2014 Kasım Anneleri

Zeyy 30. Hafta demek bile çok garip değil mi eylül ayı iş ayı olacak vallahi dolaba kek börek poğaca kurabiye ve sebze atıcam anneciğim doğum için gelince yorulmasınnn

Aynen canım 20-21 olmak bile çok uzak geliyodu çok şükür sağlıkla gördük bugünleri..
Ayy ne güzel keşke öyle marifetlerim olsa

Ben Bayrama bir hafta kala ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum biraz onlarla kalayım diye 15-20 gün... Yani bayram da orda geçmiş oluyor... Eşime söylicem de acaba abes olur mu hani o kendi ailesiyle bayram geçirecek ben kendi ailemle... Kardeşim de askere gidecek o yüzden çok gitmek istiyorum... Ne tepki verir bilmiyorum konuşucam.. Siz ne düşünüyorsunuz?

İnşallah canım yaaaa ay suni suni dedik içim ürperdi bi an... O gün geldi aklıma
aman boşver kapatalım bu konuyu hadi, güzel şeyler konuşalım

ya benm normal doğuma hiç cesaretim yok..sanırım sezeryan olcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de açıkçası illa normal ya da illa sezeryan diye düşünmüyorum, hatta plan hiç yapmıyorum, ama lafı açılınca öyle giriverdim konuya. Gidişat neyi gösterirse, en hayırlısı, bizim için en sağlıklısı hangisi olacaksa o olsun derim hep. Günler yaklaşınca karar veririz, şimdilik çok erken. Cesaret diyorsan, ben de çok cesur değilim aslında, çaktırma

Tosuncuk ben
Eki Görüntüle 1175015

Maşallah size

Benim eşim göndermezdi, ben de o kadar uzun süre eşimsiz kalmazdım perim. Biz olsak nasıl yaprdık biliyor musun, eşimle birlikte giderdik. Eğer bu durum çok imkansızsa gönderirdi tabi, ama yine de ben bayramı eşimle geçirmeyi isterdim. Hak geçmesin diye biraz onun ailesiyle biraz benim ailemle. Mesela sen yine 1 hafta önce gidip kal, bayramın 2. günü de evine dön mesela, eşinin ailesine gidin.

Değiştirebilirsin canım geç değil..
Doktordan iste tüm tahlillerini dosyalama yapıyorum de..

Hoşgeldin canımm bende bazen göbeğimden görebiliyorum vurmalarını
Ayrıntılı için de üzülme ben gittim doktor renkli çok az açto onda da yüzlerini dönmediler zaten
Ağrılarda geçmez canım doğuma kadar malesef çünkü rahim büyüyor sürekli...

Tosuncuk ben
Eki Görüntüle 1175015

Ayyy maşallah benimde bu kadar

Ya canım eşim gelir mi bilmiyorum onu da önericem ama gelmeyebilir... Ben de gitmişken biraz kalayım istiyordum ne bilim... Bakalım 2-3 gün içinde konuyu açıcam inşallah çok tepki vermez

Ya canım ama bi acaip bişi ben bi sıkıntı mı var artık diye düşünmeye başladım.. Yani koltukta oturuyorum ya mesela ayağa kalkıyorum ayaklarımı yere ilk basmamda bile bi ağrı saplanıyor her seferinde... Pantolonumu giyerken bile ayağımı kaldırırken aklım çıkıyor...

kızlar ya yarın gidicem ya doktora 20+5 olacağım sata göre

bebeğimin kaç gr aralığında olması lazım

kaç ay peynir ve domatesle beslendiğim için korkuyorum da

bazı değer aralıkları var ama hiç takılma canım, zaten bir değer haftasında çıkıyorsa biri ileri ya da geri de çıkabiliyor, bence doktorun sağlıklı dediyse boşver gerisini, 20. haftadan sonra genetik özellikler belli oluyormuş bebişte, bazen önde giden bebek normal haftasına dönüyor bazen geri olan ileri geçiyor, bana olası doğum tarihi sat a göredir dedi doktorum, ölçümlere çok değişkenlik gösterdiği için.ve yediklerimizin bebeğe yarayıp yaramaması da tamamen genetik, bazılarında ne yese kendine yarıyor, bazılarında bebişe, ama protein tüketmeye dikkat et lütfen, peynir güzel, domates de c vitamini için güzel, ama et süt yoğurt olmadan olmaz, bebiş kadar, doğum sonrası toparlanabilmek için de önemli, eskiler rasgele yaşıyormuş ama kemik erimesi vb sorunları o kadar yaygın ki belli bir yaştan sonra, ben hiç peynir yemezdim mesela ama şimdi peynir yiyeceğim menüler oluşturuyorum kendime, bol peynirli yeşil salata gibi, peynirli köfte gibi.. olayı sadece hamilelikle sınırlı düşünmemek lazım yani

Sen köfteci orhan da şırıl şırıl kocaman bahçede köfte piyaz ye üstünede çayla hakiki kemalpaşa anlarsın dediğimi

nerede burasıııııı? ama olmaz ki şimdi nasıl bekleyecez bayrama kadar
Tosuncuk ben
Eki Görüntüle 1175015

maaşallah göbüşe, ne aldıysan göbüşe gitmiş , boşver rakamları

haklısın canmm..hayırlısı olsun hepimiz için

Normal canım bende pantolon giyerken zorlanıyorum bazen eşim giydiriyo evdeyse..
Zaten o şekilde eğilmemiz çok doğru değil..

Normal canım bende pantolon giyerken zorlanıyorum bazen eşim giydiriyo evdeyse..
Zaten o şekilde eğilmemiz çok doğru değil..

Doktoruma da soramadım tabi aklımda kaldı öyle... Bir de afedersin ama o bölgemde iltihaplı sivilce çıkmış yüzümde de bi tane çıktı hani üstü kırmızı ama deri altında kocaman bi top gibi eline gelir ya ağrılı bişi.. Aynen öyle.. O da mı ağrı yapıyor acaba diyorum 2-3 gündür geçmek bilmeyen migrenim.. Bu aralar kötüyüm ya

tavsiyen için sağol canım,uygulamaya geçicem

Aynennn canım aynı durumdayım..
Sivilceler hormonlardan işte ben sordum doktora normal dedi..
Migren bende de var

Aynennn canım aynı durumdayım..
Sivilceler hormonlardan işte ben sordum doktora normal dedi..
Migren bende de var

Bu zamana kadar beni hiç zorlamamıştı ama 2 gündür geçmek bilmiyor migren ağrısı... İlaç da içmiyorum... Kız gün sayıyorum ne zaman doğuracam diye

Tosuncuk ben
Eki Görüntüle 1175015

annuvve kız pek datlusunuzzz öle tosuncukta görünmüonnn memişlerde o kadar büyük değilll

canım benimde kardeşim askere gidecek ve sen gibi ayrı bir memlekette olsa ben kesinlikle giderdim..
şimdi aynı yerde olmamıza rağmen askere gitmen 3-4 gün önce izin alıp annemlerde kalıcam kardeşimle vakit geçircem canım

Bu zamana kadar beni hiç zorlamamıştı ama 2 gündür geçmek bilmiyor migren ağrısı... İlaç da içmiyorum... Kız gün sayıyorum ne zaman doğuracam diye

Hehe aynen benimde geçen hafta 2 gün sürdü kafamı duvarlara vurasım geliyo

İnşallah eşimin tepkisi çok olmaz da giderim canım

Hehe aynen benimde geçen hafta 2 gün sürdü kafamı duvarlara vurasım geliyo

:95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…