asıl bundan sonra kilo alıyormuş bebişlerimiz hanımlar...300-400 gr arası olabilir her insanın her bebeğin bunyesi dr. sıkıntı var demedikçe problem yoktur rahat ve sakin olalım :)
benim sorum vardı sizlere... tecrübeli bi arkadaşım benim göğüs ucumun çıkmadığını söylediğimde bu zamanda göğüs ucu çatlak kremi kullanmaya başla dedi.kullanan var mı şimdiden? öncesinden tedbir almkta lazım bende aile hekimimizee gidemedim bi türlü ordaki hemşirelere vs soracağım fikir verirseniz mutlu olurum. güzel günler dilerim herkeşe
evet cnm koltuga uzanmıs gıbı ayaklarını uzatmıs pıpısıde meydanda sorma
ya kızlar 350 gr, 20 haftada nasıl sızce?
Ahhahaha hiç bu açıdan düşünmemiştim : Dolsun eileithyia , bizim göbişler yağa ve kiloya alışkın çatlamıyorlar , şişme tolerasyonları yüksek
Merhaba kızlar
sonunda bende adem güneşin 3 kitabını sipariş verdim
almak isteyenler hepsiburada da kargo bedava bilginiz olsun
evet cnm koltuga uzanmıs gıbı ayaklarını uzatmıs pıpısıde meydanda sorma
ya kızlar 350 gr, 20 haftada nasıl sızce?
maşallah kuzuyabenim 18+6 da 307 gr dı canım ve tabloya göre de normaldi,doktora göre de doktorun olumsuz birşey olsaydı söylerdi, rahat ol annesi
kızlar, sabah uyandım canım şöyle boll kremalı bir kek istiyor, bayaa direndim yapmamak için ama dayanamadım, attım kendimi mutfağa, puding dolgulu kek yapıyorum, netten buldum tarifi, keki yaparken alttan sürekli dürtüyor kuzu, ben de biraz oturup sonra çırpıcam pudinginiama bir şey yaptım kek yaparken, bi rahatsız oldum ama sonra kendimi rahatlatmaya çalıştım, en son tepsiye döktükten sonra dibi kalır ya, ondan ağzıma götürdüm çatalın ucuyla, ve o an çıkardım çiğ yumurtaları hatırlayarak, bu kadarcıktan birşey olmaz dimi eski alışkanlıklarrrr huy işte:26::26:
sizler nasılsınız, bugünüm nedense uyku ile geçiyor evdeyim ama uğrayamıyorum
lilipit, doktorun bana öğretmesine göre, sen göbeği yağlı olmayan bi insansın
benim yağları göstermek için anlattı sağolsun, gördüm yağlarımı da
maşallah kuzuyabenim 18+6 da 307 gr dı canım ve tabloya göre de normaldi,doktora göre de doktorun olumsuz birşey olsaydı söylerdi, rahat ol annesi
kızlar, sabah uyandım canım şöyle boll kremalı bir kek istiyor, bayaa direndim yapmamak için ama dayanamadım, attım kendimi mutfağa, puding dolgulu kek yapıyorum, netten buldum tarifi, keki yaparken alttan sürekli dürtüyor kuzu, ben de biraz oturup sonra çırpıcam pudinginiama bir şey yaptım kek yaparken, bi rahatsız oldum ama sonra kendimi rahatlatmaya çalıştım, en son tepsiye döktükten sonra dibi kalır ya, ondan ağzıma götürdüm çatalın ucuyla, ve o an çıkardım çiğ yumurtaları hatırlayarak, bu kadarcıktan birşey olmaz dimi eski alışkanlıklarrrr huy işte:26::26:
sizler nasılsınız, bugünüm nedense uyku ile geçiyor evdeyim ama uğrayamıyorum
merhaba kızlar bu ara işler biraz yogun fazla katılamadım aranıza ay o pipili foto nasıl bişe maşallah :) dün gece kalbimin çok şiddetli atışına uyandım ve sol tarafımda göğsümde ve sırtımda ağrı var sıcaktan yorgunluktan falan mı acababacak kramplarımda başladı 1 kere giren kramp yüzünden 3 gün topallıyorum vitaminleri içemediğim için oluyor hep 24. haftada gittiğimde vitamin iğnelerine başlıycaz artık bide o şiğrenç şeker yüklemesi var
Canm benm 20+5de 360grdi az dieuzldm bile dr haftsna gore uyumlu dedi taklmayani
Merhaba kızlar
sonunda bende adem güneşin 3 kitabını sipariş verdim
almak isteyenler hepsiburada da kargo bedava bilginiz olsun
Kızlar bebişlerin kilolarını karşılaştırmak yanlış bence önemli olan doktorun sağlıklı demesi
sonuçta hepimiz aynı boyda aynı kiloda değiliz aynı genlerdende gelmiyoruz bu yüzden aynı hafta gebelikler bile farklılık gösterecektir kendinizi üzmeyin
asıl bundan sonra kilo alıyormuş bebişlerimiz hanımlar...300-400 gr arası olabilir her insanın her bebeğin bunyesi dr. sıkıntı var demedikçe problem yoktur rahat ve sakin olalım :)
benim sorum vardı sizlere... tecrübeli bi arkadaşım benim göğüs ucumun çıkmadığını söylediğimde bu zamanda göğüs ucu çatlak kremi kullanmaya başla dedi.kullanan var mı şimdiden? öncesinden tedbir almkta lazım bende aile hekimimizee gidemedim bi türlü ordaki hemşirelere vs soracağım fikir verirseniz mutlu olurum. güzel günler dilerim herkeşe
yihuu sende almışsın, işe yarıyo inan arkadaşım .
