2014 Kasım Anneleri

mayang canım çok geçmiş olsun. allah korumuş bebişini.. şöyle eczacılara sinir oluyorum. benim arkadaşım da eş değer diye verilmiş beti benzi atmış ölümden dönmüştü. böyle olayları duyunca çoook üzülüyorum. allah sana bağışlasın bebişini

allah korumuş canım. çok geçmiş olsun

bu değere göre evet hamilesin tebrikler, kasık bel ağrıları bizde de var doktor normal dedi

lütfen artık bebişlerimizi öğrendiğimizde korkuyla yaklaşmayalım,, zarar veriyoruz onlara...
gözün aydın diyeyim öncelikle,, ağrılar normaldir,,kanaman yoksa sorun olmaz muhtemelen nezaman muayneneye gideceksin canımmm

evett dr um değerlerine göre ikiz dedi :) Rabbim hayırlısını versn inş hesplama birz farklı ama transfer edilirken 2 haftalık gbi düşünülyormş netteki bilgilere göre yani 4 haftalık gibiyim sanırsam :) neyse sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla :)

Allah kabul etsin inşallah bizede nasip olur canım orasını kimsr bilemez Allah tan başka dr larda ya geç yada erken döllenmeyi sat ne göre söyleyebiliyorlar yNi onlarda bilmez önemli olan bebeiğinin sağlıklı olması

ciddi misinnn,, çok güzel iki tane bebişş haa benim burdaki hesaptan 4 eksik oluyo dr.un dediğnne göre,, ama transfer olduğu için senin tarih kesindir dimi evettt sağlıklı olsun,, önce o pıt pıt pıt pıt atışlarını dinle bebişlerinin

tabikiii haklısınnn:):) benimki sadecee heyacan:))

Allah sizlere de nasip etsin inşaALLAH:)

ayy canım Allah korumuş sizi..
o eczacıyı gidip eşin bir dövseydi hak etmiş yani...böle bir yalnışlık nasıl yapılabilir yaa..
araştırma herkes yapmazki..
ayy vallahi ürktümm yanii...
Rabim bizleri ve bebişlerimii korusunnn

Kiyamam ben sana yaa

eşim eczacı,, koleksiyon yaptım hayretle beni izlerdii,, her eve gelişinde test isterdim
bu son bebişte test yapmadım,,hcg de öğrendim 2 gün önce.. dayanamadım öğrendiğim halde bi tane yaptım üstüne,, çift çizgi görmenin mutluluğu çok farklı bence

gece gözüme uyku girmedii heralde bebiş doğana kadar uyku yok banaa

valla geceleri uyuyamayan ben öğlen 12 ye kadar uyumaya başladım akşam olunca birkere daha uyuyorum bu ne uyku aşkı anlamadım valla gözümü açamıyorum

Cidden bende çok korktum Allah a emanet biz ne kadar dikkat etsek de malesef bazen kötü durumlar olabiliyor

Aynen canım bizde eşimle test alıyoruz hemen koyulaşıyor ya çok hoşumuza gidiyor sende ogretmensin demi meslektaşım

amin inş bize de bekleyen herkese naspi etsin Rabbim :) netten bir kaç video izledim kalp atışarını falan ay ne tatlı şeyler onlar onlada bile acaip heycanlandım

Kızlaaaaar Allah ım burdan bizlere cinsiyetleride paylaşmayı nasip etsin isimleride paylaşırız sizin içinize ne doğuyor cinsiyetle ilgili

merhaba canım,, çok geçmiş olsun... benim eşimde eczacı,,ama kılı kırk yarar inanki.. gelen hastalarıyla sohbet eder,,hastalıklarını araştırır ve asla dr.un önermediği ilacı vermez. ki dr.un verdiğini bile sorgular çoğu zaman,,çünkü Dr.lar bazen gereksiz ilaçlarda eklerler reçetelere firmalarla anlaşıp hediyeler almak için iyiki araştırmışsın canım,,aslında ilaç alırken sadece reçete vererek alım yapmamak gerek... rahatsızlığınızı da anlatırsanız her açıdan daha sağlıklı olur iletişiminiz.. geçmiş olsun tekrardan,,bebişe sevgiler

Bende bende bende saat on buçukta kahvalti için zor uyanıyorum gözümü acamadim gülüyorlar evdekiler bana

ah canım 10 buçukta ben hayatta kalkamam o derece değişik bir ruh hali içindeyim. böyle beni bıraksalar yorganın altından çıkmam o derece uyku halim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…