2014 Kasım Anneleri

bendee öyle düşündümmm
tek kullanımlık pek rahat canbebeninnnn

Evet ya baby me ya canbebe alıcam birde baby me nin kızlara özel 3 lü setleri var pembiş pembiş ondan alırım heralde yada bebek pamuğu alıp suyla mı silsem bilemedim gerçi pamuk ve sudan oluşuyor diyo ama arkadaşın bebeğine pişik yaptı ona karar veremedim:97:

Kızlar bişey sorucam...2 gün önce 2.5 saatlik yoldan evime geldim haliyle yorulfum..ve bebeğiöin tekmelerini az hissetmeye başladım...bu normal mi...benm gibi yasayan var mı...

mrb ben gebeligimin ilk 3 ayını annemlerde gecirdim. sonra 8 saatlik yol yapıp eşimin yanına evime geldim. hiç birşey olmadı şükür. birşey olmaz Allahın izniyle merak etme. yat dinlen bebegin hareketlendigini göreceksin. ben de hep endişe duymustum doktora gidip bebişimi görünce rahatladım doktora gitmek bile bizim evden bi saat düşün yani

Valla bize vesikalık foto verdiler resmen evin baş köşesine koyduk bakıp duruyoruz bi de çekim yarım saat sürdü dvd verdiler

oyy ne güzel yüzünü görsem şükretcem valla,ama sanırım yüzü gözükmez ise foto vermiyorlarmış bu hastanede,eşimin yeğeni de oraya gidiyor çünkü yüzü gözükmediği için vermemişler...

Ablam iki yeğenime de alt değiştirme için kullan at olanlardan kullandı daha pratik yıka kurut uğraşması zor ötekileri.. ıslak mendil uni baby yeni doğan kullandı hep.. alt değiştirmeye dikkat etmek lazım ciltleri hassas olduğundan çişi hemen pişik yapıyor..

aynen bizim ki başta ellerini gözlerine kapatmıştı doktor başka yerlere bakmaya devam etti açınca iki üç görüntü yakaladı en iyisini basıp verdi.. inşallah poz verir ağzı burnu oluşmuş oluyor ya insan duygulanıyor öyle görünce

canım benim gittiğim hastanede yüzü gözükmezse o fotolardan da vermiyorlarmış,oysa o kadar çok istiyorum ki nasip artık...

Bana da vermediler valla en son 16. hafta resimleri var anlaşılır şekilde. Boşver takma kafana, resmi olmazsa pıt pıtı var evladının :)

şans yine sizden yana olmuş ne güzel inşallah bende görürümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Evet kullan atı çok beğendim tatil dönüşü ilk stoğum o olcak ama sen böyle söyleyince bende o zaman pamuk alıyım suyla sileyim miniğimin pamuk totosunu pişik olmasınn :119: pamuk ayaklarını minik ellerini çok özlüyorum hep hayal ediyorum

dün eşimle mesajlaşıyoruz dedim sıkıldım çalışmaktan minik oğlum doğsa da yatağımızda sarılıp uyusak yazdım.. eşimde mis gibi kokar yazdı..başladım ağlamaya iyice duygusal oldum

Bende istiyorum eşim başta karşı çıktı ama sonra kabul etti..

Budaaa benm gobusum 4kg aldm 2kg gogslerimde ama:)))

Maşallah sizee

kızlar 40 dk sonra doktor randevum cok heyecanlıyım cok meraklıym :18:

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım..

İner iner hahahah

Günaydın kızlar

Bugün saat 15'de 2.düzey ultrason randevum var,inşallah bebeğim sağlıklıdır,hayırlı haberlerle geri dönerim musmutlu ....

Güzel haberlerini bekliyoruz canım..

Bana da vermediler valla en son 16. hafta resimleri var anlaşılır şekilde. Boşver takma kafana, resmi olmazsa pıt pıtı var evladının :)

canım haklısın aslında sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum,ama yine de öyle sağdan soldan duyunca insan heves ediyor işte...

dün eşimle mesajlaşıyoruz dedim sıkıldım çalışmaktan minik oğlum doğsa da yatağımızda sarılıp uyusak yazdım.. eşimde mis gibi kokar yazdı..başladım ağlamaya iyice duygusal oldum

Eveeet bak birde cennet kokuları var değil mi allah ım sağlıkla buluştursun hepimizi

tatlişkom unibabyden şaşma
ne pişik yaptı ne bişi başka ıslak mendilde alma biz çok memnun kaldıkkk kızımda

tatlişkom unibabyden şaşma
ne pişik yaptı ne bişi başka ıslak mendilde alma biz çok memnun kaldıkkk kızımda

Tatlım uni baby nin pamuğunu mu diyosun yoksa sadece suyla ıslatılmış ıslak mendilini mi ben ikisi arasında kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…