2014 Kasım Anneleri

Kızlar bebişlerin kilolarını karşılaştırmak yanlış bence önemli olan doktorun sağlıklı demesi
sonuçta hepimiz aynı boyda aynı kiloda değiliz aynı genlerdende gelmiyoruz bu yüzden aynı hafta gebelikler bile farklılık gösterecektir kendinizi üzmeyin

asıl bundan sonra kilo alıyormuş bebişlerimiz hanımlar...300-400 gr arası olabilir her insanın her bebeğin bunyesi dr. sıkıntı var demedikçe problem yoktur rahat ve sakin olalım :)

benim sorum vardı sizlere... tecrübeli bi arkadaşım benim göğüs ucumun çıkmadığını söylediğimde bu zamanda göğüs ucu çatlak kremi kullanmaya başla dedi.kullanan var mı şimdiden? öncesinden tedbir almkta lazım bende aile hekimimizee gidemedim bi türlü ordaki hemşirelere vs soracağım fikir verirseniz mutlu olurum. güzel günler dilerim herkeşe

benimkiler sürekli deri atıyor ve çok kaşınıyor, kremimi aldım fakat burada bir arkadaş erken doğum riskinden bahsedince hiç kullanmadım, dayanabildiğim kadar dayanıcam ama son 1 ay kesin kullanılmalıymış diye biliyorum ben de haftaya gidince doktoruma sorucam bunları

olsun eileithyia , bizim göbişler yağa ve kiloya alışkın çatlamıyorlar , şişme tolerasyonları yüksek
Ahhahaha hiç bu açıdan düşünmemiştim : D
Doğru diyosun, doktor ne dediyse tersi oldu bende. şişmanlarda geç hissedilir dedi, 13. haftada hissetmeye başladım.
Görüşün kötü yağdan dedi 13. haftada gördü pipicanı
bikaç şey daha hihihi

Merhaba kızlar
sonunda bende adem güneşin 3 kitabını sipariş verdim
almak isteyenler hepsiburada da kargo bedava bilginiz olsun

yihuu sende almışsın, işe yarıyo inan arkadaşım .
Bu arada annelik sanatından sonra ben 'çocuk terbiyesinde doğru bilinen yanlışlar' ı okuyacam, ilk kitapta biraz bahsetti de, kendi yaşamımdaki yanlışları analiz etmek istedim eheheh

evet cnm koltuga uzanmıs gıbı ayaklarını uzatmıs pıpısıde meydanda sorma

ya kızlar 350 gr, 20 haftada nasıl sızce?

Bende sabah namaza kalktım eşim sahur yapmıştı mutfağı topluyodu o an canım inanılmaz kızarmış ekmek çekti eşime diyorum yağ bal sürüp yiceksin şimdi dedim eşim hemen hazırlamaya başladı yedim yattım

Selamlar arkadaşlar. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Kızlar 2 haftadan beri çok fazla öksürüğüm var ve soğuk terliyorum sürekli artık dayanamadım ve doktora gittim antibiyotik ve öksürük kesici bi hap verdi ilaç kullandığım için kendimi bebişime karşı suçlu hissediyorum aranızda hamileliğinde antibiyotik kullanan var mı? Bebişime bir zararı olmaz inşallah.

Son düzenleme:
lilipit, doktorun bana öğretmesine göre, sen göbeği yağlı olmayan bi insansın
benim yağları göstermek için anlattı sağolsun, gördüm yağlarımı da

aa valla mı, nasıl anlasılıyormus o cok merak ettım, mutlu oldum bu arada

ama sende hıc yaglı maglı durmuyordun kı yahu, ıyı gorunuyordun, gogsun oldugu ıcın oyle gorunuyordu yanı daha kalıplı gıbı,

oyyy afıyetler olsun, kuzunun canı kek cekmıs demekkı annesı

bu arada yanı doktor ıyı dedı de buradakılerden duymak ınsanın ıcını daha baska rahatıyor, ben bebegımı besleyemedıgımden korktum, ne balık yıyorum ne cevız bu sabah kustum yıne yokladı benı, kac ay peynır ekmek yedım

sapol teyzesı, bnım pıpılım o

cnm kramp ıcın magnezym b ıde, bı kıtap aldım ben bebek bakımı ıle ılgılı, yatmadan once egzersızler gosterıyor, acma germe, onu yapınca kramp gırmezmıs ole yazıyor

Canm benm 20+5de 360grdi az dieuzldm bile dr haftsna gore uyumlu dedi taklmayani

sagol cnm banada oyle dedıde sızlerden onay almazsam olmazdı

Merhaba kızlar
sonunda bende adem güneşin 3 kitabını sipariş verdim
almak isteyenler hepsiburada da kargo bedava bilginiz olsun

ıyı yaptın cnm ben aldım geldıler, ayse onerın bebek bakımı kıtabını okuyrm adem gunese baslamadım ama o kıtabıda begendım guzel

sgl cnm,

bnm gogus ucum da bı garıp putur putur sarı sekerımsı mınık seyler var ama hıc dokunmuyorm

Süper o zaman şekerim zaten senin tavsiyenle aldım
bende diğer üçünü aldım sadece doğru bilinen yanlışlar yoktu artık bunlar gelsin bi onuda alırım inş
bayramdan önce 2 hafta yıllık izine çıkıcam eşimin işinden dolayı tatile gidemiyoruz kitaplarım hazır olsun izindeyken okuyacağım
fırsat varken bebek eşyalarını almaya başlıyım artık diyorum hazır evdeyken sabah erken çarşıya çıkarım:128:

