2014 Kasım Anneleri

geçmiş olsun canmm..klimalar çok kötü gerçekten..burda herşey yolunda..dikkat et kendine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım korkma inş birşey olmaz..benimde rahim ağzı uzunluğum çok kısaydı ama şimdi düzeldi..bol bol dinlenmek gerekiyor canım ve çok su iç..

canım bol su iç..günde 3 litreyi bulsunnn..

ayy buna bayıldım çok şeker..fiyatı ne kuzucumm..

kızlar biraz evvel televizyonda canan karatay vardı, üzerine basa basa şeker yüklemesi yaptırmayın YAPTIRMAYIN dedi:18: benim kafam cok karıştı. Galiba yaptırmayacagım ya. Bebege zarar ediyor diyo

ben doktorum ne derse ona uyma kararı verdim canım..o kadına tam güvenmiyorumm...

doktorum perinoloğa yönlendirdi ama çok kötüyüm acaip endişeliyim

neden yönlendirdi..kendisi birşeymi gördü canım...yoksa sadece ayrıntılıya onlarmı baksın dedi..eğer ayrıntılı için gönderdi ise korkma..onlar daha iyi bakıyor..

Eki Görüntüle 1176564

Kizlar buda oglumun öcü fotosu :)))

yerimm ben oğlanııı yerimmmm...
pipisinide nasıl açmış yaaa

maşallah maşallahhh ama fotomuz nerede canımmm

Hadi gözün aydın maşallah

Geçmiş olsun maalesef klimalar etkiliyor ama olmasa da çok sıcak ben de masamın yönünü değiştirdim doğrudan yüzüme geliyordu...

Herkese günaydın iyi mesailer

benimde yandan sırtıma geliyor canım...bugün şal getirdim ince üzerime..
herkez oruçlu kapatın diyememki...zaten kapatırsakta bu sefer bende yanıyorumm..
sanda iyi mesailer şekerimm

geçmiş olsun canmm..klimalar çok kötü gerçekten..burda herşey yolunda..dikkat et kendine

saol canım şükür geçti gibi bakalımm..
hepimiz kendimize dikkat edelimmm inşşş

Günaydın kızlarrr erkenciyim bugün..
Benim bıcırıklar gece kuduruyo gündüz uyuyo
Beni uyutmuyolar gece

Herkeseeeeeeeeeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn, nasılsınız Kasım ayının en güzel bebeklerinin en güzel anneleri

arkadaşlar çevremdeki herkes yedinci aydan sonra kilo artışının fazla olacağını söylüyor sizce kaç kilo alınır ortalama son üç ay?

Bence bu herkese göre değişiyor, benim arkadaşım 7. aya kadar 11 kilo aldı, 7. ayda 1 kilo 8. ayda 2 kilo aldı, şuan artık neredeyse doğuracak Herkesin bünyesi farklı, o yüzden bunları düşünüpte strese girmeye gerek yok.

Oyy çok sevindim, maşallah diyelim o zaman miniğieİnşallah sağlıkla da kucaklarımıza alırız. Benimde yarın ayrıntılı ultrasonum, heyecan dorukta, ayy sanırım topicte herkese söylüyorum "benim ayrıntılı ultrasonum cumartesi" heyyyyy duyduk duymadık demeyin

çok teşekkür ederim, haklısın ilk bebek bize çok şey öğretecek inşallah. aslında bu ara fazla yoruldum yaz temizliği fln derken , belki de ondandır.

Aman canım ya yapma bunu ne kendine ne bebeğine, ben yaptım çünkü. 2 gün hissedemiyorum, birşey mi oldu, tamam kesin oldu derken derken en son ağlama krizi ve yüksek tansiyonla hastanedeydim. Ultrasonda baktı doktorum, zavallım stresten büzüşmüş kalmış, hareket edeceği varsa da edememiş zaten. Doktorum , bebeğin anne karnında herşeyden etkilendiğini, bunun da hareketlerine yansıdığını söyledi. Yani bak yoruldum demişsin, o da yoruluyor, üzülüyorsun üzülüyor, stres oluyorsun o da kasılıp kalıyor. At bu düşünceleri aklından, bu mübarek günlerde bol bol dua et, Allah'a emanet bebeklerimiz, inşallah hepimiz ve tüm anne adayları da sağlıkla alacaklar bebeklerini kucaklarına.

Canım geçmiş olsun, eğer klima etkiliyorsa, dikkat et kendine.

günaydın herkese

kızım boğaz enfeksiyonu geçirmişti geçtiğimiz günlerde ve sanırım bana da bulaştırdı öksürükten ve boğazımın yanmasından mahvoldum. bana önerebileceğiniz birşey varmı?? kızım da öksürükten uyumuyor ve beni de uyutmuyor. serseme döndüm. allerjiden kaybaklanan burun tıkanıklıgım var zaten bu da üstüne tuz biber ekti

size tavsiyem klimalardan uzak durun bizi klima çarptı ailece

Ayyy hiç 2-3 falan değil biri bi yandan biri bi yandan
Sabah namazından sonra anca uyuyabiliyorum...

ee annesi seninkiler dar alanda yaşıyor..
böyle karnı büyük olup tek olanlar 3+1
benim gibi karnı ehh orta halli olanlar 2+1
senin gibi ikiz olanlar 1+1 de yaşıyorlar..
yaşam alanları dar..öyle oluncada her hareketlerini hisssediyorsun annesii

Gunaydın kızlar hayirli cumalar bugün bebişimi görücem 1 ay olduuu çok heyecanliyim 💕 we bugün renkli dopplerle kan akışina we kalp ritmine bakicak ins. Hayirli haberlerim olur sizlere

💌💌💌

Canım sürekli ılık şeyler iç..çok geçmiş olsun..
klimalardan uzak durmak lazım ama iş yerinde el mahkum çekiyoruzz

Gunaydnlrrr kizlr hayrli cumlar olsn haftayda bitrdik cok sukur:))

Cok gecmis olsun ılık suya limon sık we bal koy tatlim hem bogazi yumusatir hemde bogazdaki mikroplara iyi gelir ama bali koyarken su cok kaynar olmasin ilik olsun ki bal özelligini kaybetmesin

💌💌💌

Hehe bence 1+0 da benimkiler kıyamammm

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım..

