ya kızlar ben saçımı kesmek istiyorum... olmaz diyorlar bunun bir dayanağı falan var mı ?
Hurafe canım ya ben kestirdim..
Temizlik imandan gelir saçına başına tabiki dikkat edip bakımlı olucaksın..
ayy çok güzell..gülegüle kullansın
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım valla iş yerinde müfetttiş var, dünden beri resmen boza pişiyor bir yerlerimdeAncak bitti işlerim de, bir bakayım dedim sizlere. Tabi o kadar hızlı ilerliyor ki sayfalar, tamamını okumak pek mümkün olmuyor. Arada bir kaç detay sadece...
Benim doktorum da, şeker yüklemesinden önce bir kan testi isteyeceğim ona göre karar veririz demişti. Bende doktoruma bıraktım yani.
Geçmiş olsun o zaman sanason bir saat bide yarın var sonra iki gün dinlenmece inş.
evet bir konu açıldımı sayfalara yetişmenin imkanı olmuyor cumartesi güzel kızını bekliyoruz unutma sakın yüklemeyi
Canım yoğurdu yemeklerle yiyebilirsin.sadece yoğurt yediğin öğünde et,balık,yumurta gibi besinler olmasın.çünkü ozaman onlardan alacağın demiri alamıyorsun.Hani hep ıspanağı yoğurtlu yeriz ya malesef oda çok yanlış,ıspanağın demirini alamıyoruz çünkü.demir yapan besinleri öğlen yiyorum ben.akşamda sebze salata yoğurt.
Valla henüz geçmedi, müfettişler hala buradalar, ne zaman giderler meçhul. Ama neyse ki bugünlük istekleri bitti
İnşallah canım, valla çok heyecanlıyım ya. Bundan 2 ay önce teyzemi kaybettim ben, hamileliği öğrendiği zaman çok sevinmişti, fakat teyzem ilginç bir kadındı, herşeyi rüyasında görürdü. Ya da başkaları onu rüyasında görse, ne derse çıkardı. Annem hamileyken kardeşimin ve benim kız olacağını, hatta annem kardeşimden önce düşük yapmıştı onun düşeceğini ve erkek olduğunu, rahmetli anneannemin ne zaman öleceğini, hemde gün vererek ve en son da kendi öleceğini bilmiş. Herkese ben yakında öleceğim demiş. İlk öldüğü gece, annemin rüyasında "sessiz olun Nil'in kızını sallıyorum" demiş. Annem "kesin kız olacak" demişti. Geçen akşam tekrar görmüş teyzemi rüyasında "Nil'in öyle güzel bir kızı olacak ki, herkes hayran kalacak nazar boncuğu taksın söyle Nil'e " demiş.
Sanırım sahiden güzel bir kız olacakAhh ahh annelere kuzuları hep güzel gelir zaten.
o kadar çok şey denedim ki şimdi bnde fitil kullanıorum mantar ve akıntı için yine geçmezse iğne başlıycaz dedi dr yeter kı gecsn bebişe zarar vermesn :18:
Varım anacım o kadar. Yağ olayı da şöyle, bebeğe gelene kadar yukarıda kısa olan yuvarlak kenar var, orası senin göbeğin, aşağı indikçe bebeğe geliyo, katman katman deri, yağlar, kas, rahim, plasenta ve bebek geliyo, en dışarıda beyaz görünen kısım yağ. Bende 4cm ölçtü, sende hiç cm gözükmüyoo yüzden yağsız göbekli olduğunu çakozladım nıhahahah
Aynen öyle canım bizim için dünyanın en güzel varlıkları olacaklar inş.offf günler kısaldıkça heyecan artıyor
Allah rahmet eylesin teyzeni inş. canım sende şu mübarek günlerde dualarını eksik etme rüyada görüldüğünde dua istermiş ölenler derler yaa Allah mekanını cennet eylesin inş.
Alakasiz bir yazindan alinti yapiorum ama malum sayfalarimiz çok hizli ilerlio. Oncelikle adem gunesin kitaplarindan bahsetmistin pek dikkatimi cekmemisti. Tanimadigim icin. Sonra videolarini izliorum dedin ben de bi seyredeyim bakayim dedim 3 saattir youtubenin basinda kaldim. Anladım ki acilen kitaplarinin da okunmasi gerek. Oncelikle boyle degerli bir pedagogun bilgilerini hayatima kattigin icin tesekkur ederim. Sanirim 3 kitabini aldim demistin. Bir arkadasta bir siteden 10 tlye aldim demis. O arkadasin yazisini da bulamadim. Cunku kitap yurdunda 1 kitabi 10 tl. Tekrardan hangi kitaplari aldigini yazar misin?
Tatlım ben bugün hepsiburadadan aldım kitaplarda kargo ücretsiz kampanyası var arama butonuna adem güneş yaz kitapları çıkıyor
güvenli bağlanma
annelik sanatı
doğal ebeveynlik
ben üçünü aldım
hepsıburadada cnm kargo bedavaAlakasiz bir yazindan alinti yapiorum ama malum sayfalarimiz çok hizli ilerlio. Oncelikle adem gunesin kitaplarindan bahsetmistin pek dikkatimi cekmemisti. Tanimadigim icin. Sonra videolarini izliorum dedin ben de bi seyredeyim bakayim dedim 3 saattir youtubenin basinda kaldim. Anladım ki acilen kitaplarinin da okunmasi gerek. Oncelikle boyle degerli bir pedagogun bilgilerini hayatima kattigin icin tesekkur ederim. Sanirim 3 kitabini aldim demistin. Bir arkadasta bir siteden 10 tlye aldim demis. O arkadasin yazisini da bulamadim. Cunku kitap yurdunda 1 kitabi 10 tl. Tekrardan hangi kitaplari aldigini yazar misin?
Boyum 157, Kilom 83
Oh oh bende az önce tribe girdim 3,5 ay kaldı bebeğin bi tırnak törpüsü bi saç fırçası var diye saydırıyodum. Bu hafta içi şeker yüklemesi yaptırıp koşa koşa havuzlu han a gidicem. Baktım ordada bulamadım netten sipariş edip durucam artık ne yapim. Benim içinde gezin kuzum ben gezemiyom sen gez göz paylaş bizimle, bende alayım aynısından ehihihihi
ben o kitabı almadım sanırım, bitirince fikirlerini paylaşırsan sevinürüm tuğbiş
arkadaşlar bebişleriniz hergün aynı şekilde hareket ediyor mu, benimki 2 gündür çok hareketliydi ve belirgindi. bugün zor zor 1-2 kez küçük hareket fark edebildim.
arkadaşlar çevremdeki herkes yedinci aydan sonra kilo artışının fazla olacağını söylüyor sizce kaç kilo alınır ortalama son üç ay?
kişiden kişiye değişir ama öyle son 3 ayda daha fazla kilo alımı oluyor özellikle bebek son ayda zaten 1 kilo civarı alıyor
on kilo falan olur mu acaba
arkadaşlar bebişleriniz hergün aynı şekilde hareket ediyor mu, benimki 2 gündür çok hareketliydi ve belirgindi. bugün zor zor 1-2 kez küçük hareket fark edebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?