günaydınn hanımlarr güzel annişşerrr
dün sabah mide bulantısı ve ağrısı ile izin aldım eve gittim..geceye kadar mide ağrısı çektim klimalar dokundu sanırım üşüttüm..şükür bugün iyi gibiyimm...
sizler nasılsınız..daha geçmişi okuyamadım inş herşey yolundadırrr
merhaba canım bebekte bir sorun yok çok şükür.ama geçen hafta sağ kasığıma giren kramp tarzı ağrılar nedeniyle gitmiştim doktoruma.o da nst ye bağlattı tahliller falan,en son rahim uzunluğunu ölçelim dedi.bu haftalarda normalde 4.5 -5 cm olması gerekirken 3.3 cm miş.erken doğum sebebi olabiliyomuş riskli durum 2.4 cmden sonraymış.progestan başladık günde 2 kere magnezyum 2 kere .beni aldı bir evham şimdilerde çok stresliyim.sonra fiziğe yönlendirdi orda ki doktor dedi bel fıtığı diye .14ünde tekrar kontrolüm var.benden havadisler böyle.senin nasıl geçiyor hamilelik
az önce doktorumdan geldim ve resmen şoktayım kızlar kesemdeki sıvıda azalma var gecen hafta kontrol etmişti herşey normalken bu gün basit şikayetler için uğradım ve sıvıda azalma gözlüyorum dedi. şimdi biraz netde araştırma yaptım endişelerim dahada artdı.böle bir durumla karşı karşıya kalanınız oldumu hiç.
Ne demek canım aldığım herşeyi paylaşırım fikir olsun sen yeterki iste bende senden bekliyorum aynı performansı
bu arada ben unuttum yaa oğluşumun yüzünü gördükten sonra e-bebeğe gittik babasıda ilk eşya olarak oğluna bu arabayı aldı biz biraz alışverişe sondan başladık ama dayanamadık pek hoşumuza gittive karşınızda oğlunun hem yürüteç hem hoppala hemde ilk yürüme arabası olabilen mini cooperı
Eki Görüntüle 1176548
kızlar biraz evvel televizyonda canan karatay vardı, üzerine basa basa şeker yüklemesi yaptırmayın YAPTIRMAYIN dedi:18: benim kafam cok karıştı. Galiba yaptırmayacagım ya. Bebege zarar ediyor diyo
doktorum perinoloğa yönlendirdi ama çok kötüyüm acaip endişeliyim
Eki Görüntüle 1176564
Kizlar buda oglumun öcü fotosu :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla henüz geçmedi, müfettişler hala buradalar, ne zaman giderler meçhul. Ama neyse ki bugünlük istekleri bitti
İnşallah canım, valla çok heyecanlıyım ya. Bundan 2 ay önce teyzemi kaybettim ben, hamileliği öğrendiği zaman çok sevinmişti, fakat teyzem ilginç bir kadındı, herşeyi rüyasında görürdü. Ya da başkaları onu rüyasında görse, ne derse çıkardı. Annem hamileyken kardeşimin ve benim kız olacağını, hatta annem kardeşimden önce düşük yapmıştı onun düşeceğini ve erkek olduğunu, rahmetli anneannemin ne zaman öleceğini, hemde gün vererek ve en son da kendi öleceğini bilmiş. Herkese ben yakında öleceğim demiş. İlk öldüğü gece, annemin rüyasında "sessiz olun Nil'in kızını sallıyorum" demiş. Annem "kesin kız olacak" demişti. Geçen akşam tekrar görmüş teyzemi rüyasında "Nil'in öyle güzel bir kızı olacak ki, herkes hayran kalacak nazar boncuğu taksın söyle Nil'e " demiş.
Sanırım sahiden güzel bir kız olacakAhh ahh annelere kuzuları hep güzel gelir zaten.
Selam hepinize ...
Sabah dediğim gibi ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün,Çok şükür teyzeleri bebeğim gayet sağlıklı,yüzünü hep eliyle koluyla kapattığı için güzel bir poz yakalayamadık maalesef ama yine de bir tane foto verdi sağolsn ama onda da belli değil zaten , napalım sağlıklı olsun da önemli değil,
gelişimi son adet tarihine göre 22+6 ultrason ölçümlerine göre 23+4 çıktı,kilosu da 609 gr olmuş bebişimin Maşallah
şimdi sırada şeker yüklemesi var
Selam hepinize ...
