2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar bebişleriniz hergün aynı şekilde hareket ediyor mu, benimki 2 gündür çok hareketliydi ve belirgindi. bugün zor zor 1-2 kez küçük hareket fark edebildim.

benimki ilk hissettigim günden bu yana hergün kahvaltıdan sonra hareket ediyordu. iki gündür ögleden sonraları belli belirsin hissediyordum. moralim bozulmustu. bugün ögle yemeginden sonra karpuz yedim yattım bi baktım içimde kayıyo bebişim :) hafif midem bulanır gibi oldu ama olsun heralde artık düzenli uyuyolar o yüzdende biz istedigimiz zaman hissedemiyoruz diye düşünüyorum

Masallah bebegine ve göbüşune kacinci haftadasin suan benimki biraz daha küçük sanirim bebegim de oylee:))

tesekkurler canim.20.haftadayim.Hic uzulme ,okudugum bebekle ilgili kitaplarda hep,kendinizi baska gebelerle karsilastirmayin yaziyor.herkesin karni farkli oluyor.hem son ayarda hizla buyur bebegin.

Çok saol canim aslında bildigim birseydi ama dusunemedim hamilelikten midir nedir hep kalsiyuma takildim:) demir içinse ıspanakta sandigimiz kadar demir yokmuş zaten en guzeli harnup pekmeziymis...
Bende aklima geldikce gunde bi kasik icyorum canim harnup pekmezi.bende kansizlik vardi,ilacta iciyorum ama pekmezde cok faydali.bide acayip balgam sokturuyo,bronslari temizliyo,oksuruk gideriyo:)
yogurt sutu ihmal etme lutfen.mumkunse evde yaptigin yogurt olsun.

anladım canım

Kızlar daha erken ama ben internetten bebek arabalarına bakmaya başladım fikir olsun diye. Allah kısmet ederse 7. Ayda almayı düşünüyorum. Ama aklımızda bi kaç model olsa fena mı olur. Var mı aranızda bebek arabası alan, ya da önerebileceğiniz marka model?

merhaba bende bu aralar bebek arabalarını incelemedeyim.en beğendiğim model kraft rlx modeli kırmızısını veya çok renkli olanı almayı düşünüyorum.
aslında beğendiğim model quinny mood pembe ama azıcık tuzlu bide ona uygun portbebe bulamadık.aklım karışık anlayacağın

benimde araba konusunda bi bilgim yok neyapacağımı bilemiyorum toplanıp bi konuşalım bu konuyu herkes bişeyler söyler

Quınny maxi cosi ile uyumlu diye biliyorum. Alan arkadaşlarım çok memnun ama bence de çok pahallı. Benimde dikkat ettiğim 3 özellik var. 1) çift yönlü olması. Bebeğin ilk aylarda anneye dönük olması daha iyiymiş.
2) hafif olması.
3) tam yatar pozisyona gelmesi. Bu özellik çoğunda varmış zaten.
Bakalım canım iyice araştırmak lazım. Kraftın fiyatı uygun sanırım. Bu arada puseti de olsa iyi olur dimi:)

Son düzenleme:
benimde araba konusunda bi bilgim yok neyapacağımı bilemiyorum toplanıp bi konuşalım bu konuyu herkes bişeyler söyler

Evet canım haklısın herkes araştırmalarının sonucunu söylerse karar vermemiz daha kolay olur. Araba konusu gerçekten önemli. Bebişlerimizin rahatı da önemli. Iyice araştırmalıyız. Sonuçta bir kere alınıyor.

Son düzenleme:

kraft puseti ile takım satılıyor o yüzden mantıklı bir de tek elle yönünü değiştirebiliyosun .kapamakta kolay tek elle.
ama quinny de aklım kalmadı değil.biz pembesini beğendik ama uygun renk pembe yok .şasi beyaz bu modelde ama alacağımız maxicosiler hep siyah pembe kötü duruyor.eşimde kraftın lily modelinin pembesini beğeniyor onunda baş desteği yok ekstra almak gerekiyor.abimlerde concord neo var tavsiye eiyolar ama o da az tuzlu.

Gecmis olsun cnim indallah progestan fayda eder hemen ben iyiyim cok sukur bebiste iyi gecen gun kotnrolumuz vardi haftayda detaylimiz var sen girdinmi detayliyabendede bel fitgi var buarada benide cok etkiliyo azcik ayakta dursam hemen belim agriyo stres yapma kendine cni stres cok fazla etkiliyi herseyi

ben yaklaşık bir ay önce aldım canım son aylar sıkışmayalım diye.. arkadaşımda görüp beğenip tecrübe etmiştim nuna pepp bebek arabasını ve pusetini aldım (travel sistem).. açması kapaması sürmesi çok kolay çok az yer kaplıyor.. sadece arabası da şuan e-bebekte indirimde..

teyzeleri yesin onları o küçük ellerini ayaklarını Allahım hayırlı haberlerle inşallah

Selam hepinize ...

Sabah dediğim gibi ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün,Çok şükür teyzeleri bebeğim gayet sağlıklı,yüzünü hep eliyle koluyla kapattığı için güzel bir poz yakalayamadık maalesef ama yine de bir tane foto verdi sağolsn ama onda da belli değil zaten , napalım sağlıklı olsun da önemli değil,
gelişimi son adet tarihine göre 22+6 ultrason ölçümlerine göre 23+4 çıktı,kilosu da 609 gr olmuş bebişimin Maşallah

şimdi sırada şeker yüklemesi var

Güzel günlerde sağlıkla kullansın canım bebişin. Ikisini ne kadara aldın? Bide internetten mi yoksa mağazadan mı aldın?

Kraftta tek elle yön değiştirme varsa gayet iyi aslında. Quınny gerçekten kaliteli bi marka ama dediğin gibi tuzlu biraz. Bende pierre cardin PS 2080 travel sistemi beğendim. Ama internetten bakmak yeterli değil bence. Mağazasına gidip bakmak lazım.

Gözünaydın canım darısı başımıza. Inşallah bizde bebişlerimizi sağlıkla görürüz ayrıntılı usg de. Bu arada maşallah bebişine

Biz joie aire luxx Travel sistem modelini beğendik..baston modeli çok hafif kolay katlanıyo pusetide var..

Gözün aydın canım

arkadaşlar bahsettiğiniz arabaların fiyatlarınıda söyleyebilirmisiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…