2014 Kasım Anneleri

kızlaaaaaar yaklaşık bir ay sonra çift rakamlara düşüyoruuuuuuuuz ayyyy çok heyecanlıııııııııı tey tey teyyy

Son düzenleme:
benim karnım çok ağrıyor geceden beri galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum neden olur ki acaba su da içiyorum:2:

çok şükür gözün aydın olsun Allah tamamına erdirsin cümlemizin inşallah çok sevindim

benim karnım çok ağrıyor geceden beri galiba idrar yolu enfeksiyonu oldum neden olur ki acaba su da içiyorum:2:

gebelikte olabilir iltihaba semiz otu ve maydonoz iyi geliyor ben oğlum için her zaman yaparım geçmiş olsun ama sen yinede doktora git tedbirini al

ya bişe soricam yogurdu yemeklerle yememeli miyiz süt icemeyen biri olarak tek kalsiyum kaynagim yogurt peynir bi yere kadar yogurdu da hep yemeklerle almiyor muyuz😦??

Çok mutluyum , kızım olacak :)) doktorumu degstirdim, yeni doktorum kilosunu bile söyledi, eski doktorum hiç söylemiyordu. Bebegim 4 gün ilerdeymis.. plesantamda aşagıda degilmiş. Idrarin dolu tam goremiyorum dedi. :) Doktor böyle söyledi.. :) mutluyum. Diger doktor beni hep korkuturken, bu çok iyi, kolunu falan ölçtü. Maşallah doktoruma bayıldım.. KIZIM GELIYOR. ALLAH BENIM GÖNLÜME GÖRE VERDI.. ÇOK MUTLUYUMMM..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsunn caniimm:)) Allahim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin bende basindan beri bi kac doktora birden gittim ama en son beni her muayenede en mutlu edene karar verdim doktorun pozitif biri olmasi cok onemli dimi.. her muayenemiz musmutlu olsum :)

Günaydın kızlar

Bugün saat 15'de 2.düzey ultrason randevum var,inşallah bebeğim sağlıklıdır,hayırlı haberlerle geri dönerim musmutlu ....

amin inşallah ağzı kulaklarına varmış bir şekilde dönersin inşallah ben oğlumla gitmiştim hemen onun yanına gittim anlattım insan çok heyecanlanıyor haberlerini bekliyoruz aman vermezlerse vermesinler resmini aslı sende ya tabi insan görmekte istiyor ben gözlerimi kapattıkca görüyorum küçük kızımı ooof teyzeleri çok tatlılar Allah olmayanlara da tatdırsın inşallah amiiiiiiin

Hadi gözün aydın maşallah Allah prensesine uzun ömür versin
Ben de doktorumu bir ay önce değiştirdim çok ilgisizdi şimdi ki çok pozitif ve aydınlatıcı iyi yapmışsın değiştirmekle..

Bende hemşireyim devlette en sinir konu bu bence de abartılıyor ya söyle gitsin.. inşallah hayırlısıyla öğrenirsin bebişinin cinsiyetini

insallah cnm. Hemsiresinz belki bilgniz vardir birsey sorucam. Benim bebekken dogustan sag kalcam cikikmis o zaman tedavi edildim ve ameliyatsiz duzeldim. Yinede bu benim normal dogum yapmama engel olur mu acaba? Bu gidisimde doktorada sorcam

Geçmiş olsun stresin bitti artık :)))
teşekkür ederim evet sonunda bitti
Gözünaydın canım
sagol canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydın strese son artık bebişide üzme
evet canım artık stres yok
Bayanlar doktorunuz Omega -3 hapı almanızı tavsiye ettimi ?

bana dr ılk hamılelıgımde vermıstı kullanmıştım

çok sağol canım
inşallah öyle döneriz kocişimle
sonradan düşündüm de gerçekten sağlıklı olsun yeter , ama eğer ki foto verirlerse paylaşırım burda da teyzesi :)

hazırlanmaya gidiyorum birazdan eşim gelir ve beni götütür,görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Amin canim, cümlemizin bebegi saglikli dogsun inşallahh.. diger doktoruma oranla harika bir doktor, çok memnun kaldim. Inşallah hep böyle devam edeqg.

Hadi gözün aydın maşallah Allah prensesine uzun ömür versin
Ben de doktorumu bir ay önce değiştirdim çok ilgisizdi şimdi ki çok pozitif ve aydınlatıcı iyi yapmışsın değiştirmekle..

Sagol canım, Amin.. Benimkide ilgisizdi, arkadaşlarım vesile oldu. Çok memnun kaldim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya bişe soricam yogurdu yemeklerle yememeli miyiz süt icemeyen biri olarak tek kalsiyum kaynagim yogurt peynir bi yere kadar yogurdu da hep yemeklerle almiyor muyuz😦??

Canım yoğurdu yemeklerle yiyebilirsin.sadece yoğurt yediğin öğünde et,balık,yumurta gibi besinler olmasın.çünkü ozaman onlardan alacağın demiri alamıyorsun.Hani hep ıspanağı yoğurtlu yeriz ya malesef oda çok yanlış,ıspanağın demirini alamıyoruz çünkü.demir yapan besinleri öğlen yiyorum ben.akşamda sebze salata yoğurt.

350 grammis, 20 haftalikmis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…