2014 Kasım Anneleri Doğum Hazırlığı ve Doğum Hikayeleri

Rabbim mucizeni sana erken gönderdi hayırlı evlat olsun inşalllah yazı çökmüş uzun ben hiç farketmedim

KIZLAR ÇOK ÖNEMLİ BİR DETAYI DA ATLAMIŞIM DOĞUM GERÇEKLEŞTİKTEN SONRA ÖĞRENDİK Kİ BEBEĞİMİN KORDONU AYAKLARINA DOLANMIŞ,O YÜZDEN KALP ATIMI YAVAŞLAMIŞ...ALLAH'IM KORUDU MELEĞİMİ....

amin canım çok teşekkür ederim....amin amin amin...
darısı sizlerin başına Allah'ım kurtarsın hepinizi canım...

Hic sikilmadim...bir solukta okudum.. Allah uzun omurler versin arda pasaya

amin canım cümlemizinkine....

rabbim sağlıklı mutlu uzun ömürler versin bebişine....

amin tatlım sağol...

Sıkılır mıyız ilgiyle okudum valla.Allahım kurtardı meleğinle seni..darısı bizim başımıza artık

aynen canım amin darısı sizlerin başına...

Amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn...
ilk yavrumu gördüğümde ameliyathanedeydim yanıma koydular yanağı yanağıma değdi teni yumuşacık ıslak gibiydi....çok güzel bir andı canım tarif edemiyorum ki....
babası ilk kucağına aldığında ben yoktum maalesef hala ameliyattaydım
ilk emzirmede de farklı bir heyecan bir panik yaşadım...
bilindik malzemelerin dışında birşey yok canım...

canım darısı seninde başına inşallah sağ salim kucağına alıcaksın kızını....

rabbim yavrunuzla eşinizle sevdiklerinizle nice mutlu günler nasip etsin.. sağlıklı sıhatlı doğum yapmak bizlere de nasip olur inşallah..
amin canım :)

tikita ablacm alıntı yapamadım telefondan. Rabbim bağışlasn bereketli sağlıklı uzun ömürler versin size de evladınıza da inşallah. okurken gözümde canlandı resmen.

amin canım teşekkür ederim..

Rabbim mucizeni sana erken gönderdi hayırlı evlat olsun inşalllah yazı çökmüş uzun ben hiç farketmedim

amin canım sağol...

yarın inşallah doğuma gidiyorum. suni sancıyla dogumu baslatacaklar. dua istiyorum herkesden:)

canım Allah'ım kurtarsın sağ salim al bebeğini kucağına inşallah

Masallah I icmimarmelike yaa Allah anali babali buyutmek nasip etsin,yavruya saglik versin...Bebisin boyu ve kilosu gayet iyi,dogum erken gibi olunca sezeryan olcak zannetmistim ben ama masallah sana normal olmus...sanciyla mi gitmistin?

t: 37470468 .!.:
Maşallah canım suyun mu geldi sancın mı oldu biraz bahseder misin
Pazartesi gunu
Maşallah canım suyun mu geldi sadogumu ı oldu biraz bahseder misin
Tabiki.pazartesi gunu kontrolün vardi. Cati muayenesi yapildi ve doktorun 3 cm acilmam olduğunu söyledi. Agri ya da sanci hissetmedigim içincçok ertelemek istemedi. Cuma gününe kadar bekledim ve suni sanciyla dogumu başlattılar. Saat 9 da girdim sanci odasina. Aksam 17 40 da kizim doğdu. Darisi sizlere

17.40 da Minik kizimi kucagima aldim arkadaşlar. 3060 gr 53 cm boyla, 38+4 haftalıkken normal dogumla bebegim dünyaya geldii. Darisi basiniza
hayatının en önemli günü gerçekleşti demek dünyaya bir birey getirdin.Allahım bizede kolay yollan nasip etsin inşallah.arkadaşım öncesini sonrasını kendini toparladığında yazarsan seviniriz.biliyosun soluksuz okunuyor doğum hikayeleri

Sanv="sevgimizvebiz, post: 37470123, member: 432615"]Masallah I icmimarmelike yaa Allah anali babali buyutmek nasip etsin,yavruya saglik versin...Bebisin boyu ve kilosu gayet iyi,dogum erken gibi olunca sezeryan olcak zannetmistim ben ama masallah sana normal olmus...sanciyla mi gitmistin?[/QUOTE]
Çok tesekkur ederim darisi sizlere. Sancim hic yoktu. Ama gittiğimde toplam 4 cm acilma vardi. O yüzden suni sanci verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…