Ben daha hiç ağlamadım ultrasonda, Allah ta ağlatmasın yarabbi, demek sevinç durumlarında ağlamayan gülen bi anne olcam ben hihi
selam kızlar hayırlı cumalar,Rabbim evlatlarımızı bağışlasın...eletlerin hareketlerini demişsiniz de güldüm ya,benim zilli kızım da ilk zamanlar makat geliş duruyodu,anam bi sancı bi sancı,saonra,yatakta sağa sola döndüğümde,hele de haftasonu,hani biraz geç uyanır ya insan,içerde tırnağıyla bi yeri eşelersin ya hareket aynen bu,biyolojik saate mi alışıyo nedir,uyutmazdı,zaten şu sıralar hiiç uyku nedir bilmiyom,uzandığımda nefes alamıyom,kilodan mı,sıcaktan mı,Allah isteyen herkese nasip etsin,sağlıklı doğumlar
Oyyy tepikleniyo bide yaa, tepikleyen parmaklarını üperim oy minik.
Kızlar ben hala kayda değer bişi alamadım bebişime, dün gittim ilk oyuncağını aldım ayıcık peluş. Eşim duygulandı görünceonunda hormonları değişti galiba. Havuzlu hanı beklerken 9 aylık olacak uyyy. ihihih
bu bebeğim uygulaması nasıl bişiymiş acaba bakem bende
Kızlaaaaaarrrr bugün benim doğum günümmmmmm!! 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
İnanılmaz mutluyum! En anlamlı doğum günümü kutluyorum.
İnstagramda paylaştığım yazının bir kısmını sizlerle de paylaşmak istiyorum. Sevgiyle öpüyorum hepinizi!!! 💋💋💋💋💋💚💚💚💚💜💜💜💜💜💕💕💕🌸🌸🌸🌸
Eki Görüntüle 1177271
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar hayırlı cumalar,Rabbim evlatlarımızı bağışlasın...eletlerin hareketlerini demişsiniz de güldüm ya,benim zilli kızım da ilk zamanlar makat geliş duruyodu,anam bi sancı bi sancı,saonra,yatakta sağa sola döndüğümde,hele de haftasonu,hani biraz geç uyanır ya insan,içerde tırnağıyla bi yeri eşelersin ya hareket aynen bu,biyolojik saate mi alışıyo nedir,uyutmazdı,zaten şu sıralar hiiç uyku nedir bilmiyom,uzandığımda nefes alamıyom,kilodan mı,sıcaktan mı,Allah isteyen herkese nasip etsin,sağlıklı doğumlar
Ben daha hiç ağlamadım ultrasonda, Allah ta ağlatmasın yarabbi, demek sevinç durumlarında ağlamayan gülen bi anne olcam ben hihi
bende bende ..usg de falan genelde 32 diş modundandayımmm
Ben de hiç ağlamadım ağız kulak mesafem kısalıyor zaten miniği görünce
arkadaşlar bahsettiğiniz arabaların fiyatlarınıda söyleyebilirmisiniz acaba
malesef ben de endişelendim,hiçbir haber yok,herkes ayrı ayrı paylaşıyo hergün ses ver diye,ama yok,cepten falan görüşüyonuz mu,Rabbim yardım etsin,kimseyi darda bırakmasın...canım sıcakalrda biz bile mahvolduk siz nasıl mahvolmayacaksınız..Allah yardımcınız olsun canım...
ayrıl tabi izne kuzucum birazda evde vakit geçir..
deryaya ulaşamıyorum en son bebeğin fotosunu gönderdi kötü olduuğunu yazdı ve sesi kesild..
yazıyorum ama cvp vermiyor..
inş kötü birşey yoktur..içimd ekötü his var ama dinlemek istemiyorum
günaydın kızlarrr
bu sıcaklar beni mahvetti. dün çok kötü isfal oldum ve de kusma vardı. sabaha kadar kendime gelemedim. acile gidip serum yedim. şimdi biraz iyiyim ama bebiş çok az kareket edeiyor. siz nasıl geçiriyorsunuz bu sıcakları çok zor yaaaa
Amin zeynom, ben ikiz olduğunu öğrensem zil takıp oynardım, ama ağlayabilirdim öncesinde ay ay ay anlatılmaz yaşanır kızım deseneBiz İkiz olduğunu öğrendiğimizde eşimle salya sümük ağladık Allah başka ağlatmasın inşallah..
malesef ben de endişelendim,hiçbir haber yok,herkes ayrı ayrı paylaşıyo hergün ses ver diye,ama yok,cepten falan görüşüyonuz mu,Rabbim yardım etsin,kimseyi darda bırakmasın...
ben ebebek'in kendi markası olan arabsı nuna alıcam tatlım çok güzel araba yağ gibi kayıyor mübarek
kızımda kraft kullandım 2 yaşında çöp oldu araba
bu sefer bunu alıcam arkadaşlarım çok memnun
http://www.e-bebek.com/nuna-pepp-bebek-arabasi_NUN-ST03013E
travel system olarakta alabilirsin bende maxi cosi var aparatla oturtucam üstüne
ilk 1 sene anakucağıyla sürüosun yani resimdeki gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?