mayang canım çok geçmiş olsun. allah korumuş bebişini.. şöyle eczacılara sinir oluyorumSelam kızlar,
Umarım hamileliğiniz rahat ve huzurlu geçiyordur. Dün başıma gelen bir olayı sizleri uyarmak amacıyla paylaşmak istedim. Pazar günü uyandığımda küloduma gelen akıntının pembe-sarı bir halde olduğunu gördüm. Daha sonrada yumurtalama döneminde olan akıntımız varya, onun gibi bir parça ama üzerinde kurumuş kan var. Tabi ki çok panik oldum hemen doktorumu aradım. Beta Hcg ölçümü istedi ve pazartesi yanına çağırdı. Pazartesi hemen gittik çok şükür ki bebeğimizin kalp atışlarını gördük ve aktif bir kanamam olmadığını söyledi. Salı günü olmam için iğne yazdı. Eşim eve gelmeden eczaneden iğnemi aldı. Bende evde iğneyi bir araştırayım dedim. İsmini google a yazdım ne kadınlar klübünde nede başka bir yerde iğneyle ilgili tek bir yazı bulamadım. İğnenin adı da "primobolan". En sonunda bir internet sitesinde eczacının hatasıyla bu iğneyi olan bir kadına rastladım. Aslında iğne Proluton ama eczacı primobolan vermiş. Ve kesinlikle hamilelerde kullanılmaması gereken, bebeğin sakat olmasına yada düşmesine sebep olan bir iğneymiş. Reçeteye hemen baktık ve doktorumda açık açık proluton yazmış. Kızlar kısacası çok çok büyük bir tehlike atlattık. Sizlerde bu tip ilaçlar konusunda kesinlikle çok temkinli olun. Mutlaka defalarca kontrol edin.
Selam kızlar,
Umarım hamileliğiniz rahat ve huzurlu geçiyordur. Dün başıma gelen bir olayı sizleri uyarmak amacıyla paylaşmak istedim. Pazar günü uyandığımda küloduma gelen akıntının pembe-sarı bir halde olduğunu gördüm. Daha sonrada yumurtalama döneminde olan akıntımız varya, onun gibi bir parça ama üzerinde kurumuş kan var. Tabi ki çok panik oldum hemen doktorumu aradım. Beta Hcg ölçümü istedi ve pazartesi yanına çağırdı. Pazartesi hemen gittik çok şükür ki bebeğimizin kalp atışlarını gördük ve aktif bir kanamam olmadığını söyledi. Salı günü olmam için iğne yazdı. Eşim eve gelmeden eczaneden iğnemi aldı. Bende evde iğneyi bir araştırayım dedim. İsmini google a yazdım ne kadınlar klübünde nede başka bir yerde iğneyle ilgili tek bir yazı bulamadım. İğnenin adı da "primobolan". En sonunda bir internet sitesinde eczacının hatasıyla bu iğneyi olan bir kadına rastladım. Aslında iğne Proluton ama eczacı primobolan vermiş. Ve kesinlikle hamilelerde kullanılmaması gereken, bebeğin sakat olmasına yada düşmesine sebep olan bir iğneymiş. Reçeteye hemen baktık ve doktorumda açık açık proluton yazmış. Kızlar kısacası çok çok büyük bir tehlike atlattık. Sizlerde bu tip ilaçlar konusunda kesinlikle çok temkinli olun. Mutlaka defalarca kontrol edin.
bu değere göre evet hamilesin tebrikler, kasık bel ağrıları bizde de var doktor normal dedimerhaba herkese...
çeyiz, gelinlik, cinsellik bir sürü fikir aldım bu siteden... 20 aylık evliyim ve sanırım hamileyim. son adet tarihim 10 şubat. dün doktordan kan testi yaptırdık ve betahcg değerim 1063.38 çıktı. ben hamileysem bie 3 4 haftalıktır diye düşünüyordum ama bu değer yüksek çıktı pek bir şey anlamadım. ayrıca kasıklarımda belimde ağrılarım da var ayağa kalkınca. bu ilk bebeğim inşallah. korkuyorum bende kasım annesi olabilecek miyim acaba. bu sancılar bebeğime zarar verir mi
merhaba herkese...
