Ben daha gelinlik işini halledemedimKızlar gelinlik diktirmek için provalar kaç ay önce başlamalı bilen var mı?
Ben daha gelinlik işini halledemedimKızlar gelinlik diktirmek için provalar kaç ay önce başlamalı bilen var mı?
aynı durumdayız kızlar. bizde daha nikah işlemlerine baslamadık nikah düğün bir olcak salonda. daha erken diyolar ama geç kalmayız umarım
kızlar erkenden halledin bizim gibi dara sıkışmayın derim şuan acayip stresin içindeyim nişanlımı yiyorum 1 hafta önce baslasaydık istediğimiz tarihde alabilcktik kolaylıkla eyüp belediyesi haziran ayına gün almaya başladı bizden gaybana akdeniz anemi testi istediler çok geç çıkıyor o her aile hekimi istemiyor heralde kime sorduysm o ne diyor herkes cumaya çıkıck geçen hafta cuma verdik kanı onu alıp sağlık ocagına onaylatıp o kagıtla gidip izin belgesi alıcz en son eyüp belediyesine gidip nikha tarihi alıcz fakat bunun hepsini cuma günü 12 ye kadar halletmemiz lazm gelde strese girme siz siz olun geçe bırakmayın işin,izi sağlam kazıgı baglayın ipinizi
ayy herkes başlamıs çalışmalara ben daha nikah tarihimi bile lamadım ya herşey gözümde öle büyüyorki sizdende akdeniz anemi testi istedilermi yoksa birtek benimi buldu bu test
kızlar erkenden halledin bizim gibi dara sıkışmayın derim şuan acayip stresin içindeyim nişanlımı yiyorum 1 hafta önce baslasaydık istediğimiz tarihde alabilcktik kolaylıkla eyüp belediyesi haziran ayına gün almaya başladı bizden gaybana akdeniz anemi testi istediler çok geç çıkıyor o her aile hekimi istemiyor heralde kime sorduysm o ne diyor herkes cumaya çıkıck geçen hafta cuma verdik kanı onu alıp sağlık ocagına onaylatıp o kagıtla gidip izin belgesi alıcz en son eyüp belediyesine gidip nikha tarihi alıcz fakat bunun hepsini cuma günü 12 ye kadar halletmemiz lazm gelde strese girme siz siz olun geçe bırakmayın işin,izi sağlam kazıgı baglayın ipinizi
canım benim düğünümde haziranda ama ben gelinlikçime mayısta herşeyiyle teslim almak istiyorum dedim o yüzden ilk provama gittim bile zaten üç kere çağırıyorlar genelde bide gittiğin yerin işlerinin yoğunluğuna göre değişiyo belli olmuyo yani
bende kadıköydeyim canım bizden de akdeniz anemisi istediler ama sizinki niye öyle geç çıkıyo anlamadım biz hemen ertesi günü aldık bütün sonuçları. hatta sabahtan gelseydiniz aynı gün bile alabilirdiniz dediler
aa eyüptenmisin canım. bizim düğünle nikah bir salonda olcak zaten nikah salonuyla düğün mekanı aynı yerde acele etmeye gerek yok dediler bize şimdilik beklemedeyiz yani ama sen böle anlatınca telaş yaptım bi ann
Cevabın için teşekkür ederim canım bizde bu ay halledicez inşallah gelinlik işini bakalım nasıl bir şey olucak :)
sen istersen ara net bişey öğren insnaların demesine bakma bizim ailede erken erken dedi 1 hfata önce gitseydik laylay lomdu onlara kalsa 1 gnde bile halloluyordu b.paşadayım cnm ama eyüpte kıydırmk istiyorum nikahımı orman park ta kır gibi ya dışarda kıyılıyor o yuzden koktey fln veriliyormus birde öle bişeyler yapmak istiyoruz bakalım inş hazirran 1 e gün klaır cumaya kadar
he eyüp deyince bi an orda oturuosun sandım bende eyüpteyimde oranın nikah salonu çok güzel gayet büyük dışarısıda yazın mukemmel oluyo ablam ve kardeşimin nikahları orda kıyılmıştı :) inş. halledersiniz bi an önce canım
he eyüp deyince bi an orda oturuosun sandım bende eyüpteyimde oranın nikah salonu çok güzel gayet büyük dışarısıda yazın mukemmel oluyo ablam ve kardeşimin nikahları orda kıyılmıştı :) inş. halledersiniz bi an önce canım
cnm ya alttaki avatarı nasıl yapıyorsunuz nikaha kaç gn kaldıgını bende yapmak istiyorum da
amin inş şu testi en azndn alın erkenden akdeniz anemi testini arkadas 1 gnde almıs nasıl aldı o anlamadım ama bize 1 hafta beklettiriyor ne bu yaa demekki yapılabiliyor 1,2 gnde nedne bizi bukadar beklettiriyorlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?