Evet canım haklısın herkes araştırmalarının sonucunu söylerse karar vermemiz daha kolay olur. Araba konusu gerçekten önemli. Bebişlerimizin rahatı da önemli. Iyice araştırmalıyız. Sonuçta bir kere alınıyor.
arkadaşlar bahsettiğiniz arabaların fiyatlarınıda söyleyebilirmisiniz acaba
Selam hepinize ...
Sabah dediğim gibi ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün,Çok şükür teyzeleri bebeğim gayet sağlıklı,yüzünü hep eliyle koluyla kapattığı için güzel bir poz yakalayamadık maalesef ama yine de bir tane foto verdi sağolsn ama onda da belli değil zaten , napalım sağlıklı olsun da önemli değil,
gelişimi son adet tarihine göre 22+6 ultrason ölçümlerine göre 23+4 çıktı,kilosu da 609 gr olmuş bebişimin Maşallah
şimdi sırada şeker yüklemesi var
iyi akşamlar kızlar, bebeklerinizin harekatleri sürekli mi? benim üç dört gündür düne kadar çok hareketliydi dün bugün nerdeyse hiç hissetmedim? bulunduğum yerde hastane doktor da yok ben de sağlık ocağına gittim akşam üstü küçük bi cihazla dinledi ebe. kalp atışı var dedi. bende duydum ama ikna olmadım, eşimde stres yaptıkça kasılıyo hareket etmiyor, rahat ol diyor... off korkuyorum iyi mi acaba...?
iyi akşamlar kızlar, bebeklerinizin harekatleri sürekli mi? benim üç dört gündür düne kadar çok hareketliydi dün bugün nerdeyse hiç hissetmedim? bulunduğum yerde hastane doktor da yok ben de sağlık ocağına gittim akşam üstü küçük bi cihazla dinledi ebe. kalp atışı var dedi. bende duydum ama ikna olmadım, eşimde stres yaptıkça kasılıyo hareket etmiyor, rahat ol diyor... off korkuyorum iyi mi acaba...?
Tabiki sürekli değil canım..
Benim dün hiç durmadılar patır patır
Gün boyu hissedemediğim de oluyo..
Bugün zar zor hissettim bir iki kere..
Şu anda bebekler karnımızda, doğduklarında uyudukları kadar uyuyolarmış..belki gece hareket ediyolar bi hissetmiyoruz..he zaten çok güçlü olan hareketlerini hissedebiliyoruz daha çok ufak ve güçsüzler düşünsene avuç içimizden biraz daha büyük boyları okadarcık şeyin eli bacağı ne kadarki yerim ben onları
21. Haftadasın daha hala bebeğini hiç hissedemeyen anne adayları var aramızda onlar ne yapsın??
Kii kalkıp gidip kalp atışlarını da dinlemişsin daha niye kendini de bebeğinide strese sokuyosun ki..sen stres yaptıkça o içinde büzüşüyo hiç de hissedemezsin sakin ol bebeğin de rahatlasın..hormonlarımız onlara da geçiyo biz ne hissediyosak hissediyorlar...
bende duzensız hısseıdyorum cnım bırgun cok fazla bırgun az bırgun hıc hıssetmıyorum sen boyle stres yaaprsan oda gerılır yapma rahat ol mutlaka ses vercektır annesıne bızım stresımızden onlarda etkılenıyolar ıyıdır mutlaka kalp atıısnıda duymussun daha ne keyfı yerındedır onun sıcak yorgunluk cok etkılıo
aynen dediğin gibi canmm..dün ve bugün zor hissettim..ondan öncesinde bariz hareketliydi..bu haftalarda düzensiz olması çok normalmiş..kalp sesinide duymuşsun üstelik..stres yapma boş yere
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba bende bu aralar bebek arabalarını incelemedeyim.en beğendiğim model kraft rlx modeli kırmızısını veya çok renkli olanı almayı düşünüyorum.
aslında beğendiğim model quinny mood pembe ama azıcık tuzlu bide ona uygun portbebe bulamadık.aklım karışık anlayacağın
Canım internette kraft rlx için çok güzel fakat bagajımızın büyük olması gerektiği yazıyor. Sanırım katlanınca yer kaplayan bi araba. Modeli güzelmiş beğendim. Sende bi bak istersen
Gözünaydın canım darısı başımıza. Inşallah bizde bebişlerimizi sağlıkla görürüz ayrıntılı usg de. Bu arada maşallah bebişine
Gözün aydın canım
hadi gözün aydın canmm..darısı başımıza inş
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydınn hanımlarr güzel annişşerrr
dün sabah mide bulantısı ve ağrısı ile izin aldım eve gittim..geceye kadar mide ağrısı çektim klimalar dokundu sanırım üşüttüm..şükür bugün iyi gibiyimm...
sizler nasılsınız..daha geçmişi okuyamadım inş herşey yolundadırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?