Zeyy 30. Hafta demek bile çok garip değil mieylül ayı iş ayı olacak vallahi dolaba kek börek poğaca kurabiye ve sebze atıcam anneciğim doğum için gelince yorulmasınnn
aman boşver kapatalım bu konuyu hadi, güzel şeyler konuşalımİnşallah canım yaaaa ay suni suni dedik içim ürperdi bi an... O gün geldi aklıma
Ben de açıkçası illa normal ya da illa sezeryan diye düşünmüyorum, hatta plan hiç yapmıyorum, ama lafı açılınca öyle giriverdim konuya. Gidişat neyi gösterirse, en hayırlısı, bizim için en sağlıklısı hangisi olacaksa o olsun derim hep. Günler yaklaşınca karar veririz, şimdilik çok erken. Cesaret diyorsan, ben de çok cesur değilim aslında, çaktırmaya benm normal doğuma hiç cesaretim yok..sanırım sezeryan olcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah size
Benim eşim göndermezdi, ben de o kadar uzun süre eşimsiz kalmazdım perim. Biz olsak nasıl yaprdık biliyor musun, eşimle birlikte giderdik. Eğer bu durum çok imkansızsa gönderirdi tabi, ama yine de ben bayramı eşimle geçirmeyi isterdim. Hak geçmesin diye biraz onun ailesiyle biraz benim ailemle. Mesela sen yine 1 hafta önce gidip kal, bayramın 2. günü de evine dön mesela, eşinin ailesine gidin.Ben Bayrama bir hafta kala ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum biraz onlarla kalayım diye 15-20 gün... Yani bayram da orda geçmiş oluyor... Eşime söylicem de acaba abes olur mu hani o kendi ailesiyle bayram geçirecek ben kendi ailemle... Kardeşim de askere gidecek o yüzden çok gitmek istiyorum... Ne tepki verir bilmiyorum konuşucam.. Siz ne düşünüyorsunuz?
Günaydin kizlar..
Dün doktorum hakknda hic iyi şeyler ögrenmedim. Degistirmeyi dusunuyorum doktorumu.. sizce çok geç mi? Tüm tahlillerimi mi götürmem gerek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok sık yazamıyorum kurumun neti kısıtlı diye... Ancak vınn ı getirince yazabiliyorum o da gizli gizli
Nasılsınız? Durumlar nasıl? Ben burda renkli 4d ultrason aradım bi görüntüleme merkezinde bizzat cd ve resim için yok ya resmen yok bi tek araştırma hastanesinde var dedilerÖyle sinir oldum ki Çok istiyorum bebeğimi renklide görmek... Ne yapacağım bilmiyorum... Bu arada benim göbeğim 3 günde acaip bir büyüdü kızlar normaldir sanırım... Bir de artık göbeğimi seyredince kuzumun tekmeleriyle inip kalktığını çok net görebiliyorum yavrum benim Gece uykularım çok düzenli değil sırtım belim felan ağrıyor ve kasıklarımdaki o kasılmalar ağrılar da geçmedi yatakta dönemiyorum bile neden anlamıyorum :26:
aman boşver kapatalım bu konuyu hadi, güzel şeyler konuşalım
Ben de açıkçası illa normal ya da illa sezeryan diye düşünmüyorum, hatta plan hiç yapmıyorum, ama lafı açılınca öyle giriverdim konuya. Gidişat neyi gösterirse, en hayırlısı, bizim için en sağlıklısı hangisi olacaksa o olsun derim hep. Günler yaklaşınca karar veririz, şimdilik çok erken. Cesaret diyorsan, ben de çok cesur değilim aslında, çaktırma
Maşallah size
Benim eşim göndermezdi, ben de o kadar uzun süre eşimsiz kalmazdım perim. Biz olsak nasıl yaprdık biliyor musun, eşimle birlikte giderdik. Eğer bu durum çok imkansızsa gönderirdi tabi, ama yine de ben bayramı eşimle geçirmeyi isterdim. Hak geçmesin diye biraz onun ailesiyle biraz benim ailemle. Mesela sen yine 1 hafta önce gidip kal, bayramın 2. günü de evine dön mesela, eşinin ailesine gidin.
Değiştirebilirsin canım geç değil..
Doktordan iste tüm tahlillerini dosyalama yapıyorum de..
Hoşgeldin canımm bende bazen göbeğimden görebiliyorum vurmalarını
Ayrıntılı için de üzülme ben gittim doktor renkli çok az açto onda da yüzlerini dönmediler zaten
Ağrılarda geçmez canım doğuma kadar malesef çünkü rahim büyüyor sürekli...