Sabah dediğim gibi ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün,Çok şükür teyzeleri bebeğim gayet sağlıklı,yüzünü hep eliyle koluyla kapattığı için güzel bir poz yakalayamadık maalesef ama yine de bir tane foto verdi sağolsn ama onda da belli değil zaten , napalım sağlıklı olsun da önemli değil,
gelişimi son adet tarihine göre 22+6 ultrason ölçümlerine göre 23+4 çıktı,kilosu da 609 gr olmuş bebişimin Maşallah
Geçmiş olsun maalesef klimalar etkiliyor ama olmasa da çok sıcak ben de masamın yönünü değiştirdim doğrudan yüzüme geliyordu...
Herkese günaydıniyi mesailer
geçmiş olsun canmm..klimalar çok kötü gerçekten..burda herşey yolunda..dikkat et kendine
arkadaşlar çevremdeki herkes yedinci aydan sonra kilo artışının fazla olacağını söylüyor sizce kaç kilo alınır ortalama son üç ay?
Selam hepinize ...
iyi akşamlar kızlar, bebeklerinizin harekatleri sürekli mi? benim üç dört gündür düne kadar çok hareketliydi dün bugün nerdeyse hiç hissetmedim? bulunduğum yerde hastane doktor da yok ben de sağlık ocağına gittim akşam üstü küçük bi cihazla dinledi ebe. kalp atışı var dedi. bende duydum ama ikna olmadım, eşimde stres yaptıkça kasılıyo hareket etmiyor, rahat ol diyor... off korkuyorum iyi mi acaba...?
çok teşekkür ederim, haklısın ilk bebek bize çok şey öğretecek inşallah. aslında bu ara fazla yoruldum yaz temizliği fln derken , belki de ondandır.
günaydınn hanımlarr güzel annişşerrr
dün sabah mide bulantısı ve ağrısı ile izin aldım eve gittim..geceye kadar mide ağrısı çektim klimalar dokundu sanırım üşüttüm..şükür bugün iyi gibiyimm...
sizler nasılsınız..daha geçmişi okuyamadım inş herşey yolundadırrr
Günaydın kızlarrr erkenciyim bugün..
Benim bıcırıklar gece kuduruyo gündüz uyuyo
Beni uyutmuyolar gece
bende gece yattığımda 2-3 vuruyor sonra ana oğlan uykuya dalıyoruzz
Ayyy hiç 2-3 falan değil biri bi yandan biri bi yandan
Sabah namazından sonra anca uyuyabiliyorum...
günaydın herkese
kızım boğaz enfeksiyonu geçirmişti geçtiğimiz günlerde ve sanırım bana da bulaştırdıöksürükten ve boğazımın yanmasından mahvoldum. bana önerebileceğiniz birşey varmı?? kızım da öksürükten uyumuyor ve beni de uyutmuyor. serseme döndüm. allerjiden kaybaklanan burun tıkanıklıgım var zaten bu da üstüne tuz biber ekti
size tavsiyem klimalardan uzak durun bizi klima çarptı ailece
günaydın herkese
kızım boğaz enfeksiyonu geçirmişti geçtiğimiz günlerde ve sanırım bana da bulaştırdıöksürükten ve boğazımın yanmasından mahvoldum. bana önerebileceğiniz birşey varmı?? kızım da öksürükten uyumuyor ve beni de uyutmuyor. serseme döndüm. allerjiden kaybaklanan burun tıkanıklıgım var zaten bu da üstüne tuz biber ekti
size tavsiyem klimalardan uzak durun bizi klima çarptı ailece
ee annesi seninkiler dar alanda yaşıyor..
böyle karnı büyük olup tek olanlar 3+1
benim gibi karnı ehh orta halli olanlar 2+1
senin gibi ikiz olanlar 1+1 de yaşıyorlar..
yaşam alanları dar..öyle oluncada her hareketlerini hisssediyorsun annesii
Gunaydın kızlar hayirli cumalar bugün bebişimi görücem 1 ay olduuu çok heyecanliyim 💕 we bugün renkli dopplerle kan akışina we kalp ritmine bakicak ins. Hayirli haberlerim olur sizlere
💌💌💌
Alakasiz bir yazindan alinti yapiorum ama malum sayfalarimiz çok hizli ilerlio. Oncelikle adem gunesin kitaplarindan bahsetmistin pek dikkatimi cekmemisti. Tanimadigim icin. Sonra videolarini izliorum dedin ben de bi seyredeyim bakayim dedim 3 saattir youtubenin basinda kaldim. Anladım ki acilen kitaplarinin da okunmasi gerek. Oncelikle boyle degerli bir pedagogun bilgilerini hayatima kattigin icin tesekkur ederim. Sanirim 3 kitabini aldim demistin. Bir arkadasta bir siteden 10 tlye aldim demis. O arkadasin yazisini da bulamadim. Cunku kitap yurdunda 1 kitabi 10 tl. Tekrardan hangi kitaplari aldigini yazar misin?
