2014 Haziran Gelinleri

Bende varım haziran gelini olacak benide alın aranıza kızlar hazırlıklar zormuş yaaa anneciğim ahh ahh herşeye koşar oldu

kızlar stresten uyuyamaz oldum niyemi aksilikler bir türlü yakamızı bırakmıyor hersey son dakikaya kaldı Antalyada olan gelinler 22 haziran Antalyada düğünüm olacak ama daha ne fotografcı ne makyaj ne kuafor ayarlayamadım yardıma ıhtıyacım var antalya için kuaför önerileriniz neler yardımmm

canım yazdım ama burdanda yazıyorum bi daha sevcan kuaförle anlaştım ben doğu garajında gelinbaşı makyaj kına saçı makyaj manikür pedikür 300tl foto işini daha halledemedim bende ama dokumada dilek color var nişanlımla orayla görüşmüştük hoşumuza gitti büyük ihtimal orayla anlaşcaz

cnm benim 7 haziranda, ben bile daha yeni ayarlıyorum :) geç kalmış sayılmazsın

Ben de heyecandan ölmek istiyorum :/

Bi tek gelin çiçeğini alınca kıpırdanma oldu içimde onun haricinde aşırı sakinim.

Arkadaşlarım benden daha heyecanlı

kaç gün var düğünee

ben de 1 hafta öncesine kadar tık yoktu canım yeni başladı

sende de baslar benceee

Tam 1 ay var canım.

Önümüzdeki hafta ev tutucaz belki evi görünce falan başlar :/

ev tutuldan sonra başladı benimde, bir de mobilya işine girince gör sen koşturmayı... ama keyifli... düğünü olan bazı arkadaslarım aman koşturmaktan kimseyi aramaz sormaz bi hallerde dünyadan kopmus olurlardı, hiç öyle bi durumda olmadı bende.. 35 gün kaldı düğünüme rahat olmalısın birazda ..

Yakına gidiyorum ben o yüzden üzülmüyorum ama yine de bir depresyon halindeyim herşeye aşırı tepki veriyorum sürekli sinirliyim

hem stres hem depresyon. şu evimde geçirdiğim her gün acı çekiyorum odama bakıyorum yatağıma anneme babama ayrılmak çok zor cnm. aşırı duygusalım

Sevdiğin insanla evleniyorsan hiç üzülme ailelerimiz hep bizim olucak hem kızlar evlenirken kız verilmiyor bence damat alınıyor

Sevdiğin insanla evleniyorsan hiç üzülme ailelerimiz hep bizim olucak hem kızlar evlenirken kız verilmiyor bence damat alınıyor

ben de yakına gidiyorum aslında bi metro var arada yarım saat. ama yazın yazlığa gidiyolar tam biz evlendikten sonra. haklısın aslında çünkü haftasonları hep yanlarına gidicez :)

ama biliyomusun bugün yeni evimin mutfağında marketten aldıklarımı yerleştiriyodum birden ağlamaya başladım "annem bunu buraya koyardı, annem olsa şöle derdi" devamlı aklıma bunlar geliyo ne salakça bi ruh hali :))

Bizimkilerde yazlığa gidecek bende balayı dönüşü yazlığa gidelim diyorum bir iki günlüğüne hem balayı uzar :)

Değişik ruh hallerine giriyoruz hassas bir dönem şimdiden her gün ne pişircem diyorum

Beni her gece annem yatırır hala üstümü örter öper .... Düşünmemeye çalışıyorum

bizim durumumuz aynıymış o zaman :) biz de yazlığa gidicez balayından sonra. ailemle de seninki gibi kuvvetli bi bağım var. ama ben evleniyorum diye mutlu oluyorlar, eminim seninkiler de öyledir. sırf bunun için bile güçlü olmak lazım. kendimi böyle tutuyorum, ikna ediyorum. sonra patlayıp ağlamaya başlıyorum. neyse bugünler de geçer Allah yardım eder :) 7 hazirandan sonra girebilirsen beklerim seni cnm foruma konuşmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…