- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
kızlar stresten uyuyamaz oldum niyemi aksilikler bir türlü yakamızı bırakmıyor hersey son dakikaya kaldı Antalyada olan gelinler 22 haziran Antalyada düğünüm olacak ama daha ne fotografcı ne makyaj ne kuafor ayarlayamadım yardıma ıhtıyacım var antalya için kuaför önerileriniz neler yardımmm
kızlar stresten uyuyamaz oldum niyemi aksilikler bir türlü yakamızı bırakmıyor hersey son dakikaya kaldı Antalyada olan gelinler 22 haziran Antalyada düğünüm olacak ama daha ne fotografcı ne makyaj ne kuafor ayarlayamadım yardıma ıhtıyacım var antalya için kuaför önerileriniz neler yardımmm
heyecandan öleceğiiiiimmm çoooooook az kaldıııııııı
Ben de heyecandan ölmek istiyorum :/
Bi tek gelin çiçeğini alınca kıpırdanma oldu içimde onun haricinde aşırı sakinim.
Arkadaşlarım benden daha heyecanlı
Tam 1 ay var canım.
Önümüzdeki hafta ev tutucaz belki evi görünce falan başlar :/
heyecandan öleceğiiiiimmm çoooooook az kaldıııııııı
Heyyoo nerdesiniz kızlar 7 gün kaldıııı
burdayım cnm 7 gün kaldı ama sevinemiyorum benn
Neden sevinemiyosun canım stres mi
hem stres hem depresyon. şu evimde geçirdiğim her gün acı çekiyorum odama bakıyorum yatağıma anneme babamaayrılmak çok zor cnm. aşırı duygusalım
Sevdiğin insanla evleniyorsan hiç üzülme ailelerimiz hep bizim olucak hem kızlar evlenirken kız verilmiyor bence damat alınıyor
ben de yakına gidiyorum aslında bi metro var arada yarım saat. ama yazın yazlığa gidiyolar tam biz evlendikten sonra. haklısın aslında çünkü haftasonları hep yanlarına gidicez :)
ama biliyomusun bugün yeni evimin mutfağında marketten aldıklarımı yerleştiriyodum birden ağlamaya başladım "annem bunu buraya koyardı, annem olsa şöle derdi" devamlı aklıma bunlar geliyo ne salakça bi ruh hali :))
Bizimkilerde yazlığa gidecek bende balayı dönüşü yazlığa gidelim diyorum bir iki günlüğüne hem balayı uzar :)
Değişik ruh hallerine giriyoruz hassas bir dönem şimdiden her gün ne pişircem diyorum
Beni her gece annem yatırır hala üstümü örter öper .... Düşünmemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?