2014 Kasım Anneleri

Ayy ne güzelll birde tırmalama girecek diyosun yani hehhe çoook teşekkürler güzel dileklerin için Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin evladınızı size bağışlasın

bizde seni öperiz oğluşunuda öperiz peluş ayıcığınıda
kız daha bir ay öncesine kadar hissetmek istiyorum diye yazıyordum oysa şimdi onun seçtiği rahat ettiği tarafta yatıyorum mucize gibi
alışveriş konusunda geç kalınmaması gerektiğini şu sıcakları görünce anladım:18: şimdide çabuk yorulmaya başladım mantıklı bir listeyle alışverişe çıkıp hepsini halletmek istiyorum bende dediğim gibi on gün sonra yıllık izinde inş. darısı başına canım

Mutlu yıllar pınarcım güzel kızınla ve eşinle birlikte

Merhabalar valla bizimde en zor dönemlerimiz sıcaklara denk geliyor
bizim yaramazlar şimdiden başladılar bakalım ileride ne olacak halimiz
senin epey az kalmış doğuma Allah sağlıkla vaktinde kıza kavuşmayı nasip etsin

Ben daha hiç ağlamadım ultrasonda, Allah ta ağlatmasın yarabbi, demek sevinç durumlarında ağlamayan gülen bi anne olcam ben hihi

Maşallah :) Allah hep güldürsün hepimizin yüzünü, ya da mutluluktan ağlatsın yani ben dayanamıyorum ilk kalp atışını duyduğumda dayanamamıştım şimdi minik kollarını bacaklarını oynatışını görüyorum yine dayanamıyorum; iki hafta sonra detaylı ultrason var cesaretimi toplamaya çalışıyorum bakalım ne olcak :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bende ..usg de falan genelde 32 diş modundandayımmm

Ben de hiç ağlamadım ağız kulak mesafem kısalıyor zaten miniği görünce

Ay kızlar hep gülelim inşallah böyle, ben bi kere gülme krizine girdim, göbek hopladıkça ultrasonda bebek te hopladı onları gördükçe benim krizim bitmedi doktor çekti ultrasonu susayım diye bekledi ben tek başına gülen bi tip ahahah. o zaman öğrendiğim bir bilgi, tırnaklarına bak gülmen kesilir dedi, baktım yavaş yavaş kesildi. Haberiniz olsun

Ben daha hiç ağlamadım ultrasonda, Allah ta ağlatmasın yarabbi, demek sevinç durumlarında ağlamayan gülen bi anne olcam ben hihi

Biz İkiz olduğunu öğrendiğimizde eşimle salya sümük ağladık Allah başka ağlatmasın inşallah..

Biz İkiz olduğunu öğrendiğimizde eşimle salya sümük ağladık Allah başka ağlatmasın inşallah..

günaydın kızlarrr

bu sıcaklar beni mahvetti. dün çok kötü isfal oldum ve de kusma vardı. sabaha kadar kendime gelemedim. acile gidip serum yedim. şimdi biraz iyiyim ama bebiş çok az kareket edeiyor. siz nasıl geçiriyorsunuz bu sıcakları çok zor yaaaa

Bende ilk gebeliğimi öğrendiğimde keseyi görmeye gitmiştim dr bak bu kese buda bebek demişti kesenin içinde minicik kambur bişey o zaman ağlamıştım sonraki gidişlerimde modum

Son düzenleme:
arkadaşlar bahsettiğiniz arabaların fiyatlarınıda söyleyebilirmisiniz acaba

ben ebebek'in kendi markası olan arabsı nuna alıcam tatlım çok güzel araba yağ gibi kayıyor mübarek
kızımda kraft kullandım 2 yaşında çöp oldu araba
bu sefer bunu alıcam arkadaşlarım çok memnun

http://www.e-bebek.com/nuna-pepp-bebek-arabasi_NUN-ST03013E

travel system olarakta alabilirsin bende maxi cosi var aparatla oturtucam üstüne
ilk 1 sene anakucağıyla sürüosun yani resimdeki gibi değil

malesef ben de endişelendim,hiçbir haber yok,herkes ayrı ayrı paylaşıyo hergün ses ver diye,ama yok,cepten falan görüşüyonuz mu,Rabbim yardım etsin,kimseyi darda bırakmasın...

Geçmiş olsun canım serum mayıştırıyo bebişleri uyuyolar ve büyüyolar serumla..merak etme hissedersin..

bırgen merahna listeye benıde eklermısın 27 kasım 2014 2 erkek
meraha neler yapıyosunuzz benım uyku duzenım kalmadı valla...

Biz bebek arabasını en erken alanız haliba 8. Haftada aldıkk:82: kraft ın o da işte bu taksitlerimizde bitti çok şükür

Amin zeynom, ben ikiz olduğunu öğrensem zil takıp oynardım, ama ağlayabilirdim öncesinde ay ay ay anlatılmaz yaşanır kızım desene

malesef ben de endişelendim,hiçbir haber yok,herkes ayrı ayrı paylaşıyo hergün ses ver diye,ama yok,cepten falan görüşüyonuz mu,Rabbim yardım etsin,kimseyi darda bırakmasın...

yok canım teli yok bende..zaten sadece 1 kez yazdı..
bu sessizliği korkutuyor benide..

Uygunmuş yahu, hafif mi acaba? 4 kat yukarı taşıyacam ben her çıkışımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…