2014 Haziran Gelinleri

Ben daha gelinlik işini halledemedim Kızlar gelinlik diktirmek için provalar kaç ay önce başlamalı bilen var mı?

Gelinliğin durumuna göre değişir canım ben aldım gelınlıgımı nısan da prova yapıcaz cunku bı etek boyu ayarlanıcak ama sıfırdan dıkılıcekse 3 prova yapıyolar gelinlikcılere sorarsan agustos siparısı aldım bı sen deılsın dıo

Ben daha gelinlik işini halledemedim Kızlar gelinlik diktirmek için provalar kaç ay önce başlamalı bilen var mı?

2 ay kala yapıyolar canım. benim düğünümde haziranda nisanda gel ölçüleriini alıp dikime başlarız dediler bana. ama her yer aynımıdır bilmiyorum

Teşekkür ederim kızlar bir kaç yerle görüşmek lazım sanırım. Nedense en çok gelinlik konusunda panik durumdayım dikilirse yetişmezse istediğim gibi olmazsa diye endişeleniyorum. Neyse bu konuda da iyi düşüneyim iyi olsun

canım benim düğünümde haziranda ama ben gelinlikçime mayısta herşeyiyle teslim almak istiyorum dedim o yüzden ilk provama gittim bile zaten üç kere çağırıyorlar genelde bide gittiğin yerin işlerinin yoğunluğuna göre değişiyo belli olmuyo yani

ayy herkes başlamıs çalışmalara ben daha nikah tarihimi bile lamadım ya herşey gözümde öle büyüyorki sizdende akdeniz anemi testi istedilermi yoksa birtek benimi buldu bu test

aynı durumdayız kızlar. bizde daha nikah işlemlerine baslamadık nikah düğün bir olcak salonda. daha erken diyolar ama geç kalmayız umarım

kızlar erkenden halledin bizim gibi dara sıkışmayın derim şuan acayip stresin içindeyim nişanlımı yiyorum 1 hafta önce baslasaydık istediğimiz tarihde alabilcktik kolaylıkla eyüp belediyesi haziran ayına gün almaya başladı bizden gaybana akdeniz anemi testi istediler çok geç çıkıyor o her aile hekimi istemiyor heralde kime sorduysm o ne diyor herkes cumaya çıkıck geçen hafta cuma verdik kanı onu alıp sağlık ocagına onaylatıp o kagıtla gidip izin belgesi alıcz en son eyüp belediyesine gidip nikha tarihi alıcz fakat bunun hepsini cuma günü 12 ye kadar halletmemiz lazm gelde strese girme siz siz olun geçe bırakmayın işin,izi sağlam kazıgı baglayın ipinizi

aa eyüptenmisin canım. bizim düğünle nikah bir salonda olcak zaten nikah salonuyla düğün mekanı aynı yerde acele etmeye gerek yok dediler bize şimdilik beklemedeyiz yani ama sen böle anlatınca telaş yaptım bi ann

ayy herkes başlamıs çalışmalara ben daha nikah tarihimi bile lamadım ya herşey gözümde öle büyüyorki sizdende akdeniz anemi testi istedilermi yoksa birtek benimi buldu bu test

bende kadıköydeyim canım bizden de akdeniz anemisi istediler ama sizinki niye öyle geç çıkıyo anlamadım biz hemen ertesi günü aldık bütün sonuçları. hatta sabahtan gelseydiniz aynı gün bile alabilirdiniz dediler

biz ocak ayında hallettik nikah işlemlerimizi bizim de düğün salonunda olacak nikah Ankara da. Bir günde bütün işlemlerimizi hallettik. Belki de erkenden işlemlerimizi yaptırdığımız içindir. Evet Akdeniz anamisi için test istediler. Biz tüm testlerimizi toplum sağlık merkezinde yaptırdık raporu da onaylıyorlar. hepinize kolay gelsin arkadaşlar

Cevabın için teşekkür ederim canım bizde bu ay halledicez inşallah gelinlik işini bakalım nasıl bir şey olucak :)

Son düzenleyen: Moderatör:

bilmiyorum biz devlette yaptırdık fakat özelede sorduk onlarda devletten 2 gün önce veriyor 160 istediler devlette hiç para vermedne yaptrdık imkansız diyip duruyorlr erken veremiyrlrmıs özel bile öyle dedi nasıl verdiler size yaa o testi 1 günde bizim şansımıza heralde cnm sizin karsınıza zorluk çıkmams ne gzl daim etsin inş Rabbim

sen istersen ara net bişey öğren insnaların demesine bakma bizim ailede erken erken dedi 1 hfata önce gitseydik laylay lomdu onlara kalsa 1 gnde bile halloluyordu b.paşadayım cnm ama eyüpte kıydırmk istiyorum nikahımı orman park ta kır gibi ya dışarda kıyılıyor o yuzden koktey fln veriliyormus birde öle bişeyler yapmak istiyoruz bakalım inş hazirran 1 e gün klaır cumaya kadar

Cevabın için teşekkür ederim canım bizde bu ay halledicez inşallah gelinlik işini bakalım nasıl bir şey olucak :)

rica ederim canım sonradan sıkışıp paniklicene bencede hazır zaman varken yaptır biran önce :)

Merhaba kızlaaaaarx

Günümüzü de aldık,üstümden bir yük daha kalktııı

he eyüp deyince bi an orda oturuosun sandım bende eyüpteyimde oranın nikah salonu çok güzel gayet büyük dışarısıda yazın mukemmel oluyo ablam ve kardeşimin nikahları orda kıyılmıştı :) inş. halledersiniz bi an önce canım

amin inş şu testi en azndn alın erkenden akdeniz anemi testini arkadas 1 gnde almıs nasıl aldı o anlamadım ama bize 1 hafta beklettiriyor ne bu yaa demekki yapılabiliyor 1,2 gnde nedne bizi bukadar beklettiriyorlr

cnm ya alttaki avatarı nasıl yapıyorsunuz nikaha kaç gn kaldıgını bende yapmak istiyorum da

amin inş şu testi en azndn alın erkenden akdeniz anemi testini arkadas 1 gnde almıs nasıl aldı o anlamadım ama bize 1 hafta beklettiriyor ne bu yaa demekki yapılabiliyor 1,2 gnde nedne bizi bukadar beklettiriyorlr

hastaneden önce belediyeyemi gitmek gerek canım ya biraz açsana konuyu benim nişanlım sakaryada ben burda tek halletcem hastane işlerimi falan önce nereye basvurmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…