- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Bende kasım annelerindenim sanırımDün test çubuğunda çift çizgiyi gördüm :)))
yaşım 24 beklenen tarih 8kasım
İlk çocuğum istanbuldanımm
Kızlar şu deperlerden anlayan bi yardımcı olabilir mi7 gün önce 74 se bugün kaç olması gerekiyo ortalama
Kızlar şu deperlerden anlayan bi yardımcı olabilir mi7 gün önce 74 se bugün kaç olması gerekiyo ortalama
inşallah çıkar değerlerim yada hakkımda hayırlısı olsun inşallah sende hamilesindir bizde bi kere korunmadık hami kaldım inşallahda devam eder hamileliğim oğluma bi kardeş gelcek diye çok mutlu olmuştukslm güzel anne adayları bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim...yani değerim 600 e kadar çıktı ve sonra düşükle sonuçlandı..12 gün kanamam oldu..neyse canım senin 7 gün önceki değerini hesapladım 1100 gibi olması gerekiyor şuan değer bundada kese zaten görünmez merak etme iyi düşün iyi olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın...buarada tevafuk okudum yazını..yazmak istedim..birde bu ay 1 kere korunmasız ilişki oldu belki bende kasım annesi olurum:))))pek sanmıyorum ama..hayırlısı olsun...
Sat kaçtı
canım aslında çok düşük çıkmadığı sürece pek önemli değil hcg,,canım bugün senin yaklaşık değerin 350-500 arasında olmalı... ama 300-350 arasıda normall korkma tamamm...
Sonuçlar daha çıkmadı canım ya 2 gibi çıkar heralde 3:30 da muayeneye çağırdı inşallah herşey yolundadırkaç çıktı canım sonucun?
sat ne canım:) sona det tarihim mi:) 29 ocak
Bende kasım annelerindenim sanırımDün test çubuğunda çift çizgiyi gördüm :)))
yaşım 24 beklenen tarih 8kasım
İlk çocuğum istanbuldanımm
Canım sen 5 gün öncesin benim 3 şubat
merhabalarr
ben de kasım annesiyim inşaallah.. 28 yaşındayım ankaradan :) tüp bebekle hamiş kaldım daha çok yeni tahmini doğumumz 13 kasım gibi :)
merhabalarr
ben de kasım annesiyim inşaallah.. 28 yaşındayım ankaradan :) tüp bebekle hamiş kaldım daha çok yeni tahmini doğumumz 13 kasım gibi :)
Arkadaslar bisey sorucam. Pazartesi gunu keseyle kalp atisi icin doktora gidicem insallah. Dun ve onceki aksam cok acik pembe akinti geldi azcik. Sizce korkmama gerek var mi
geldim kızlar kesemizi gördükk şükürr...herşey yolunda dedi doktor..kan testi, idrar testi istedi..vitamin verdi folik asite devam dedi canlarımmm
1 ay sonra görüşelim ağır kaldırma ani hareketler yapma dedi..
kanama, çok ağrın falan olursa direk gel dedi...
bize hep en kötüsüyle geliyolar,, çevremdende hep benzer şeyler duyuyorum çünkü. sebebi ilk 3 ay çok kritik olduğundandır belki
hoş geldin canım,,gözün aydın olaaaokadar çok anne adayımız var ki şuan,,bakalım ilk kimler getirecek bebişlerini
,Tebrikler canim. Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?