kızlaaaaar günaydıııınnnnnnn
son bekar günüüüümm bugün yarın evleniyorumm cok garip bi duygu yaaaaaaaaaaa
cnm ben de yarın evleniyorum. çok kötü hissediyorum kendimiannemi babamı evimi bırakmak çok zor. ağlıyıp duruyorum desteklerinizi bekliyorum
Benim düğünüme 16 gün kaldı. Annem bugün durduk yere ağlamaya başladı içim parçalandı o kadar üzüldüm ki. Erken mi evleniyorum diye sorup durdum kendime.
Kendimi suçladım hep.
Bugüne kadar annemi 2 kez ağlarken gördüm sanırım (sesli ağlamaktan bahsediyorum) biri dedemle annannem hacca giderkendi biri de bu oldu.
Çok etkilendim evet ama düşünsenize başına kötü bir şey geldiği için ağlamıyor sonuçta. Allah korusun. Ne bileyim. Anlatamıyorum :/
bu da kötü bi durum. arkada birini üzgün bırakmak da kötü. ama bi yandan da seviniyordur o kızımı evlendiriyorum diye. benim annem öyle dedi. zaten alışır da. sen nasıl hissediyorsun peki?
Evet arkanda birini üzgün bırakma düşüncesi suçluluk hissettiriyor. Ben 23 yaşındayım mesela beklese miydim diyorum sürekli kendime.
Dün babamın bir arkadaşı geldi mesela. Kızı geçen sene kaçmış. Adam çok üzgündü ve " herkesin kızı gelinliğini sürüyerek çıkıyor evden bizimki böyle oldu işte" dedi filan. Hepimiz çok duygulandık..
Ben mutluyum kendimce ama annemi öyle görünce çok kötü oluyorum. Beni istediklerinde de mutluydum çok ama babamın gözlerinin dolduğunu gördüğüm andan itibaren durgunlaştım...
Bu böyle olacak ama ne kadar zaman geçerse geçsin bir gün onlara veda edeceğiz. Önemli olan güzel anılarla ayrılmak. :/
haklısın. Allah ailelerimize sağlık versin. hiçbişeyden sağlıktan daha değerli ve önemli değil. ama işte bunu bildiğim halde üzülüyorum
Aynen..
Ya düğüne çeyrek kala başka gelinlik beğendim ben burdan ikinci el. Zaten diktirdim gelinlik var teslim alınacak ama çok beğendim bu forumda gördüm of nerden gördüm ya
boşver artık geçmiş, seninki de güzelse at kafandan :)
Neyse artık :/
Yarın düğün varmış uyumıcak mısın canım :) :)
düğün yok da nikah var cnm 5 te. çok erken kalkmıcam. zaten uyku tutmaz :))
Bizim nikah 11.30da olacak nasıl yetişcez bilmem :)
bu hem kötü hem iyi. ne güzel kurtulmuş olcan erkenden
Yoğun bi gün olacak ama :) önce nikah sonra yakınlarımızla yemek ve eğlence sonra fotoğraf çekimi arkadaşlarla en son da otele giriş :)
aaa sizin de mi düğün yok
Yok gibi bişey :) 150 kişilik yemek ve canlı müzik olan bi organizasyon yaptık bu aralar moda bu :) bütçemiz kısıtlı olmasa herkesi dahil edecektik ama böyle oldu bence güzel de oldu :)
en iyisi cnm :) biz de pasta ve içecekle kutlucaz en yakınlarımızla 30-40 kişi olarak güzel bi cafeyi kapattık :)
Ne güzel canım :) Çekirdek gruplarla daha eğlenceli olduğunu düşünüyorum ben de ya. Kalabalıkta herkesle ilgilen gelene gidene selam ver öp falan... Bana kalsa 50 kişiye düşürürdüm listeyi ama ayıp olur diye diye 150 yaptık bakalım :)
o da iyi ya millet 300 400 kişiyle düğün yapıo yoruluo snnki idealmiş. ne zaman senin?
22 haziran :)) baya az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?