın kızlar şafaklar iyiden iyiye azaldı ben antalyadayım bir damla yağmur yok valla yanıyoruz burda umarım sizin bulunduğunuz illerdede biter yağmurlar biran önce canınızı sıkmayın yağmur berekettirbenim yarın çeyizim çıkcak evden heyecanlıyım sonunda evime aldığım herşey yarın yerini bulcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?