2014 Kasım Anneleri

onlar da aklınca iş gereği en kötüsüne hazırlıyo tabi ama pat diye de söylenmez ki alıştıra alıştıra söyler insan

haklısın tabi bebeklerimizde etkileniyor karnımızda ben çok ağladım mesela ve çok pişmanım şuan,, illaki olumsuz etkilemiştir bebeğimi

Aramayada korkuyorum yaa ( kullandigim jelden dolayi tahris olmusta olabilir diye dusunuyorum

Kızlar dün gece aklıma ilk bebisim geldi.ağladım.kalp atisini duymuştuk vajinadan ama kanama olduğu için kaybettik.cennet kuşu oldu bizi bekliyo orada.annelik çok farklı bi duygu imiş gerçekten.şimdi uzatıyorum ayaklarımı sürekli yatış halindeyim.burada sizin mutlu ha
berlerinizi aldıkça çok seviniyorum çok mutlu oluyorum duygulaniuorum.
sanırım bu bekleyiş 9ay boyunca hep olacak.inşallah onların o mis kokusunu içimize cektigimiz günleri de gostersin Rabbim.
Akliniza geldikçe 7ayetel kursi felak nas ihlas okuyup gobeginize sürün.
Bide AYRICA HAMİLELİK BOYUNCA YAPILAN 7 HATİM BEBEĞİN AHLAKINİ OLUMLU ETKİLERMİS .
RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI SİHHATLİ SALİH EVLATLAR LUTFETSİN AMİİİN

25 şubatta gördüm keseyi canım,, 21 şubattı adet tarihim.. dün kalp atışlarını görüp dinledim,,ki bebeğimi de dün gördüm ilkkez
sat'a göre hesaplayınca 6+4,, dr dün 5+6 dedi bana.. yani bugün 6 haftalık olduk senin sat ne zaman ?

Rabbim cennette kavuştursun inşallah o miss kokuları duyarız inş. sen kaç haftalıkken kaybetmiştin canım, Allah bir daha yaşatmasın o acıyı

Canım ayseonurcum sikma canını.o anki gazdan dolayı gorunmemis olabilir.yağ olabilir.dün bnm de karından çok zor gördü keseyi ki.alttan baksa hemen görünür dedi ama biz tedbiri alalim.uçak yolculuğum vardı benm iptal ettirdi.sabırlı olmamız lazım tatlım.değerin yüksek çıkınca keşke uzulmeyip bebeğimi uzmese idim diyeceksin.eğer gene goremez ise vajinadan bakabilir miyiz de hiç korkma rahat ol bebisin seninle olsun inşallah canım bnm

Selam kızlar,
Umarım hamileliğiniz rahat ve huzurlu geçiyordur. Dün başıma gelen bir olayı sizleri uyarmak amacıyla paylaşmak istedim. Pazar günü uyandığımda küloduma gelen akıntının pembe-sarı bir halde olduğunu gördüm. Daha sonrada yumurtalama döneminde olan akıntımız varya, onun gibi bir parça ama üzerinde kurumuş kan var. Tabi ki çok panik oldum hemen doktorumu aradım. Beta Hcg ölçümü istedi ve pazartesi yanına çağırdı. Pazartesi hemen gittik çok şükür ki bebeğimizin kalp atışlarını gördük ve aktif bir kanamam olmadığını söyledi. Salı günü olmam için iğne yazdı. Eşim eve gelmeden eczaneden iğnemi aldı. Bende evde iğneyi bir araştırayım dedim. İsmini google a yazdım ne kadınlar klübünde nede başka bir yerde iğneyle ilgili tek bir yazı bulamadım. İğnenin adı da "primobolan". En sonunda bir internet sitesinde eczacının hatasıyla bu iğneyi olan bir kadına rastladım. Aslında iğne Proluton ama eczacı primobolan vermiş. Ve kesinlikle hamilelerde kullanılmaması gereken, bebeğin sakat olmasına yada düşmesine sebep olan bir iğneymiş. Reçeteye hemen baktık ve doktorumda açık açık proluton yazmış. Kızlar kısacası çok çok büyük bir tehlike atlattık. Sizlerde bu tip ilaçlar konusunda kesinlikle çok temkinli olun. Mutlaka defalarca kontrol edin.

İnşallah canım bnm yaaa sabırli biri değilimdir ben ama baksana bu bebisler bizi sabır a alistiriyorlar

hahaaa benim gibi sabırsız bi insan helekii,, bi önceki gebeliğim kimyasaldı deli gibi test yapıyodum evde..4 gün içinde 8-10 test yapmıştım heralde o dönem bu bebiş konusunda çok sabırsızım inann

canım hımm değişebiliyor yani şöyle diyeyim benimkisi tüp bebek :) son adet 8 şubat, transferim 25 şubatta gerçekleşti 7 martta da ilk beta hcg yaptık :) dr umla haftalık hakkında hç konşmadık henüz çok merak ediyorum yaa :26:

merhaba herkese...
çeyiz, gelinlik, cinsellik bir sürü fikir aldım bu siteden... 20 aylık evliyim ve sanırım hamileyim. son adet tarihim 10 şubat. dün doktordan kan testi yaptırdık ve betahcg değerim 1063.38 çıktı. ben hamileysem bie 3 4 haftalıktır diye düşünüyordum ama bu değer yüksek çıktı pek bir şey anlamadım. ayrıca kasıklarımda belimde ağrılarım da var ayağa kalkınca. bu ilk bebeğim inşallah. korkuyorum bende kasım annesi olabilecek miyim acaba. bu sancılar bebeğime zarar verir mi

Allah kurtarmış cnm geçmiş olsun çok şükür bilinçli anne adaylarıyız ben de araştırmadan test dahi yaptırmam Allah korusun yavrularımızı

Ayy inanmiyorum yaa verilmiş sadakaniz varmış tatlım.Rabbim minigi size bağışlamis elhamdulillah.dikkatli olmanın faydasi.geçmiş olsun tekrardan

hımm,, ozaman o hesaplar baya farklı oluyor :) tüp bebek yapanlar için ayrı bi hesaplama şekli vardı nette yanlış hatırlamıyorsam.. eğer transfer tarihini baz alırsa şuan muhtemelen çokkk miniktir :)) 2-3 haftalıktır heralde.. haftaya görürsün belki bebişini,,tabi bi tahmin sadece dilerim sağlıklı bi bebişin ve gebeliğin olur ikiz olma olasılığı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…