çeyiz, gelinlik, cinsellik bir sürü fikir aldım bu siteden... 20 aylık evliyim ve sanırım hamileyim. son adet tarihim 10 şubat. dün doktordan kan testi yaptırdık ve betahcg değerim 1063.38 çıktı. ben hamileysem bie 3 4 haftalıktır diye düşünüyordum ama bu değer yüksek çıktı pek bir şey anlamadım. ayrıca kasıklarımda belimde ağrılarım da var ayağa kalkınca. bu ilk bebeğim inşallah. korkuyorum bende kasım annesi olabilecek miyim acaba. bu sancılar bebeğime zarar verir mi
hımm,, ozaman o hesaplar baya farklı oluyor :) tüp bebek yapanlar için ayrı bi hesaplama şekli vardı nette yanlış hatırlamıyorsam.. eğer transfer tarihini baz alırsa şuan muhtemelen çokkk miniktir :)) 2-3 haftalıktır heralde.. haftaya görürsün belki bebişini,,tabi bi tahmin sadecedilerim sağlıklı bi bebişin ve gebeliğin olur ikiz olma olasılığı var mı
pekii ayıp olmazsa bişey sorabilir miyim
şimdi biz eşimle 6 Şubatta umreye gitmiştik:)
onun öncesinde bir kere korunmadık oda hemen adetim bitinceydi,zaten ben 4 şubat gibi temizlenmiştim:)
sonra orada ayon 7sindne sonra denemelerimiz oldu:):)acabaaa ordamıı hamile kaldımmm
bide üstlerine tarih atıp sıraya dizip öyle saklamıştımmm
evett dr um değerlerine göre ikiz dedi :) Rabbim hayırlısını versn inşhesplama birz farklı ama transfer edilirken 2 haftalık gbi düşünülyormş netteki bilgilere göre yani 4 haftalık gibiyim sanırsam :) neyse sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla :)
Allah kabul etsin inşallah bizede nasip olur canım orasını kimsr bilemez Allah tan başkadr larda ya geç yada erken döllenmeyi sat ne göre söyleyebiliyorlar yNi onlarda bilmez önemli olan bebeiğinin sağlıklı olması
Selam kızlar,
Kiyamam ben sana yaa
gece gözüme uyku girmediiheralde bebiş doğana kadar uyku yok banaa
ayy canım Allah korumuş sizi..
o eczacıyı gidip eşin bir dövseydi hak etmiş yani...böle bir yalnışlık nasıl yapılabilir yaa..
araştırma herkes yapmazki..
ayy vallahi ürktümm yanii...
Rabim bizleri ve bebişlerimii korusunnn
eşim eczacı,, koleksiyon yaptımhayretle beni izlerdii,, her eve gelişinde test isterdim
bu son bebişte test yapmadım,,hcg de öğrendim 2 gün önce.. dayanamadım öğrendiğim halde bi tane yaptım üstüne,, çift çizgi görmenin mutluluğu çok farklı bence
ciddi misinnn,, çok güzel iki tane bebişş haabenim burdaki hesaptan 4 eksik oluyo dr.un dediğnne göre,, ama transfer olduğu için senin tarih kesindir dimi evettt sağlıklı olsun,, önce o pıt pıt pıt pıt atışlarını dinle bebişlerinin
valla geceleri uyuyamayan ben öğlen 12 ye kadar uyumaya başladım akşam olunca birkere daha uyuyorum bu ne uyku aşkı anlamadım vallagözümü açamıyorum
Selam kızlar,
Bende bende bendesaat on buçukta kahvalti için zor uyanıyorum gözümü acamadim gülüyorlar evdekiler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?