merhabalar geçenlerde yazmıştım 4lu testım rısklı cıktı down için kan tetsı yaptırıdm dıye ugun sonucum geldi allaha sükür temiz cıktı stresle gecen 3 haftamın sonucunda rahatlamak gibisi yokmuş
benim karnım çok ağrıyor geceden beri galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum neden olur ki acaba su da içiyorum:2:
ya bişe soricam yogurdu yemeklerle yememeli miyiz süt icemeyen biri olarak tek kalsiyum kaynagim yogurt peynir bi yere kadar yogurdu da hep yemeklerle almiyor muyuz😦??ayy ben bu hesabı tutturamadım..
dün doktorum 5. ayı bitiriyoruz dedi sadece
evet canım yarın başlamam lazım..
yok anam nerede o şanss kazanamadım bendee
haddii yaa seninkikler doğunca belli olcak anlaşıldıı
barışalımm bebeğimm ben hemen hazırımmm
Çok mutluyum , kızım olacak :)) doktorumu degstirdim, yeni doktorum kilosunu bile söyledi, eski doktorum hiç söylemiyordu. Bebegim 4 gün ilerdeymis.. plesantamda aşagıda degilmiş. Idrarin dolu tam goremiyorum dedi. :) Doktor böyle söyledi.. :) mutluyum. Diger doktor beni hep korkuturken, bu çok iyi, kolunu falan ölçtü. Maşallah doktoruma bayıldım.. KIZIM GELIYOR. ALLAH BENIM GÖNLÜME GÖRE VERDI.. ÇOK MUTLUYUMMM..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar
Bugün saat 15'de 2.düzey ultrason randevum var,inşallah bebeğim sağlıklıdır,hayırlı haberlerle geri dönerim musmutlu ....
kızlaaaaaar yaklaşık bir ay sonra çift rakamlara düşüyoruuuuuuuuzayyyy çok heyecanlıııııııııı tey tey teyyy
Çok mutluyum , kızım olacak :)) doktorumu degstirdim, yeni doktorum kilosunu bile söyledi, eski doktorum hiç söylemiyordu. Bebegim 4 gün ilerdeymis.. plesantamda aşagıda degilmiş. Idrarin dolu tam goremiyorum dedi. :) Doktor böyle söyledi.. :) mutluyum. Diger doktor beni hep korkuturken, bu çok iyi, kolunu falan ölçtü. Maşallah doktoruma bayıldım.. KIZIM GELIYOR. ALLAH BENIM GÖNLÜME GÖRE VERDI.. ÇOK MUTLUYUMMM..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende hemşireyim devlette en sinir konu bu bence de abartılıyor ya söyle gitsin.. inşallah hayırlısıyla öğrenirsin bebişinin cinsiyetini
teşekkür ederim evet sonunda bittiGeçmiş olsun stresin bitti artık :)))
Gözünaydın canım
sagol canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım artık stres yokGözün aydın strese son artık bebişide üzme
Bayanlar doktorunuz Omega -3 hapı almanızı tavsiye ettimi ?
yeh yeh yeh yeh :119::124::122::121::129:kızlaaaaaar yaklaşık bir ay sonra çift rakamlara düşüyoruuuuuuuuzayyyy çok heyecanlıııııııııı tey tey teyyy
amin inşallah ağzı kulaklarına varmış bir şekilde dönersin inşallah ben oğlumla gitmiştim hemen onun yanına gittim anlattım insan çok heyecanlanıyor haberlerini bekliyoruz aman vermezlerse vermesinler resmini aslı sende ya tabi insan görmekte istiyor ben gözlerimi kapattıkca görüyorum küçük kızımı ooof teyzeleri çok tatlılar Allah olmayanlara da tatdırsın inşallah amiiiiiiin
Hayırlı olsunn caniimm:)) Allahim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin bende basindan beri bi kac doktora birden gittim ama en son beni her muayenede en mutlu edene karar verdim doktorun pozitif biri olmasi cok onemli dimi.. her muayenemiz musmutlu olsum :)
Hadi gözün aydın maşallah Allah prensesine uzun ömür versin
Ben de doktorumu bir ay önce değiştirdim çok ilgisizdi şimdi ki çok pozitif ve aydınlatıcı iyi yapmışsın değiştirmekle..
ya bişe soricam yogurdu yemeklerle yememeli miyiz süt icemeyen biri olarak tek kalsiyum kaynagim yogurt peynir bi yere kadar yogurdu da hep yemeklerle almiyor muyuz😦??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?