arkadaşlar bebişleriniz hergün aynı şekilde hareket ediyor mu, benimki 2 gündür çok hareketliydi ve belirgindi. bugün zor zor 1-2 kez küçük hareket fark edebildim.
Masallah bebegine ve göbüşunekacinci haftadasin suan benimki biraz daha küçük sanirim bebegim de oylee:))
Bende aklima geldikce gunde bi kasik icyorum canim harnup pekmezi.bende kansizlik vardi,ilacta iciyorum ama pekmezde cok faydali.bide acayip balgam sokturuyo,bronslari temizliyo,oksuruk gideriyo:)Çok saol canim aslında bildigim birseydi ama dusunemedim hamilelikten midir nedir hep kalsiyuma takildim:) demir içinse ıspanakta sandigimiz kadar demir yokmuş zaten en guzeli harnup pekmeziymis...
Maşallah görüşünde bebişinede
ben ilk hamileliğimde şuandaki gibi 5. aya kadar kusarak geçmişti 5. aydan sonra 12 kilo toplamda 18 kilo aldım temmuzda doğum yaptım ama sıcaktan dolayı çokta şişmiştim 83 le doğuma girdim 1 hafta sonra tartıldıgımda 70 kiloydum bi süre öyle gitti :)
Kızlar daha erken ama ben internetten bebek arabalarına bakmaya başladım fikir olsun diye. Allah kısmet ederse 7. Ayda almayı düşünüyorum. Ama aklımızda bi kaç model olsa fena mı olur. Var mı aranızda bebek arabası alan, ya da önerebileceğiniz marka model?
hepsıburadada cnm kargo bedava
Kızlar daha erken ama ben internetten bebek arabalarına bakmaya başladım fikir olsun diye. Allah kısmet ederse 7. Ayda almayı düşünüyorum. Ama aklımızda bi kaç model olsa fena mı olur. Var mı aranızda bebek arabası alan, ya da önerebileceğiniz marka model?
Quınny maxi cosi ile uyumlu diye biliyorum. Alan arkadaşlarım çok memnun ama bence de çok pahallı. Benimde dikkat ettiğim 3 özellik var. 1) çift yönlü olması. Bebeğin ilk aylarda anneye dönük olması daha iyiymiş.merhaba bende bu aralar bebek arabalarını incelemedeyim.en beğendiğim model kraft rlx modeli kırmızısını veya çok renkli olanı almayı düşünüyorum.
aslında beğendiğim model quinny mood pembe ama azıcık tuzlu bide ona uygun portbebe bulamadık.aklım karışık anlayacağın
benimde araba konusunda bi bilgim yok neyapacağımı bilemiyorum toplanıp bi konuşalım bu konuyu herkes bişeyler söyler
Quınny maxi cosi ile uyumlu diye biliyorum. Alan arkadaşlarım çok memnun ama bence de çok pahallı. Benimde dikkat ettiğim 3 özellik var. 1) çift yönlü olması. Bebeğin ilk aylarda anneye dönük olması daha iyiymiş.
2) hafif olması.
3) tam yatar pozisyona gelmesi. Bu özellik çoğunda varmış zaten.
Bakalım canım iyice araştırmak lazım. Kraftın fiyatı uygun sanırım. Bugün arada puseti de var mı?
merhaba canım bebekte bir sorun yok çok şükür.ama geçen hafta sağ kasığıma giren kramp tarzı ağrılar nedeniyle gitmiştim doktoruma.o da nst ye bağlattı tahliller falan,en son rahim uzunluğunu ölçelim dedi.bu haftalarda normalde 4.5 -5 cm olması gerekirken 3.3 cm miş.erken doğum sebebi olabiliyomuş riskli durum 2.4 cmden sonraymış.progestan başladık günde 2 kere magnezyum 2 kere .beni aldı bir evham şimdilerde çok stresliyim.sonra fiziğe yönlendirdi orda ki doktor dedi bel fıtığı diye .14ünde tekrar kontrolüm var.benden havadisler böyle.senin nasıl geçiyor hamilelik
teyzeleri yesin onları o küçük ellerini ayaklarını Allahım hayırlı haberlerle inşallah
ben yaklaşık bir ay önce aldım canım son aylar sıkışmayalım diye.. arkadaşımda görüp beğenip tecrübe etmiştim nuna pepp bebek arabasını ve pusetini aldım (travel sistem).. açması kapaması sürmesi çok kolay çok az yer kaplıyor.. sadece arabası da şuan e-bebekte indirimde..
kraft puseti ile takım satılıyor o yüzden mantıklı bir de tek elle yönünü değiştirebiliyosun .kapamakta kolay tek elle.
ama quinny de aklım kalmadı değil.biz pembesini beğendik ama uygun renk pembe yok .şasi beyaz bu modelde ama alacağımız maxicosiler hep siyah pembe kötü duruyor.eşimde kraftın lily modelinin pembesini beğeniyor onunda baş desteği yok ekstra almak gerekiyor.abimlerde concord neo var tavsiye eiyolar ama o da az tuzlu.
Selam hepinize ...
Sabah dediğim gibi ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün,Çok şükür teyzeleri bebeğim gayet sağlıklı,yüzünü hep eliyle koluyla kapattığı için güzel bir poz yakalayamadık maalesef ama yine de bir tane foto verdi sağolsn ama onda da belli değil zaten , napalım sağlıklı olsun da önemli değil,
gelişimi son adet tarihine göre 22+6 ultrason ölçümlerine göre 23+4 çıktı,kilosu da 609 gr olmuş bebişimin Maşallah
şimdi sırada şeker yüklemesi var
merhaba bende bu aralar bebek arabalarını incelemedeyim.en beğendiğim model kraft rlx modeli kırmızısını veya çok renkli olanı almayı düşünüyorum.
aslında beğendiğim model quinny mood pembe ama azıcık tuzlu bide ona uygun portbebe bulamadık.aklım karışık anlayacağın
Selam hepinize ...
Sabah dediğim gibi ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün,Çok şükür teyzeleri bebeğim gayet sağlıklı,yüzünü hep eliyle koluyla kapattığı için güzel bir poz yakalayamadık maalesef ama yine de bir tane foto verdi sağolsn ama onda da belli değil zaten , napalım sağlıklı olsun da önemli değil,
gelişimi son adet tarihine göre 22+6 ultrason ölçümlerine göre 23+4 çıktı,kilosu da 609 gr olmuş bebişimin Maşallah
şimdi sırada şeker yüklemesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?