hayırlısı cnm ya bitirip kurtulcan sen de fazla sıcaklara kalmadan
Bizim nikah 11.30da olacak nasıl yetişcez bilmem :)
benimki iyiymiş yaaa lafa pat diye atladım kusura bakmayın bizim nikahta 1 de diye telaşımız varda çekim kuaför istanbul trafigi nasıl yetişcez telaşımız vardı bizimde bakalım bu hafta sonu nolcek 6da kuaföre gidicm sabah sen düşün artk gerisini
Bu hafta sonu mu :)) bana da 2 hafta kalmış ya :) her şey hazır mı sende? Nasıl hissediyosun??
heyecan yok da ailelerin gerilmesi kötü ediyor bu yuzdn sanırım heyecan hissetmiyorum son haftamız bu vakte kadar iyiydiler şimdi ufacık seyden gerginlik yapıyorlr buyutuyorlr bizde uzuluyorz
Balayına gidiyoruz biiz
Benimde cumartesi günü kina gecem oldu beklediğimin aksine harika geçti ama annemde ayrilamak çok zor geliyor bana aslunda yaninda değilim sürekli gurbetçiyim ama yine de çok zor oldu yıllarin hasreti özlemi de var tabi... Ah annem benim ahh kiyamiyorum bir damla göz yaşına benim yüzümden ağlıyo ya kahroluyorum..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de evleneli 3 gün oldu kızlar.
hala alışamadım. annemle akşamları otururduk, gülerdik, babamla da öyle. aramızda bazı espriler vardı mesela, bahseder bahseder gülerdik. şimdi eşime söylüyorum mesela gülmüyo bi tuhaf oluyorum, çok arıyorum onları. eve de ısınamadım. 2-3 saatte bir ağlama krizi geliyo, ta kalbimin içinden geliyo durduramıyorum
ben de evleneli 3 gün oldu kızlar.
hala alışamadım. annemle akşamları otururduk, gülerdik, babamla da öyle. aramızda bazı espriler vardı mesela, bahseder bahseder gülerdik. şimdi eşime söylüyorum mesela gülmüyo bi tuhaf oluyorum, çok arıyorum onları. eve de ısınamadım. 2-3 saatte bir ağlama krizi geliyo, ta kalbimin içinden geliyo durduramıyorum
Bana da ağlama krizi geliyo annemle karşılıklı ağlaşıyoruz zor kaçıyorum yanıdan
Evlenince benim kızım değişti ama ne değişti bilemiyorum diyo üzülüyorum yeni gelin olduğum belliymiş küçük kızı kaybolmuş çok üzüldüm
Yapma canim ya emin ol zamanla evinede alisacaksin sonra annenin evine gittiginde tuaf olacaksin yabanci gibi kalacaksin :) aglama sakin uzme kendini
sen ne kadar zaman önce evlendin cnmçok zor gerçekten. evde nefes alamıyorum sıkıntıdan.
ağzından bal damlıyo cnm inşallah öyle olur
sen ne kadar zaman önce evlendin cnmçok zor gerçekten. evde nefes alamıyorum sıkıntıdan.
ağzından bal damlıyo cnm inşallah öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?