2014 Kasım Anneleri

Kızlar şu deperlerden anlayan bi yardımcı olabilir mi7 gün önce 74 se bugün kaç olması gerekiyo ortalama

canım bugün senin yaklaşık değerin 350 den yüksek olmalı canım...
74-148-296 6 günde yaklaşık böle atar canım

Son düzenleme:
inşallah çıkar değerlerim yada hakkımda hayırlısı olsun inşallah sende hamilesindir bizde bi kere korunmadık hami kaldım inşallahda devam eder hamileliğim oğluma bi kardeş gelcek diye çok mutlu olmuştuk

merhabalarr
ben de kasım annesiyim inşaallah.. 28 yaşındayım ankaradan :) tüp bebekle hamiş kaldım daha çok yeni tahmini doğumumz 13 kasım gibi :)

canım bugün senin yaklaşık değerin 350-500 arasında olmalı... ama 300-350 arasıda normall korkma tamamm...
canım aslında çok düşük çıkmadığı sürece pek önemli değil hcg,,
19 şubat: 160
21 şubat:250
25 şubat:820
3 mart: 3410
10 mart: 6200
benim böyle acayip bi artış tablom var ama kesemi ilk 25 şubatta gördüm,, bebeğimi ve kalp atışlarını ise dün yani 10 mart.. fazla takılmayın kızlar,, ben çok üzülüp yıprandım buyüzden. ama bebişim yanımda

Bende kasım annelerindenim sanırım Dün test çubuğunda çift çizgiyi gördüm :)))
yaşım 24 beklenen tarih 8kasım
İlk çocuğum istanbuldanımm

gözün aydın canımm,, yetişemiyorum anne adaylarımızı tebrik etmeye bi gün gelmesem öyle çok şey kaçırıyorumkiii,, dilerim güzel haberlerle gel buraya hep

Canım sen 5 gün öncesin benim 3 şubat

pekii ayıp olmazsa bişey sorabilir miyim

şimdi biz eşimle 6 Şubatta umreye gitmiştik:)

onun öncesinde bir kere korunmadık oda hemen adetim bitinceydi,zaten ben 4 şubat gibi temizlenmiştim:)

sonra orada ayon 7sindne sonra denemelerimiz oldu:):)acabaaa ordamıı hamile kaldımmm

merhabalarr
ben de kasım annesiyim inşaallah.. 28 yaşındayım ankaradan :) tüp bebekle hamiş kaldım daha çok yeni tahmini doğumumz 13 kasım gibi :)

hoş geldin canım,,gözün aydın olaaa okadar çok anne adayımız var ki şuan,,bakalım ilk kimler getirecek bebişlerini

Arkadaslar bisey sorucam. Pazartesi gunu keseyle kalp atisi icin doktora gidicem insallah. Dun ve onceki aksam cok acik pembe akinti geldi azcik. Sizce korkmama gerek var mi

Selam arkadaşım bende senin gibiyim. Yani biraz kasik ağrım vardı oda geçti. Normal mi bu durumlar:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar bisey sorucam. Pazartesi gunu keseyle kalp atisi icin doktora gidicem insallah. Dun ve onceki aksam cok acik pembe akinti geldi azcik. Sizce korkmama gerek var mi

canım ben korkma derim ama hemen bi Dr.a görünmelisin,, muhtemelen progestan verir dr. belki iğnesini de yaptırman gerekir. kesinlikle kulak arkası yapma,,bu dönemlerde kanamaları kahverengide pembede olsa ciddiye almalısın. bir an önce git Dr.a lütfennn

Canım çok sevindim, maşallah :)
Bende yarın gidicem, umarım görürüm :) Darısı bizlere :)

bize hep en kötüsüyle geliyolar,, çevremdende hep benzer şeyler duyuyorum çünkü. sebebi ilk 3 ay çok kritik olduğundandır belki

onlar da aklınca iş gereği en kötüsüne hazırlıyo tabi ama pat diye de söylenmez ki alıştıra alıştıra söyler insan

hoş geldin canım,,gözün aydın olaaa okadar çok anne adayımız var ki şuan,,bakalım ilk kimler getirecek bebişlerini

Allah razı lsun çok teşekkürler :) bebişlerimizi sağlıkla kavuştursun Rabbim hepimze :)
bişey sorsam kese ne zaman görünür dr um 14 marta randevu verdi tam kaç haftalık olduğumu söylemedi ben netten hesaplamalara baktığmda şuan 4hafta 5günlk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…