Ayyy maşallah benimde bu kadar
kızlar ya yarın gidicem ya doktora 20+5 olacağım sata göre
bebeğimin kaç gr aralığında olması lazım
kaç ay peynir ve domatesle beslendiğim için korkuyorum da
Sen köfteci orhan da şırıl şırıl kocaman bahçede köfte piyaz ye üstünede çayla hakiki kemalpaşa anlarsın dediğimi
aman boşver kapatalım bu konuyu hadi, güzel şeyler konuşalım
Ben de açıkçası illa normal ya da illa sezeryan diye düşünmüyorum, hatta plan hiç yapmıyorum, ama lafı açılınca öyle giriverdim konuya. Gidişat neyi gösterirse, en hayırlısı, bizim için en sağlıklısı hangisi olacaksa o olsun derim hep. Günler yaklaşınca karar veririz, şimdilik çok erken. Cesaret diyorsan, ben de çok cesur değilim aslında, çaktırma
Maşallah size
Benim eşim göndermezdi, ben de o kadar uzun süre eşimsiz kalmazdım perim. Biz olsak nasıl yaprdık biliyor musun, eşimle birlikte giderdik. Eğer bu durum çok imkansızsa gönderirdi tabi, ama yine de ben bayramı eşimle geçirmeyi isterdim. Hak geçmesin diye biraz onun ailesiyle biraz benim ailemle. Mesela sen yine 1 hafta önce gidip kal, bayramın 2. günü de evine dön mesela, eşinin ailesine gidin.
Ya canım eşim gelir mi bilmiyorum onu da önericem ama gelmeyebilir... Ben de gitmişken biraz kalayım istiyordum ne bilim... Bakalım 2-3 gün içinde konuyu açıcam inşallah çok tepki vermez
Ya canım ama bi acaip bişi ben bi sıkıntı mı var artık diye düşünmeye başladım.. Yani koltukta oturuyorum ya mesela ayağa kalkıyorum ayaklarımı yere ilk basmamda bile bi ağrı saplanıyor her seferinde... Pantolonumu giyerken bile ayağımı kaldırırken aklım çıkıyor...
Normal canım bende pantolon giyerken zorlanıyorum bazen eşim giydiriyo evdeyse..
Zaten o şekilde eğilmemiz çok doğru değil..
Hihihihihi ince ayrıntıı
Tikitacıım, 7. aydan sonra sür kremi memik ucuna. Şimdi erken.
Ayrıcana, bence o kitaplar işe yarıyo, insan hem kendini tanıyo hemde nasıl davranırsa çocuk nasıl şekillenir diyo, eşin huysuzluk yapıyosa, pinti çocuğundan neler esirgiyon sen, ben mutfak masrafından arttırıp gene de alırım senden istemiyom pehhhh dersen adama koyabilirbelki işe yarar. Tavsiye ederim kitapları.
Doktoruma da soramadım tabi aklımda kaldı öyle... Bir de afedersin ama o bölgemde iltihaplı sivilce çıkmış yüzümde de bi tane çıktı hani üstü kırmızı ama deri altında kocaman bi top gibi eline gelir ya ağrılı bişi.. Aynen öyle.. O da mı ağrı yapıyor acaba diyorum 2-3 gündür geçmek bilmeyen migrenim.. Bu aralar kötüyüm ya
Aynennn canım aynı durumdayım..
Sivilceler hormonlardan işte ben sordum doktora normal dedi..
Migren bende de var
Ben Bayrama bir hafta kala ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum biraz onlarla kalayım diye 15-20 gün... Yani bayram da orda geçmiş oluyor... Eşime söylicem de acaba abes olur mu hani o kendi ailesiyle bayram geçirecek ben kendi ailemle... Kardeşim de askere gidecek o yüzden çok gitmek istiyorum... Ne tepki verir bilmiyorum konuşucam.. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu zamana kadar beni hiç zorlamamıştı ama 2 gündür geçmek bilmiyor migren ağrısı... İlaç da içmiyorum... Kız gün sayıyorum ne zaman doğuracam diye
annuvve kız pek datlusunuzzzöle tosuncukta görünmüonnn memişlerde o kadar büyük değilll
canım benimde kardeşim askere gidecek ve sen gibi ayrı bir memlekette olsa ben kesinlikle giderdim..
şimdi aynı yerde olmamıza rağmen askere gitmen 3-4 gün önce izin alıp annemlerde kalıcam kardeşimle vakit geçircem canım
Hehe aynen benimde geçen hafta 2 gün sürdü kafamı duvarlara vurasım geliyo
İnşallah eşimin tepkisi çok olmaz da giderim canım
:95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?