benimde araba konusunda bi bilgim yok neyapacağımı bilemiyorum toplanıp bi konuşalım bu konuyu herkes bişeyler söyler
Quınny maxi cosi ile uyumlu diye biliyorum. Alan arkadaşlarım çok memnun ama bence de çok pahallı. Benimde dikkat ettiğim 3 özellik var. 1) çift yönlü olması. Bebeğin ilk aylarda anneye dönük olması daha iyiymiş.
2) hafif olması.
3) tam yatar pozisyona gelmesi. Bu özellik çoğunda varmış zaten.
Bakalım canım iyice araştırmak lazım. Kraftın fiyatı uygun sanırım. Bu arada puseti de olsa iyi olur dimi:)
kraft puseti ile takım satılıyor o yüzden mantıklı bir de tek elle yönünü değiştirebiliyosun .kapamakta kolay tek elle.
ama quinny de aklım kalmadı değil.biz pembesini beğendik ama uygun renk pembe yok .şasi beyaz bu modelde ama alacağımız maxicosiler hep siyah pembe kötü duruyor.eşimde kraftın lily modelinin pembesini beğeniyor onunda baş desteği yok ekstra almak gerekiyor.abimlerde concord neo var tavsiye eiyolar ama o da az tuzlu.
Kraftta tek elle yön değiştirme varsa gayet iyi aslında. Quınny gerçekten kaliteli bi marka ama dediğin gibi tuzlu biraz. Bende pierre cardin PS 2080 travel sistemi beğendim. Ama internetten bakmak yeterli değil bence. Mağazasına gidip bakmak lazım.
Benim bahsettiğim joie aire luxx travel sistem marka araba pusetiyle e bebekte 550 tl
kraft twist rlx 1100 civarı.
Canım sürekli ılık şeyler iç..çok geçmiş olsun..
klimalardan uzak durmak lazım ama iş yerinde el mahkum çekiyoruzz
Cok gecmis olsunılık suya limon sık we bal koy tatlim hem bogazi yumusatir hemde bogazdaki mikroplara iyi gelir ama bali koyarken su cok kaynar olmasin ilik olsun ki bal özelligini kaybetmesin
💌💌💌
Merhaba kızlar biraz üstünden geçmiş ama saç proteinden oluşur ve kesildiğinde vücut önce kendine ait parçaya ek yapmaya başlar. Yani saçların uzaması hızlanır ilk kesildiğinde vücut proteini saça gönderir. Bu yüzden ilk gebelik dönemlerinde düşük olduğuna dair bi inanış vardır. Ama 4 5 ayı doldurduktan sonra bu proteinin yön değiştirmesi etkiler mi bilmiyorum.
Valla henüz geçmedi, müfettişler hala buradalar, ne zaman giderler meçhul. Ama neyse ki bugünlük istekleri bitti
İnşallah canım, valla çok heyecanlıyım ya. Bundan 2 ay önce teyzemi kaybettim ben, hamileliği öğrendiği zaman çok sevinmişti, fakat teyzem ilginç bir kadındı, herşeyi rüyasında görürdü. Ya da başkaları onu rüyasında görse, ne derse çıkardı. Annem hamileyken kardeşimin ve benim kız olacağını, hatta annem kardeşimden önce düşük yapmıştı onun düşeceğini ve erkek olduğunu, rahmetli anneannemin ne zaman öleceğini, hemde gün vererek ve en son da kendi öleceğini bilmiş. Herkese ben yakında öleceğim demiş. İlk öldüğü gece, annemin rüyasında "sessiz olun Nil'in kızını sallıyorum" demiş. Annem "kesin kız olacak" demişti. Geçen akşam tekrar görmüş teyzemi rüyasında "Nil'in öyle güzel bir kızı olacak ki, herkes hayran kalacak nazar boncuğu taksın söyle Nil'e " demiş.
Sanırım sahiden güzel bir kız olacakAhh ahh annelere kuzuları hep güzel gelir zaten.
Hehe bence 1+0 da benimkiler kıyamammm
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?