Bu arada annelik sanatından sonra ben 'çocuk terbiyesinde doğru bilinen yanlışlar' ı okuyacam, ilk kitapta biraz bahsetti de, kendi yaşamımdaki yanlışları analiz etmek istedim eheheh
Yiğidin malı meydan da olur iyi yapmış evinde rahat rahat oturamıcak mı canıımm
Ahhahaha hiç bu açıdan düşünmemiştim : D
Doğru diyosun, doktor ne dediyse tersi oldu bende. şişmanlarda geç hissedilir dedi, 13. haftada hissetmeye başladım.
Görüşün kötü yağdan dedi 13. haftada gördü pipicanı
bikaç şey daha hihihi
yihuu sende almışsın, işe yarıyo inan arkadaşım .
Bu arada annelik sanatından sonra ben 'çocuk terbiyesinde doğru bilinen yanlışlar' ı okuyacam, ilk kitapta biraz bahsetti de, kendi yaşamımdaki yanlışları analiz etmek istedim eheheh
harika yaaaEki Görüntüle 1176372
Kizlar edepsiz ogluma bakin hele 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bebişlerin kilolarını karşılaştırmak yanlış bence önemli olan doktorun sağlıklı demesi
sonuçta hepimiz aynı boyda aynı kiloda değiliz aynı genlerdende gelmiyoruz bu yüzden aynı hafta gebelikler bile farklılık gösterecektir kendinizi üzmeyin
Yiğidin malı meydan da olur iyi yapmış evinde rahat rahat oturamıcak mı canıımm
Boyum 157, Kilom 83aa valla mı, nasıl anlasılıyormus o cok merak ettım, mutlu oldum bu arada
ama sende hıc yaglı maglı durmuyordun kı yahu, ıyı gorunuyordun, gogsun oldugu ıcın oyle gorunuyordu yanı daha kalıplı gıbı,
Oh oh bende az önce tribe girdim 3,5 ay kaldı bebeğin bi tırnak törpüsü bi saç fırçası var diye saydırıyodum. Bu hafta içi şeker yüklemesi yaptırıp koşa koşa havuzlu han a gidicem. Baktım ordada bulamadım netten sipariş edip durucam artık ne yapim. Benim içinde gezin kuzum ben gezemiyom sen gez göz paylaş bizimle, bende alayım aynısından ehihihihiSüper o zaman şekerim zaten senin tavsiyenle aldım
bende diğer üçünü aldım sadece doğru bilinen yanlışlar yoktu artık bunlar gelsin bi onuda alırım inş
bayramdan önce 2 hafta yıllık izine çıkıcam eşimin işinden dolayı tatile gidemiyoruz kitaplarım hazır olsun izindeyken okuyacağım
fırsat varken bebek eşyalarını almaya başlıyım artık diyorum hazır evdeyken sabah erken çarşıya çıkarım:128:
ben o kitabı almadım sanırım, bitirince fikirlerini paylaşırsan sevinürüm tuğbişbende adem güneşin kitaplarını okuyorum şuan çocuk eğitiminde pozitif iletişim i okuyorum
harika yaaa
Boyum 157, Kilom 83
Oh oh bende az önce tribe girdim 3,5 ay kaldı bebeğin bi tırnak törpüsü bi saç fırçası var diye saydırıyodum. Bu hafta içi şeker yüklemesi yaptırıp koşa koşa havuzlu han a gidicem. Baktım ordada bulamadım netten sipariş edip durucam artık ne yapim. Benim içinde gezin kuzum ben gezemiyom sen gez göz paylaş bizimle, bende alayım aynısından ehihihihi
ben o kitabı almadım sanırım, bitirince fikirlerini paylaşırsan sevinürüm tuğbiş
hosgeldınnn cnım nasılsın nasıl gıdıyor? bel fıtıgı cok etkılıyo cok yaknımdan bılıyorum hamılelık sonrası cok rahatlamıstı ama ınsallah senı cok fazla yıpratmaz bebısın nasıl sen nasılsın?
Selamlar arkadaşlar. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Kızlar 2 haftadan beri çok fazla öksürüğüm var ve soğuk terliyorum sürekliartık dayanamadım ve doktora gittim antibiyotik ve öksürük kesici bi hap verdi ilaç kullandığım için kendimi bebişime karşı suçlu hissediyorum aranızda hamileliğinde antibiyotik kullanan var mı? Bebişime bir zararı olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?