2014 Kasım Anneleri

ya kızlar ben saçımı kesmek istiyorum... olmaz diyorlar bunun bir dayanağı falan var mı ?

Hurafe canım ya ben kestirdim..
Temizlik imandan gelir saçına başına tabiki dikkat edip bakımlı olucaksın..

Merhaba kızlar biraz üstünden geçmiş ama saç proteinden oluşur ve kesildiğinde vücut önce kendine ait parçaya ek yapmaya başlar. Yani saçların uzaması hızlanır ilk kesildiğinde vücut proteini saça gönderir. Bu yüzden ilk gebelik dönemlerinde düşük olduğuna dair bi inanış vardır. Ama 4 5 ayı doldurduktan sonra bu proteinin yön değiştirmesi etkiler mi bilmiyorum.

ayy çok güzell..gülegüle kullansın
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sağol canım teşekkürler

Geçmiş olsun o zaman sana son bir saat bide yarın var sonra iki gün dinlenmece inş.
evet bir konu açıldımı sayfalara yetişmenin imkanı olmuyor cumartesi güzel kızını bekliyoruz unutma sakın yüklemeyi

Valla henüz geçmedi, müfettişler hala buradalar, ne zaman giderler meçhul. Ama neyse ki bugünlük istekleri bitti

İnşallah canım, valla çok heyecanlıyım ya. Bundan 2 ay önce teyzemi kaybettim ben, hamileliği öğrendiği zaman çok sevinmişti, fakat teyzem ilginç bir kadındı, herşeyi rüyasında görürdü. Ya da başkaları onu rüyasında görse, ne derse çıkardı. Annem hamileyken kardeşimin ve benim kız olacağını, hatta annem kardeşimden önce düşük yapmıştı onun düşeceğini ve erkek olduğunu, rahmetli anneannemin ne zaman öleceğini, hemde gün vererek ve en son da kendi öleceğini bilmiş. Herkese ben yakında öleceğim demiş. İlk öldüğü gece, annemin rüyasında "sessiz olun Nil'in kızını sallıyorum" demiş. Annem "kesin kız olacak" demişti. Geçen akşam tekrar görmüş teyzemi rüyasında "Nil'in öyle güzel bir kızı olacak ki, herkes hayran kalacak nazar boncuğu taksın söyle Nil'e " demiş.

Sanırım sahiden güzel bir kız olacak
Ahh ahh annelere kuzuları hep güzel gelir zaten.

Çok saol canim aslında bildigim birseydi ama dusunemedim hamilelikten midir nedir hep kalsiyuma takildim:) demir içinse ıspanakta sandigimiz kadar demir yokmuş zaten en guzeli harnup pekmeziymis...

Aynen öyle canım bizim için dünyanın en güzel varlıkları olacaklar inş. offf günler kısaldıkça heyecan artıyor
Allah rahmet eylesin teyzeni inş. canım sende şu mübarek günlerde dualarını eksik etme rüyada görüldüğünde dua istermiş ölenler derler yaa Allah mekanını cennet eylesin inş.

o kadar çok şey denedim ki şimdi bnde fitil kullanıorum mantar ve akıntı için yine geçmezse iğne başlıycaz dedi dr yeter kı gecsn bebişe zarar vermesn :18:

Caniimm o sogan kaynatip icme olayi gebelikte olmazz rahim icini temizliyor sogan!!

Alakasiz bir yazindan alinti yapiorum ama malum sayfalarimiz çok hizli ilerlio. Oncelikle adem gunesin kitaplarindan bahsetmistin pek dikkatimi cekmemisti. Tanimadigim icin. Sonra videolarini izliorum dedin ben de bi seyredeyim bakayim dedim 3 saattir youtubenin basinda kaldim. Anladım ki acilen kitaplarinin da okunmasi gerek. Oncelikle boyle degerli bir pedagogun bilgilerini hayatima kattigin icin tesekkur ederim. Sanirim 3 kitabini aldim demistin. Bir arkadasta bir siteden 10 tlye aldim demis. O arkadasin yazisini da bulamadim. Cunku kitap yurdunda 1 kitabi 10 tl. Tekrardan hangi kitaplari aldigini yazar misin?

Teşekkür ederim canım amin, elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce dualarımızı eksik etmiyoruz, Allah kabul etsin inşallah.

Tatlım ben bugün hepsiburadadan aldım kitaplarda kargo ücretsiz kampanyası var arama butonuna adem güneş yaz kitapları çıkıyor
güvenli bağlanma
annelik sanatı
doğal ebeveynlik
ben üçünü aldım

arkadaşlar bebişleriniz hergün aynı şekilde hareket ediyor mu, benimki 2 gündür çok hareketliydi ve belirgindi. bugün zor zor 1-2 kez küçük hareket fark edebildim.

Hemen bakiyorum canim. Cok tesekkur ederim. Uzun zamandir kitap okumak icin boyle heyecan duymamistim::))

hepsıburadada cnm kargo bedava

olur tabii

arkadaşlar çevremdeki herkes yedinci aydan sonra kilo artışının fazla olacağını söylüyor sizce kaç kilo alınır ortalama son üç ay?

arkadaşlar bebişleriniz hergün aynı şekilde hareket ediyor mu, benimki 2 gündür çok hareketliydi ve belirgindi. bugün zor zor 1-2 kez küçük hareket fark edebildim.

Telaş yapma canım bende kafama çok takıyordum bunu ama her gün aynı şekilde hareket etmemesi normalmiş. Bebekler günün büyük çoğunluğunu uyuyarak geçirirlermiş. Ayrıca biz onların her hareketini hissedemeyebilirmişiz. Ama seni çok iyi anlıyorum, hareket etmeyince insanın morali bozuluyor. Dinlen ve tatlı bişeyler ye hareket eder inşallah.

Son düzenleme:
arkadaşlar çevremdeki herkes yedinci aydan sonra kilo artışının fazla olacağını söylüyor sizce kaç kilo alınır ortalama son üç ay?

kişiden kişiye değişir ama öyle son 3 ayda daha fazla kilo alımı oluyor özellikle bebek son ayda zaten 1 kilo civarı alıyor

on kilo falan olur mu acaba

ben ilk hamileliğimde şuandaki gibi 5. aya kadar kusarak geçmişti 5. aydan sonra 12 kilo toplamda 18 kilo aldım temmuzda doğum yaptım ama sıcaktan dolayı çokta şişmiştim 83 le doğuma girdim 1 hafta sonra tartıldıgımda 70 kiloydum bi süre öyle gitti :)

Normal canım benim dün hiç durmadılar patır patır
Bugün zar zor hissettim bir iki kere..
Şu anda bebekler karnımızda doğduklarında uyudukları kadar uyuyolarmış..belki gece hareket ediyolar bi hissetmiyoruz..he zaten çok güçlü olan hareketlerini hissedebiliyoruz daha çok ufak ve güçsüzler düşünsene avuç içimizden biraz daha büyük boyları okadarcık şeyin eli bacağı ne kadarki yerim ben onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…