2014 Haziran Gelinleri

Topiğimize yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz veee şimdiden mutluluklar. İyi paylaşımlar

kimler hangi illerden acaba ? Ben Ankara

Kızlarrr merhabaa

Biz nikah işlemlerine başladık.Başlamayanlar için detaylı yazmak istiyorum belki bi yardımım dokunur

Öncelikle nikahımız Beykoz bel. de kıyılacak.Ama ben ve nişanlım farklı belediyelerdeyiz.

Bu nedenle ya nişanlımın bağlı olduğu ya da benim bağlı olduğum belediyeden birine gidip "Evlenme İzin Belgesi" almamız gerekiyormuş.
Evlenme izin belgesi içinde sağlık raporu ve 5 tane vesikalık gerekiyormuş.
Sağlık belgesi için "Verem Savaş" a gidip akciğer filmlerini çektirdik.Kişi başı 20 lira.Ertesi gün alınıyor.
Ardından aile hekimimizin olduğu sağlık ocağına gidip kan verdik.Ardından dediğime bakmayın ertesi gün gittik çünkü kanı saat 10:00 a kadar alıyorlarmış.Onun sonucuda ertesi gün çıkıyor.
Akciğer filmi ve kan tahlil sonuçları eşliğinde aile hekimimize gidip sağlık raporu alacağız.(Bir fotoğraf gerekiyormuş)Akabinde benim bağlı bulunduğum belediyeye giderek evlenme izin belgesi alacağız.Sonrasında da Beykoz bel. gidip gün alacağız :))
Merak ettiğiniz olursa sorun cevaplarıımmm

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım Allah mutluluğunuzu daim etsin. Biz de nikah işlemlerimizi yaptık Her belediyenin işlemleri farklı oluyor sanırım. Verdiğin bilgiler arkadaşlarımıza yardımcı olucaktır eminim. MUTLULUKLAR :)

canım meraba. bizim düğünümzde 7 haziranda salonda düğünle nikah bir olacak salon tutuldu fakat nikah işlemlerine henüz başlamadık. nişanlım sakaryada ben istanbuldayım. benım burda hastane işlemlerini yaptırsam sorun olurmuki yoksa hepsini sakaryadamı yaptırsak die düşündüm ama 1 gündede halledilemicek.

Merhaba canım

Bence sorun olmaz çünkü zaten herkes kendi aile hekiminden alıyormuş raporu

Akciğer filmi sağlık ocağında olmuyor,gidip bi yerde çektirirsin ertesi gün sonucunu alırsın

Sağlık ocağından da kan tahlili alırsın,bu ikisini aile hekimine gösterirsin sana rapor yazar

Bence hastane işlemlerini İstanbul da halletsen daha kolay olur,yoksa 2-3 kez gitmen gerekir Sakaryaya :/

sağol canım teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm. tecrübeli biiri olarak senden duymak iyi oldu

bizde kadıköy belediyesinden izin kağıdı alıp ataşehir belediyesine gidicektik ama kadıköy belediyesi hiç gerek yok biz geliriz düğün mekanınıza hep geldiğimiz yer zaten diyince ataşehirle hiç uğraşmadık. bizim memurumuz kadıköy belediyesinden ataşehire gelicek. yardıma ihtiyacı olan bütün adaylara başvuru konusunda bende yardımcı olabilirim kızlar

sellaaamm:) bizim düğün hem Ankara da hem de Samsun da olcak kısmet olursa... Bayadır bir şeyleri halletmeye çalıştık ... Önce ankara ve samsundaki düğün salonlarını tuttuk... balayı otelimizi ayarladık...salon koltuk takımını aldık... beyaz eşyalar+lcd aldık... mutfak da kullanılcak araç gereç vs aldı :) ama daha yemek takımını almadık. marka olarak kararsızlık yaşıyorum çünkü... hmm bu arada gecen hafta da gelinliğimi aldık :) tunalı dreamondan... zaten 2 yere girdim gelinlik21 ve dreamon.. burdaki modelleri görünce hemen seçimimi yaptım.. geriye kalanları da artık yawaş yawaş halletcez inşallah...

Hayırlı olsun canım bende bugun aldım gelınlıgımı dreamon dan sectim bende Eki Görüntüle 960459 benim pembişli gelinliğim

Hayırlı olsun canım bende bugun aldım gelınlıgımı dreamon dan sectim bende Eki Görüntüle 960459 benim pembişli gelinliğim

çok güzelmiş canım benim, cok beğendim... ben gelinliğimi nette bulamıyorum 2015 gelinliği dediler cünkü... provalara gidince fotoğrafını çekicem artık :)) 1o gün içinde gelir dediler bakalım bekliyorum...

Teşekkür ederim canım bunuda hallettim ya üstümden yük kalktı

Teşekkür ederim canım bunuda hallettim ya üstümden yük kalktı

duvağın gelinliğine dahil mi canım? yoksa ayrıca mı alcaksın.. ben onların verdiği duvağı begenmedim :S fransız güpürü olan uzun duwaklardan istiyorum. bakalım ona ne kadar istiycekler . . . sonradan eklenen her şey için fahiş fiyatlar talep ettiler de

Benimkının duvagı ozel kendı gupüründen yapılıcak canım orta boy duvak ıcın 450 tl ayrıca ıstedıler uzun boy ıcın de 650 tl orta boy sectım ben uzun duvakla bas edemem gıbı gelıyo

Benimkının duvagı ozel kendı gupüründen yapılıcak canım orta boy duvak ıcın 450 tl ayrıca ıstedıler uzun boy ıcın de 650 tl orta boy sectım ben uzun duvakla bas edemem gıbı gelıyo

wowww:) abartmışlar yahu. . . ben en iyisi duwak arastırym :) içindeki güpürlerden de bulunur sanıırım.. olmadı yine ordan alırız artık :44:

Çooook güzel, eminim sana da çok yakışacaktır. İnşaallah bana ve diğer tüm arkadaşlara da böyle güzelleri denk gelir...

İnsallah canım gönlüne göre bulursun sende ıkı haftadır denemedıgım gelınlık kalmadı ama aklım bundaydı bugun gıttım gıydım ve ıste budur dedım hersey 20 dk ıcınde gelıstı magazadakı baska hıc bır gelınlıge bakmadım bıle

wowww:) abartmışlar yahu. . . ben en iyisi duwak arastırym :) içindeki güpürlerden de bulunur sanıırım.. olmadı yine ordan alırız artık :44:

Evet canım duvak ıcın cok fazla geldı banada fransız danteli duvak bulursun ama her yerde vardır kendı kafana göre dıktıredebılırsın o konuda sıkıntı yasıcanı sanmıyorum benım kının duvagıda pembe dantelli olucagı ıcın onların elıne kaldım

seninkini orda görmedim sanki ben :S arkası pembe fiyonklu gördüm de denemedim bu o değil sanırım :S benimkinin de önü hep çiçekli, arkası transparan pıt pıt düğmeleri var :) straples istememiştim.. yakası da kapalı gibiydi ama açtırcam ben fazla kapalı geldi.. alt kısmı da boştu üstteki çiçeklerden istedim.. hatta şunun nerdeyse aynısı... http://www.dreamon.com.tr/koleksiyonlar.html?id=33

Ben daha gelinlik işini halledemedim Kızlar gelinlik diktirmek için provalar kaç ay önce başlamalı bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…