2014 Kasım Anneleri

amaaa amaaaa benim sadece adım yazıooooo:18:

iyi düşünsen ya sende birazcık evet kasık ağrısı abartılı olmadıkça normal,,benimde son iki gündr ara ara oluyordu ama ben bebişin büyümesine bağlamıştım :) karnımda ağrıyo arada,, heleki iğne yaptığımız yerler tuz biber oluyor..
bebeğimi kaybettim diye ağlarken,, muayenede bebeğimi görüp kalp atışlarını duymam benim için nasıl bi mucizedir anlatamam

Bizde daha dr a gitmediğimiz için herkes bişey söylüyodu kafamız karışıyodu dün gittik ve gördük bebiş minicikkk çok şükürrrr

oyyy tatlım işin en zor kısımlarından birini atlatmış sayılırsın ozaman,, sıra geldi bebişinizin o nokta kadar olupta pıt pıt diye hızlı hızlı çarpan kalbini görmenize o güzel şarkıyı dinle ve dünyaya yeniden gel

bende dünyanın kan tahlilini verdim bu gün kızlarrr inşallah iyi çıkar hepsiii cumarteside keseyi gördüm çok şükür..
pazartesi kalp atışına çağırdı çok erken değil mi yahu duyulur mu acaba
sanki kızımda 9.haftada duyduk diye hatırlıyorum da :26::26:

Son düzenleme:

Burada sizlerden gelişmeler okudukça daha olumlu oluyorum ben de. Gerçekten manevi destek açısından benzer tecrübeleri yaşayanlarla paylaşabilmek çok güzel.
İyi düşünelim, iyi olsun :) Mucizeniz hep devam etsin!

değerin kaç çıktı 1500 altıysa kese görünmez antalya merkezdeysen radon tıp merkezinden sibel hanımı öneririm ultrason cihazı da çok iyi hemen görüyo çok tecrübeli ve iyi, tatlı bir bayan
valka tatlım değerim 7 gün önce 74 dü şimdi kaç bilmiyorum ama malesef merkez değil antalya kumluca ama gelebilirim kontrol için 2 saatlik yol sonuçta peki bişey sorcam tam özel mi yoksa tarı özelmi sigortayla anlaşmalı mı

inanmıyorum :26: tamam ama bebeğini görmüşsün,, niye acele acele kötüyü konuşup psikolojimizi bozarlar anlamam!! banada boş gebelik diyecekti nerdeyse dr. bhcg 3400lerden sadece 6200lere gelmiş 7 günde,,karnımdan baktı bişey göremedi yıkıldım.. vajinal bakınca gördük olanı biteni,, belki vajinal bakmasaydı ilaçları bırakıp düşüğü beklerdik

​sigortalıysan muayene ücreti 20 tl sigortalı olmayanlara ne kadar bilmiyorum

İnşallah canım benim

doktorlar bazen moral bozuyo ama en az 2 doktor şart bu aylarda

Canım 5+1 deyim

Kızlar şu deperlerden anlayan bi yardımcı olabilir mi7 gün önce 74 se bugün kaç olması gerekiyo ortalama

katılıyorum sana bu konuda,, düşünsene bi hafta boyunca hcg öyle az artmışki... dr. boş gebelik olabilir hcg artışı önemli derken,, bebek ve kalp atışları nı gördükten sonra hcg önemsiz dedi.. mesela bu bi tecrübe oldu bana,,ve benim gibi şu hcg derdiyle boğuşan anne adaylarımıza da umut olacak.. ayrıca kese boyutları en iyi vajinal ultrasonda görülüyor,,, karından değilde mümkünse şu ilk aylarınızda vajinal baktırın derim

Kızlar şu deperlerden anlayan bi yardımcı olabilir mi7 gün önce 74 se bugün kaç olması gerekiyo ortalama

500_1000 arası normaldir canım :) en düşük 1,6 artış olur demişti 2 günde,,,normalde de 2ye katlanır dedi dr. ama fazlasıda olabilir tabi

slm güzel anne adayları bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim...yani değerim 600 e kadar çıktı ve sonra düşükle sonuçlandı..12 gün kanamam oldu..neyse canım senin 7 gün önceki değerini hesapladım 1100 gibi olması gerekiyor şuan değer bundada kese zaten görünmez merak etme iyi düşün iyi olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın...buarada tevafuk okudum yazını..yazmak istedim..birde bu ay 1 kere korunmasız ilişki oldu belki bende kasım annesi olurum:))))pek sanmıyorum ama..hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…