Merhaba Ceren, rica ederim sevindim etkilendiğine. Ben kitapyurdundan aldım, birgen arkadaş hepsiburada dan aldı. bir incele sende oku. Ben okudukça etrafımdaki sabırsız ve devamlı çocuğunu azarlayıp beni sinirlendirme haaa diyen annelere kıl olmaya başladım. Sabırlı olmayı şimdiden öğreniyorsun arkadaşım. Sağlıklı nesiller yetiştirelim :)

benimde araba konusunda bi bilgim yok neyapacağımı bilemiyorum toplanıp bi konuşalım bu konuyu herkes bişeyler söyler

Benim bahsettiğim joie aire luxx travel sistem marka araba pusetiyle e bebekte 550 tl

kraft twist rlx 1100 civarı.

dün giremediğim için foruma konuya geç dahil oldum kızlar. ben kızımda pierre cardin travel sistem kullanmıştım bu modeli hiç araştırmadan aldım havuzlu handan. kucuk olması hoşumuza gitmişti. şu an ki modellere benziyor. travel sistem, çift yönlü olması, tentesinin tamamen kapanması, ayak örtüsünün olması çok işimi gördü gerçekten. fakat dengesiz yürüyor biraz. eşim uzun boylu çok o kullanırken rahatsız oluyordu 1.5 yaşına geldiğinde kızım chicco nun tam yatan baston lite way modelini aldık ve o zaman anladım gerçekten. pierre cardin de denge sorunu var. ayrıca chicco yu aldıgım satıcı bana pierre cardin in toplama ürün oldugunu ve sadece marka bastıgını anlatmıştı. tabı suan mecburen pierre cardini kullanıcam. cocuk pusetten çıkana kadar.

geçen sene ağustos ayıydı sanırım yeğenime quinny zapp extra aldık. havuzlu han dan 950 tl ye almıştım puset ve bebek arabasını. piyasadan 200 tl ucuzdu o zaman. cok memnunlar puseti iskelete monte edildiği için hafif oluyor. tatile gittiğimde ben de kullandım kızım 3 yaşını geçmesine rağmen rahatlıkla uyuyabildi arabada.

biraz uzun yazdım ama umarım yardımcı olabilmişimdir. havuzlu han ve fatih saraçhane de haşim işcan geçidi var. imkanınız varsa bakmanızı tavsiye derim daha uygun verebiliyorlar.

Canım sürekli ılık şeyler iç..çok geçmiş olsun..
klimalardan uzak durmak lazım ama iş yerinde el mahkum çekiyoruzz

teşekkür ederim kızlar. limonum vardı işyerinde buzdolabında. öğlen çıkıp bal alıyım bari. umarım cabuk atlatırım. işyeindeki klıma cok rahatsız etmiyorda arabada geçen de açmak zorunda kalmıştık. kızım hastalandı ondan da bana geçti. gerçi o iyi olsun da ben çekerim napıyım. çocugun hasta olması daha kotü oluyor. yediremiyorsun içiremiyorsun laf anlatamıyorsun bir türlü.

teşekkürler canım bu bilgi ilginçmiş, eskiler birşey diyorsa mutlaka altından birşey çıkıyor da mantığını bilmeyince boş geliyor bizlere

oyy maşallah canım, güzel kızına, allah güzelikle beraber güzel huy, hayırlı ömür de nasip etsin inşallah

bebişin hareketleri konusuna hepimiz takılıyoruz sanırım, ama kızlar neyi fark ettim biliyor musunuz tatlı hakikaten bebişlerin feleğini döndürüyor, ben kilo almamak için hemen hemen hiç tatlı yemiyorum, bebişim de sakindi bu güne kadar, bu ara dondurma tatlı olayını abarttım, dün gece uyutmadı beni, canımı yakacak kadar vuruşlar oldu, terletti beni, yediklerimiz, ruhsal durumumuz o kadar önemli ki eşimle karnımın başında bekliyoruz, konuşuyoruz sesleniyoruz, tık yok, ama biz kendi muhabbetimize dalınca o da kendini belli ediyor "ben de varım" diyor, sanırım bebişler anne babasının sohbet etmesinden hoşlanıyor, bir de dışarda, arabada, misafirlikte tık yok, eve gelince rahatlıyor, bu ara iftarlara davetliyiz üst üste, kalabalıkta yokluyorum çok sakin, "diyorum benim kızım gözlemci olacak, önce kalabalığı keşfedecek, sonra kendisi de dahil olacak", biz anlatırken dinlemeyi tercih ediyor, annesi gibi iyi bir dinleyici olacak diyorum babası diyor bana hiç mi benzemeyecek bu çocuk, kendin bak diyorum, bu huylar sende var mı

tabii bunlar zamanla belli olacak ama kızlar her birimizin bebişi farklı, bir de biz rahat ettiği pozisyonda hereketleniyor diyoruz ya telefonuma "bebeğim" diye bir uygulama indirdim onda diyor ki" rahat olmadığı pozisyonda siz duruşunuzu değiştirene kadar rahat durmazmış" bu da fikir olsun

bu arada hepinize günaydın hayırlı,sağlıklı,bereketli yeni bir gün olsun, hayırlı cumalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…