Yiğidin malı meydan da olur iyi yapmış evinde rahat rahat oturamıcak mı canıımm

he teyzesı ya, baya yayılmıs keyıf catıyor, sankı tv ızlıyor, bana cekmıs ayakları uzatıp yayılmakta

cok rahat masallahhh

topıctekı kız annelerı, ultrason goruntusu boyle olan erkegın gelecegını dusunemıyorum

dıkkatlı olun, capkın bı nesıl gelıyor sankı

bende adem güneşin kitaplarını okuyorum şuan çocuk eğitiminde pozitif iletişim i okuyorum

buyrunuz efemmmmm

belik Haftası
Uzunluk (cm)
Ağırlık (gr)

Baştan Popoya
8 . hafta
1.6 cm
1 gram
9 . hafta
2.3 cm
2 gram
10 . hafta
3.1 cm
4 gram
11 . hafta
4.1 cm
7 gram
12 . hafta
5.4 cm
14 gram
13 . hafta
7.4 cm
23 gram
14 . hafta
8.7 cm
43 gram
15. hafta
10.1 cm
70 gram
16 . hafta
11.6 cm
100 gram
17 . hafta
13 cm
140 gram
18 . hafta
14.2 cm
190 gram
19 . hafta
15.3 cm
240 gram
20 . hafta
16.4 cm
300 gram

Baştan Topuğa
20 . hafta
25.6 cm
300 gram
21 . hafta
26.7 cm
360 gram
22 . hafta
27.8 cm
430 gram
23 . hafta
28.9 cm
501 gram
24 . hafta
30 cm
600 gram
25 . hafta
34.6 cm
660 gram
26 . hafta
35.6 cm
760 gram
27 . hafta
36.6 cm
875 gram
28 . hafta
37.6 cm
1005 gram
29 . hafta
38.6 cm
1153 gram
30 . hafta
39.9 cm
1319 gram
31 . hafta
41.1 cm
1502 gram
32 . hafta
42.4 cm
1702 gram
33 . hafta
43.7 cm
1918 gram
34 . hafta
45 cm
2146 gram
35 . hafta
46.2 cm
2383 gram
36 . hafta
47.4 cm
2622 gram
37 . hafta
48.6 cm
2859 gram
38 . hafta
49.8 cm
3083 gram
39 . hafta
50.7 cm
3288 gram
40 . hafta
51.2 cm
3462 gram
41 . hafta
51.7 cm
3597 gram

Aynen öylee canımm..

Ben karnıma sürdüğüm çatlat kreminden (bepantenin) göğsümede haftada bir sürüyorum çok kaşınıyo yoksa..dpktor erken doğuma falan sebep olmaz öyle bişey yok dedi..zaten kremi sürümce rahatlıyorum kaşıntım geçiyo her kaşındığımda sürüyorum..

Yiğidin malı meydan da olur iyi yapmış evinde rahat rahat oturamıcak mı canıımm

Boyum 157, Kilom 83

Oh oh bende az önce tribe girdim 3,5 ay kaldı bebeğin bi tırnak törpüsü bi saç fırçası var diye saydırıyodum. Bu hafta içi şeker yüklemesi yaptırıp koşa koşa havuzlu han a gidicem. Baktım ordada bulamadım netten sipariş edip durucam artık ne yapim. Benim içinde gezin kuzum ben gezemiyom sen gez göz paylaş bizimle, bende alayım aynısından ehihihihi
bende adem güneşin kitaplarını okuyorum şuan çocuk eğitiminde pozitif iletişim i okuyorum
ben o kitabı almadım sanırım, bitirince fikirlerini paylaşırsan sevinürüm tuğbiş

Selamlar arkadaşlar. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Kızlar 2 haftadan beri çok fazla öksürüğüm var ve soğuk terliyorum sürekli artık dayanamadım ve doktora gittim antibiyotik ve öksürük kesici bi hap verdi ilaç kullandığım için kendimi bebişime karşı suçlu hissediyorum aranızda hamileliğinde antibiyotik kullanan var mı? Bebişime bir zararı olmaz inşallah.

sgl teyzesı

hadı canım varmısın o kadar

su yag olayını nasıl anladın anlatsana yahu

merhaba canım bebekte bir sorun yok çok şükür.ama geçen hafta sağ kasığıma giren kramp tarzı ağrılar nedeniyle gitmiştim doktoruma.o da nst ye bağlattı tahliller falan,en son rahim uzunluğunu ölçelim dedi.bu haftalarda normalde 4.5 -5 cm olması gerekirken 3.3 cm miş.erken doğum sebebi olabiliyomuş riskli durum 2.4 cmden sonraymış.progestan başladık günde 2 kere magnezyum 2 kere .beni aldı bir evham şimdilerde çok stresliyim.sonra fiziğe yönlendirdi orda ki doktor dedi bel fıtığı diye .14ünde tekrar kontrolüm var.benden havadisler böyle.senin nasıl geçiyor hamilelik

ben gebeliğin 6. haftasın da bademciklerim çok kızarık ve ateşim olduğu için antibiyotik kullandım klamoks tb. 4 gün içtim B grubu antibiyotik ti gebelikte kullanıyordu.. sonrasın da öksürük başladı 1 ay geçmedi KBB ye gittim dr hiç bişey yazamam dedi bal ve zencefil kullanarak atlattım ama kabus gibiydi öksürürken yerlere yapışıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…