2014 Kasım Anneleri

maşallah subhanallah oğluşuna

masallah oglusuna

sağolun kızlar gül gül ölüyorum fotoya bakarken, nasıl bi pozdur o

şükürler olsun bebiş iyi, ama erken doğum riskim devam ediyr, progestana devam

gecelık sabahlık takım baktım kızlar artış diye bir markanın çok zarıftı ya 159 lıraydı ama beden kalmamıstı alamadım

suwen markasınında guzel buldum oda 120 sabahlık 95 gecelık oda pahalı geldı almadım

Eki Görüntüle 1176372

Kizlar edepsiz ogluma bakin hele 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pipi mi o ne
benim oğlan da normal duruyodu cinsiyete bakarken, doktor anlaşılmıyo bacakları kapalı dedi, o anda açtı afacan bacakları, aaa erkek dedi doktor, hemde edepsiz bi erkek demişti, aynen senin bebek gibi açmıştı eheheheh

bnmde rıskım var yatıyorum sureklı ama ılac kullanmıyorum suanlık dogum olmasın dıye

hehheheheh benım kızların bırıde edepsız azcukk :)) hemen gostermıstı
sımdı usgde sımdıden selfıe poz verıyor hep

teyzeleri yesin onları o küçük ellerini ayaklarını Allahım hayırlı haberlerle inşallah

Ayy iyi yapmışsın canım hayırlı olsun

Eki Görüntüle 1176363

Kızlar buda benim göbişim ve bebişim:)))

Maşallahhh

Eki Görüntüle 1176372

Kizlar edepsiz ogluma bakin hele 😊

350 grammis, 20 haftalikmis

Maşallahh kuzuna

Ayy canım seN Nerelerdesin maşallah kuzucuklarina Ben hala öğrenemedim cinsiyetleri

maşallah hayırlı haberlere benimde randevum çarşambaya bakalım hayırlı sonuçlarla döneriz inşallah

insallah cnm. Hemsiresinz belki bilgniz vardir birsey sorucam. Benim bebekken dogustan sag kalcam cikikmis o zaman tedavi edildim ve ameliyatsiz duzeldim. Yinede bu benim normal dogum yapmama engel olur mu acaba? Bu gidisimde doktorada sorcam

Bu forumda biri daha bu soruyu sormuştu bana acaba siz miydiniz benim annem ve teyzem de dkç ama onlar ameliyatlı annem 5 teyzem 3 çocuk doğurdu normal doğumla hiç bir sıkıntıları olmamış ama sizin ameliyatsız düzelmiş ya ister istemez normal doğumda kalça da esneme oluyor bu sorun olur mu bilemiyorum doktorunuza bi danışın belki o da bi ortopedi doktoruna sormanızı isteyebilir. benim ablamın kuyruk sokumu kırıktı mesela ortopedi konsültasyonu istedi doktoru onay çıkmadı sezaryen oldu.. inşallah çocuklarımızda kalça çıkığı sorunu yaşamayız biz biraz daha riskli oluyoruz ama artık rutine koyuldu bebek bir aylıkken kalça usg yapılıyor.

hehe aynı demek bıızım oglanlar, bnm doktor bısı demedı, ama masallah konusmaya gerek yok poz konustuyor kendını

bnmde rıskım var yatıyorum sureklı ama ılac kullanmıyorum suanlık dogum olmasın dıye

cok gecmıs olsun ıns. Allah tamamına erdirir cnm

yerım onların selfısını yaaaa

teyzeleri yesin onları o küçük ellerini ayaklarını Allahım hayırlı haberlerle inşallah

amın cnm

evet cnm koltuga uzanmıs gıbı ayaklarını uzatmıs pıpısıde meydanda sorma

ya kızlar 350 gr, 20 haftada nasıl sızce?

lilipit, doktorun bana öğretmesine göre, sen göbeği yağlı olmayan bi insansın
benim yağları göstermek için anlattı sağolsun, gördüm yağlarımı da

evet cnm koltuga uzanmıs gıbı ayaklarını uzatmıs pıpısıde meydanda sorma

ya kızlar 350 gr, 20 haftada nasıl sızce?

maşallah kuzuya benim 18+6 da 307 gr dı canım ve tabloya göre de normaldi,doktora göre de doktorun olumsuz birşey olsaydı söylerdi, rahat ol annesi

kızlar, sabah uyandım canım şöyle boll kremalı bir kek istiyor, bayaa direndim yapmamak için ama dayanamadım, attım kendimi mutfağa, puding dolgulu kek yapıyorum, netten buldum tarifi, keki yaparken alttan sürekli dürtüyor kuzu, ben de biraz oturup sonra çırpıcam pudingini ama bir şey yaptım kek yaparken, bi rahatsız oldum ama sonra kendimi rahatlatmaya çalıştım, en son tepsiye döktükten sonra dibi kalır ya, ondan ağzıma götürdüm çatalın ucuyla, ve o an çıkardım çiğ yumurtaları hatırlayarak, bu kadarcıktan birşey olmaz dimi eski alışkanlıklarrrr huy işte:26::26:

sizler nasılsınız, bugünüm nedense uyku ile geçiyor evdeyim ama uğrayamıyorum

merhaba kızlar bu ara işler biraz yogun fazla katılamadım aranıza ay o pipili foto nasıl bişe maşallah :) dün gece kalbimin çok şiddetli atışına uyandım ve sol tarafımda göğsümde ve sırtımda ağrı var sıcaktan yorgunluktan falan mı acaba bacak kramplarımda başladı 1 kere giren kramp yüzünden 3 gün topallıyorum vitaminleri içemediğim için oluyor hep 24. haftada gittiğimde vitamin iğnelerine başlıycaz artık bide o şiğrenç şeker yüklemesi var

lilipit, doktorun bana öğretmesine göre, sen göbeği yağlı olmayan bi insansın
benim yağları göstermek için anlattı sağolsun, gördüm yağlarımı da

olsun eileithyia , bizim göbişler yağa ve kiloya alışkın çatlamıyorlar , şişme tolerasyonları yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…