2014 Haziran Gelinleri

Merhaba kızlar 4 gün sonra kına gecem olacak kinadan bir hafta sonra da düğün..
Üst üste gelen bütün aksiliere rağmen evimizi tuttuk yerlestirdik ceyizler serildi suan yapabilecek ufak tefek şeyler kaldı... Duygu durumu çok karışık yaa bazen babamın evinden dışarı adim atmak istemiyorum bazende kendi evime gideyim diye can atıyorum çok tuhaf hele kinada falan agladiklarini görürsem hiç dayanamam diye korkuyorum (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar ben daha sacima karar vermedim istanbuldaki nikahta daginik topuz Antalyadakinde topuz dusunuyorum malum Antalya sicak ve nemli

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mehir isticek misin :) heyecan nasıl cnm :)

Mehir için rakam diye turturdular ben hakkımı helal ediyorum dedim ama sonra edersin şimdi parayı söyle dediler utandım biraz sıralama yanlış olmuş diye ama zaten miktar söylemezdim kendi kendilerine karar verdiler 80 gr diye illa yazılcakmış

Tövbeler edildi dualar okundu gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi garip çok garip bi histi ama etkisi geçti

Hadi hayırlı olsun

bizim de kıyıldıı
cidden cok garip bi duygu yaa
Allah hepimizi mutlu mesut etsin
dün nikahta evet deme provası yaptım

Bu arada biz koltuk takımını sipariş verdik ve rengi su yeşili - turkuaz arası bi ton :) nasıl mutlu oldum ama nişanlım da beğendi hiç beklemiyordum gri falan ister diyordum :)

kızlaaaaar günaydıııınnnnnnn

son bekar günüüüümm bugün yarın evleniyorumm cok garip bi duygu yaaaaaaaaaaa

kızlaaaaar günaydıııınnnnnnn

son bekar günüüüümm bugün yarın evleniyorumm cok garip bi duygu yaaaaaaaaaaa

Canım benim her şey gönlünce olsun bugün kınam yarın düğün var hava yağmurlu inş açıcak öğleden sonra

Canım benim her şey gönlünce olsun bugün kınam yarın düğün var hava yağmurlu inş açıcak öğleden sonra

amin canımmmm inşallah hepimizin her şey gönlünce oluur
içini ferah tut
inşallah Allah yardım edecek ve yagmur yagmayacak
hadi bakalım kınan coook güzel geçsiiin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…