onlar da aklınca iş gereği en kötüsüne hazırlıyo tabi ama pat diye de söylenmez ki alıştıra alıştıra söyler insan
canım ben korkma derim ama hemen bi Dr.a görünmelisin,, muhtemelen progestan verir dr. belki iğnesini de yaptırman gerekir. kesinlikle kulak arkası yapma,,bu dönemlerde kanamaları kahverengide pembede olsa ciddiye almalısın. bir an önce git Dr.a lütfennn
Allah razı lsun çok teşekkürler :) bebişlerimizi sağlıkla kavuştursun Rabbim hepimze :)
bişey sorsam kese ne zaman görünür dr um 14 marta randevu verdi tam kaç haftalık olduğumu söylemedi ben netten hesaplamalara baktığmda şuan 4hafta 5günlk :)
İnşallah canım bnm yaaa sabırli biri değilimdir ben ama baksana bu bebisler bizi sabır a alistiriyorlarohoooo cumartesiye kadar bebiş kocaman olur,, tabiki duyarsın tatlımmm
bende aynı şeyi yaşadımmm,, seninki gibi minnacıktıki ben iyice umudu kesmiştim,,ama şuan hala rüyada gibiyim
güya bu gece rahat uyuyacaktım,,, bu kez mutluluktan uyuyamadım, sürekli onu düşündüm
Aramayada korkuyorum yaa( kullandigim jelden dolayi tahris olmusta olabilir diye dusunuyorum
Kızlar dün gece aklıma ilk bebisim geldi.ağladım.kalp atisini duymuştuk vajinadan ama kanama olduğu için kaybettik.cennet kuşu oldu bizi bekliyo orada.annelik çok farklı bi duygu imiş gerçekten.şimdi uzatıyorum ayaklarımı sürekli yatış halindeyim.burada sizin mutlu ha
berlerinizi aldıkça çok seviniyorum çok mutlu oluyorum duygulaniuorum.
sanırım bu bekleyiş 9ay boyunca hep olacak.inşallah onların o mis kokusunu içimize cektigimiz günleri de gostersin Rabbim.
Akliniza geldikçe 7ayetel kursi felak nas ihlas okuyup gobeginize sürün.
Bide AYRICA HAMİLELİK BOYUNCA YAPILAN 7 HATİM BEBEĞİN AHLAKINİ OLUMLU ETKİLERMİS .
RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI SİHHATLİ SALİH EVLATLAR LUTFETSİN AMİİİN
inşallah çıkar değerlerim yada hakkımda hayırlısı olsun inşallah sende hamilesindir bizde bi kere korunmadık hami kaldım inşallahda devam eder hamileliğim oğluma bi kardeş gelcek diye çok mutlu olmuştuk
İnşallah canım bnm yaaa sabırli biri değilimdir ben ama baksana bu bebisler bizi sabır a alistiriyorlar
25 şubatta gördüm keseyi canım,, 21 şubattı adet tarihim.. dün kalp atışlarını görüp dinledim,,ki bebeğimi de dün gördüm ilkkez
sat'a göre hesaplayınca 6+4,, dr dün 5+6 dedi bana.. yani bugün 6 haftalık olduksenin sat ne zaman ?
Rabbim cennette kavuştursun inşallah o miss kokuları duyarız inş. sen kaç haftalıkken kaybetmiştin canım, Allah bir daha yaşatmasın o acıyı
hahaaa benim gibi sabırsız bi insan helekii,, bi önceki gebeliğim kimyasaldı deli gibi test yapıyodum evde..4 gün içinde 8-10 test yapmıştım heralde o dönembu bebiş konusunda çok sabırsızım inann
Allah kurtarmış cnm geçmiş olsun çok şükür bilinçli anne adaylarıyız ben de araştırmadan test dahi yaptırmam Allah korusun yavrularımızıSelam kızlar,
Umarım hamileliğiniz rahat ve huzurlu geçiyordur. Dün başıma gelen bir olayı sizleri uyarmak amacıyla paylaşmak istedim. Pazar günü uyandığımda küloduma gelen akıntının pembe-sarı bir halde olduğunu gördüm. Daha sonrada yumurtalama döneminde olan akıntımız varya, onun gibi bir parça ama üzerinde kurumuş kan var. Tabi ki çok panik oldum hemen doktorumu aradım. Beta Hcg ölçümü istedi ve pazartesi yanına çağırdı. Pazartesi hemen gittik çok şükür ki bebeğimizin kalp atışlarını gördük ve aktif bir kanamam olmadığını söyledi. Salı günü olmam için iğne yazdı. Eşim eve gelmeden eczaneden iğnemi aldı. Bende evde iğneyi bir araştırayım dedim. İsmini google a yazdım ne kadınlar klübünde nede başka bir yerde iğneyle ilgili tek bir yazı bulamadım. İğnenin adı da "primobolan". En sonunda bir internet sitesinde eczacının hatasıyla bu iğneyi olan bir kadına rastladım. Aslında iğne Proluton ama eczacı primobolan vermiş. Ve kesinlikle hamilelerde kullanılmaması gereken, bebeğin sakat olmasına yada düşmesine sebep olan bir iğneymiş. Reçeteye hemen baktık ve doktorumda açık açık proluton yazmış. Kızlar kısacası çok çok büyük bir tehlike atlattık. Sizlerde bu tip ilaçlar konusunda kesinlikle çok temkinli olun. Mutlaka defalarca kontrol edin.
Günaydınnnn.kar yağıyor burdaa
Selam kızlar,
Umarım hamileliğiniz rahat ve huzurlu geçiyordur. Dün başıma gelen bir olayı sizleri uyarmak amacıyla paylaşmak istedim. Pazar günü uyandığımda küloduma gelen akıntının pembe-sarı bir halde olduğunu gördüm. Daha sonrada yumurtalama döneminde olan akıntımız varya, onun gibi bir parça ama üzerinde kurumuş kan var. Tabi ki çok panik oldum hemen doktorumu aradım. Beta Hcg ölçümü istedi ve pazartesi yanına çağırdı. Pazartesi hemen gittik çok şükür ki bebeğimizin kalp atışlarını gördük ve aktif bir kanamam olmadığını söyledi. Salı günü olmam için iğne yazdı. Eşim eve gelmeden eczaneden iğnemi aldı. Bende evde iğneyi bir araştırayım dedim. İsmini google a yazdım ne kadınlar klübünde nede başka bir yerde iğneyle ilgili tek bir yazı bulamadım. İğnenin adı da "primobolan". En sonunda bir internet sitesinde eczacının hatasıyla bu iğneyi olan bir kadına rastladım. Aslında iğne Proluton ama eczacı primobolan vermiş. Ve kesinlikle hamilelerde kullanılmaması gereken, bebeğin sakat olmasına yada düşmesine sebep olan bir iğneymiş. Reçeteye hemen baktık ve doktorumda açık açık proluton yazmış. Kızlar kısacası çok çok büyük bir tehlike atlattık. Sizlerde bu tip ilaçlar konusunda kesinlikle çok temkinli olun. Mutlaka defalarca kontrol edin.
canım hımm değişebiliyor yani şöyle diyeyim benimkisi tüp bebek :) son adet 8 şubat, transferim 25 şubatta gerçekleşti 7 martta da ilk beta hcg yaptık :) dr umla haftalık hakkında hç konşmadık henüz çok merak ediyorum yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?