- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
arkadaşlar merhaba.bu zamana kadar çalıştığım için aranıza katılamadım.
sanırım bundan sonra doğuma kadar raporlu olacağım.
bel fıtığım var fizik tedaviden rapor alıyorum.
bol bol buralarda olacağım inşallah
Ben Bayrama bir hafta kala ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum biraz onlarla kalayım diye 15-20 gün... Yani bayram da orda geçmiş oluyor... Eşime söylicem de acaba abes olur mu hani o kendi ailesiyle bayram geçirecek ben kendi ailemle... Kardeşim de askere gidecek o yüzden çok gitmek istiyorum... Ne tepki verir bilmiyorum konuşucam.. Siz ne düşünüyorsunuz?
annuvve kız pek datlusunuzzzöle tosuncukta görünmüonnn memişlerde o kadar büyük değilll
Ay çok şiriiinn hiihhihi ben kendimi çok fena görüyorum heralde kızlar siz hep güzel yorum söylüyosunuz, mutlu oluyorum.
KUYRUK SOKUMUM AĞRIYOOOOOOO ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
oturup kalkarken canım çok yanııyoooo
Heheheh göbik büyüyünce memikler küçük zannediliyo.
Dün kocamın göbeğine dayadım memiklerimi yukardan, oha ne kadar ağır sen nasıl taşıyon bunları dedi
KUYRUK SOKUMUM AĞRIYOOOOOOO ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
oturup kalkarken canım çok yanııyoooo
ben olsam ben de giderdim canım. eşimden ayrı kalmaktan ben de hiç hoşlanmıyorum ama bizim ailelerimiz çok uzakta. benimkiler ısparta, kv trabzonda yaşıyor. biz istanbuldayız. ben trabzona ramazanda gidiyorum 10 gun sadece senede 1 kez. kurban bayramınayakında tekrar izin alıp bizimkilerde 2-3 gun beraber kalıyoruz sonra o annesine gidiyor annesi yanlız yaşıyor cunku. yazında 3-4 gun fırsat bulursak gidiyoruz bızımkılere. ayrı kalmaktan bende hoşlanmıyorum ama ailemi goremıyorum bu seferdoğumdan sonra da iznim bitmeden 25 gun kadar kalmıştım ailemle bu seferde kışı geçirip gitmeyi düşünüyorum yıne. bir daha boyle bir fırsatım olmuyor cunku ancak doğum ıznınde. uzakta olmak cok zor yaşayan bilir.
Ahhh bende pilates yaptığım gün berbattım, yerden kalkaladım allaaah dedim sana geliyorum. ertesi gün iyi uyandım, dün camış gibi yürüdüm, şimdi iyiyim. Yürü tikitam bak evdesinde sabah 11 de ya da akşam 17 gibi çık yürü, evdede iki pilates, yeminle rahatlayacan. ben bu akşam gene yapıcam. Deli gibi yorgunum ama yapıcam öyle uyucam.
ahahah ahahaah buna çok güldümm yaaaasende deseydinn ben 2 bebek birden taşıomm diyee
canım biraz yürü çok oturmaktan oluyor..
biraz yürü ve ayaklarını kaldırarak otur biraz eğer mümkünde..
Allah yardımcınıs olsun yaa çok zor aileden uzak kalşmakk
ayaklarım somon gibi oldu,üstüne de kuyruk sokumu acısı ühhüüüü ühhhüüüüüüüüüüüü
dermanım yok kolumu kaldıramıyorum kızlar ya
Canım akşam yürüyüşe çıkarım eşimle,şimdi evin içinde dolanıp duruyom da canım çok yanıo yaw
ahahah ahahaah buna çok güldümm yaaaasende deseydinn ben 2 bebek birden taşıomm diyee
canım biraz yürü çok oturmaktan oluyor..
biraz yürü ve ayaklarını kaldırarak otur biraz eğer mümkünde..
Allah yardımcınıs olsun yaa çok zor aileden uzak kalşmakk
ayaklarım somon gibi oldu,üstüne de kuyruk sokumu acısı ühhüüüü ühhhüüüüüüüüüüüü
dermanım yok kolumu kaldıramıyorum kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?